Sistem de usi glisante automate KADRA la cea mai noua clinica de oftalmologie din Ploiesti

Sistem de usi glisante automate KADRA la noua clinica Opthamax din Ploiesti

Clinica Opthamax din Ploiesti

Cea mai noua clinica de oftalmologie din Ploiesti are usi specializate (sistem usi glisante automate, usi rezistente la foc, usi semietanse) de la KADRA.

Echipele KADRA au montat mai multe tipuri de usi pentru o constructie noua in care vor fi oferite servicii medicale specializate in domeniul oftalmologic pentru prahoveni.

Ophtamax este una dintre cele mai renumite clinici de oftalmologie din judetul Prahova care functioneaza la standardele unui spital, oferind servicii medicale specializate, de la consultatii la investigatii complexe si interventii chirurgicale. Standardele de lucru in aceasta clinica privata sunt foarte inalte, de aici si nevoia, exprimata chiar de la inceput de beneficiar, de a avea in noul sediu al clinicii solutiile cele mai potrivite si performante pentru circulatia sigura si fluida a pacientilor si a personalului medical.

Dupa identificarea nevoilor si a specificului noii constructii, specialistii KADRA au propus un ecosistem de usi cu functionalitati adaptate fiecarei zone ale clinicii.

Sistem de usi glisante automate KADRA la noua clinica Opthamax din Ploiesti
Sistem de usi glisante automate KADRA la noua clinica Opthamax din Ploiesti

Astfel, pentru sistem usi glisante automate Record au fost recomandate si instalate usi pentru saloanele de scurta vizita (2-3 ore de stationare). Acestea sunt usi cu functie de auto-invatare, iar ajustarile se fac in mod automat.

Pentru zonele ”curate” unde au loc interventii de specialitate, au fost recomandate usi semietanse Tormed, care asigura o igiena sporita – prin utilizarea carcasei rotunjite si a capacelor cu suruburi ascunse pentru a evita depunerea de praf si particule si pentru a facilita intretinerea; o serie de dispozitive speciale descarca energia electrostatica acumulata pe canaturile in miscare, evitand astfel atragerea impuritatilor. In plus, se asigura astfel prevenirea raspandirii infectiilor – fiind automatizata, usa nu necesita atingere din partea medicilor sau pacientilor, reducand astfel riscul de transmitere a infectiilor nosocomiale.

Pe langa acest sistem usi glisante automate si usi semietanse, noua clinica are si usi rezistente la foc tot de la KADRA.

Echipele KADRA au montat si usi cu functionalitate multipla, usi HPL dublu batante, sau usi de sticla.

Un intreg ecosistem de solutii de acces care sa asigure fluxurile intr-o unitate medicala la standarde europene. Un proiect reusit pentru care s-a colaborat indeaproape cu beneficiarul care a inteles cum sa foloseasca mai bine expertiza KADRA si solutiile oferite.

Produse mentionate in articol
Usi automate ermetice Tormed Usi automate semiermetice Tormed Usi metalice rezistente la foc Tormed EI
 
Usi automate KADRA
3 produse

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Usa automata
Usa automata
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra si usa glisanta, plianta
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...