Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V. (SEACE)

Sisteme de climatizare VRF Samsung

Cu tehnologii avansate si o gama larga de functii, sistemele VRF de la Samsung sunt o solutie inteligenta pentru cladiri care necesita o eficienta sporita, control individualizat si flexibilitate la instalare, precum blocuri inalte de apartamente si cladiri comerciale mici.

Produse din aceasta familie

Pompa de caldura Samsung DVM S Eco Unitate exterioara Samsung DVM S2 pentru climatizare comerciala Unitate externa Samsung DVM S Eco cu recuperare de caldura Pompa de caldura Samsung DVM S Essential
 
Unitati externe Samsung VRF
8 produse

Unitati externe Samsung DVM S cu pompa de caldura, recuperator de caldura si unitati externe geotermale. Sunt o solutie inteligenta pentru cladiri care necesita o eficienta sporita, control individualizat si flexibilitate la instalare, precum blocuri inalte de apartamente si cladiri comerciale mici.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Caseta Samsung Wind-Free 1 directie, DVM Sistem de climatizare cu montare pe perete Samsung Boracay Sistem de unitate Samsung DVM Hidro HE Unitate de aer conditionat de podea/tavan Samsung
 
Unitati interne Samsung VRF
22 produse

Unitati interne Samsung VRF cu montare pe perete, casete, tubulaturi si console. Sunt o solutie inteligenta pentru cladiri care necesita o eficienta sporita, control individualizat si flexibilitate la instalare, precum blocuri inalte de apartamente si cladiri comerciale mici.

22 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...