Documente

Racorduri, accesorii Schell - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 92.2 kB
Racorduri, accesorii Schell
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Baterii cu montare in perete pentru dus Schell Linus D-SC-T
 
Baterii Schell cu montare in perete pentru dus si accesorii

Baterie cu montare in perete pentru dus Schell Linus si Linus Basic, doze masterbox pentru montare in perete Schell, pare de dus Schell Comfort si Aerosolarm, etansare Schell contra scurgerilor de apa, limitator debit Schell LEED, ventil electromagnetic pentru dezinfectare termica Schell, cablu racordare Schell pentru dezinfectare termica, cablu de conexiune universala Schell, cablu prelungitor Schell 1,5 m, comutator cu cheie Schell pentru dezinfectie termica, unitati de retea electrica Schell, electronica senzor Linus 100 (230 V 50-60 Hz, 9 V), cutie de distributie electrica Schell pentru electronica senzor Linus, cutie de distributie electrica Schell pentru electronica tactila CVD, portbaterie Schell, filtru de protectie CVD Schell, stick USB Schell tip eSchell, adaptor Schell USB pentru software eSchell, cartuse prelungitor Schell, seturi prelungitor Schell.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Modul de montaj WC cu spalare de igienizare SCHELL MONTUS Flow Module Schell cu montare in perete Module WC cu montare in perete Robinete cu montare in perete pentru spalare WC - accesorii
 
Armaturi Schell pentru spalare WC si pisoar
7 produse

Module Schell Montus cu montare in perete, module WC Schell cu montare in perete, robinete cu montare in perete pentru spalare WC, robinete cu montare aparenta pentru spalare WC, robinete cu montare in perete pentru spalare pisoar, robinete cu montare aparenta pentru spalare pisoar - accesorii.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Robinete de colt Schell Design
 
Robinete de colt Schell Design

Robinet coltar design Schell Edition, Rondo, Classic, Stile, Wing, Wing reglabil, de reglaj Schell 4 Wing, 4 Wing reglabil, Puris, Quad si de reglaj Schell Pint, set robinete coltar design Schell Edition, sifon design Schell Edition, teava de scurgere lunga, ventil pentru lavoar Schell Push Open, ventil pentru lavoar Schell Open, elemente prelungitoare pentru robinete coltar design Schell, sifon design Quad, ventil pentru lavoar Schell Quad Push Open, ventil pentru lavoar Schell Quad Open.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Modul SCHELL SSC Bluetooth®
 
Modul SCHELL SSC Bluetooth®

Modul pentru parametrizarea fara fir a armaturilor SCHELL compatibile SSC sau pentru extinderea optionala a spalarilor dupa stagnare. Acces prin SSC Bluetooth®-App (se poate descarca din App-Store, Play-Store) si terminale mobile Android sau iOS. Se poate utiliza ca unealta pentru reglarea armaturilor (modulul poate fi apoi indepartat) sau modulul ramane pe armatura (cu exceptia armaturilor de dus VITUS, a robinetelor de spalare a pisoarelor SCHELLTRONIC, ca si PURIS E si VENUS E pentru functionare cu baterie), permitand astfel spalarile dupa stagnare in functie de ziua saptamanii si ora. Ultimele 64 de spalari dupa stagnare sunt salvate si pot fi citite prin intermediul aplicatiei si, daca este necesar, trimise / exportate prin e-mail ca fisier CSV. Accesul la modulul SSC Bluetooth® este protejat de un cod de acces care poate fi modificat individual.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Robinete ingropate Schell
 
Robinete ingropate Schell

Robinet tip ingropat Schell DN 15, 20, 25, set prelungitor Schell pentru robinete tip ingropat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Armatura pentru conducte apa si alte conducte
Conducta si fiting din otel
Conducta si fiting din otel
Tub de plastic
Tub de plastic
Conducta si fiting din cupru
Conducta si fiting din cupru
Echipament de tratare a apei
Echipament de tratare a apei
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...