Robert Bosch Srl - Scule electrice profesionale

Surubelnita pentru gips-carton Bosch GTB 185-LI, cu acumulator

Surubelnita GTB 185-LI Professional cu acumulator are o constructie usoara si ergonomica pentru a oferi confort indelungat in cazul sarcinilor ce pot dura o zi intreaga. Deoarece confortul utilizatorului a reprezentat o prioritate in momentul proiectarii, constructia subtire a surubelnitei, cu o greutate de sub 1 kg (fara acumulator), este obtinuta datorita unui grup motopropulsor in linie avansat. Modul PowerSAVE inovator extinde timpul de functionare si permite inlocuirea a de 3X mai multe suruburi pe incarcare in comparatie cu sculele fara mod PowerSAVE pentru pereti din gips-carton, garantand intreruperea mai rara a activitatii. Durata de utilizare a sculei electrice este crescuta datorita garniturii de protectie impotriva patrunderii prafului conceputa special de Bosch, care reduce patrunderea prafului si defectarile. Aceasta surubelnita cu putere de 4.500 rot/min este ideala pentru montarea eficienta a peretilor din gips-carton si insurubarea cu precizie a suruburilor pentru pereti din gips-carton cu diametru de pana la 4,2 mm in pereti din gips-carton cu otel usor de 0,5 mm.

  • constructie ergonomica
  • timp de functionare mare
  • eficienta si puternica cu 4500 rot/min

Documente

Surubelnita pentru gips-carton Bosch GTB 185-LI, cu acumulator - manual de utilizare - prezentare generala

prezentare generala

pdf 1.7 MB
Surubelnita pentru gips-carton Bosch GTB 185-LI, cu acumulator - manual de utilizare
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Masina de infiletat/desfiletat cu impact cu acumulator/cheie GDX 180-LI
 
Masina de infiletat/desfiletat cu impact cu acumulator/cheie GDX 180-LI

GDX 180-LI Professional este singura surubelnita cu impact de pe piata cu suport dublu pentru capete de surubellnita: fixare cu bolturi, insurubare si gaurire cu aceasi scula electrica. Fixare cu bolturi, insurubare si gaurire cu aceasi scula electrica: echipata cu un suport pentru capete de surubelnita hexagonal de ½” pentru insurubare si gaurire si un sistem de prindere patrat de ½” pentru fixare cu bolturi. Cuplu puternic, energie de percutie mare si turatie ridicata pentru finalizarea mai rapida a lucrarii. Constructie durabila, cu angrenaj robust, motor cadru deschis si protectie a celulelor de acumulator pentru o durata de viata mai lunga.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular Bosch GWS/GWX 14 Polizor unghiular Bosch GWS/GWX 17
 
Polizoare unghiulare Bosch
2 produse

Slefuire performanta si versatila in conditii dificile, pentru utilizarea regulata in categoria de 1400 W si 1700 W, cu X-LOCK.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ciocan rotopercutor cu acumulator cu SDS plus GBH 180-LI
 
Ciocane rotopercutoare Bosch Professional
1 produse

1 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 CG Professional Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 C Professional
 
Telemetre cu laser Bosch
2 produse

Telemetrele cu laser de la Bosch sunt ideale pentru toti utilizatorii profesionisti care doresc sa faca rapid masuratori precise: echipate cu tehnica foarte moderna a laserului, telemetrele Bosch furnizeaza rezultate extrem de precise si fiabile.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Nivela laser rotativa Bosch GRL 650 CHVG
 
Nivela laser rotativa Bosch GRL 650 CHVG

Nivela laser rotativa GRL 650 CHVG Professional rezistenta cu conectivitate Bluetooth® atinge noi standarde de precizie si eficienta in ceea ce priveste sarcinile de nivelare pe santiere. Tehnologia cu fascicul verde asigura vizibilitate sporita in diferite conditii de iluminare. Nivela laser rotativa are o structura robusta pentru a putea fi utilizata in conditii dificile de lucru si in conditii meteo neprielnice, rezistand in cazul rasturnarii stativului de pana la 2 m si indeplinind standardele de protectie IP68 impotriva patrunderii prafului si apei. Utilizarea aplicatiei Levelling Remote pentru o imagine de ansamblu a setarilor si comanda de la distanta economiseste timp si permite focalizarea completa asupra sarcinii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...