Garantie pe viata pentru cazi RAVAK - inregistrare

Garantie pe viata pentru cazi RAVAK - inregistrare

Va multumim pentru cumpararea cazii acrilice Ravak (denumita in continuare "cada" sau "produs"). Producatorul, compania RAVAK , va ofera garantie pe viata rugandu-va sa respectati cele cateva conditii necesare.

Garantia pe viata se poate acorda doar atunci cand cumparatorul, persoana fizica, isi inregistreaza produsul in formularul de mai jos la maxim 60 de zile de la cumparare si poate fi utilizat numai in cazul in care cumparatorul, atunci cand solicita aplicarea garantiei pe viata, sa prezinte certificatul de garantie primit atunci cand a achizitionat cada, certificat completat corect de catre vanzator, impreuna cu dovada (factura sau bonul) de achizitionare al produsului.

Procedura de inregistrare
Este necesar ca in inregistrare, cumparatorul sa treaca numele, prenumele, data nasterii, adresa exacta, numarul de telefon, tipul de cada cumparat, numarul de serie al acesteia, data cumpararii, numele companiei de unde a cumparat cada si locul din care a cumparat-o. Cumparatorul deasemenea va fi intrebat daca este interesat de noutatile brandului RAVAK.

Cumparatorul va primi la adresa de e-mail data, o confirmare de inregistrare. RAVAK ROM isi rezerva dreptul de a verifica identitatea persoanei care solicita o garantie pe viata cu persoana inregistrata pentru garantie pe site-ul www.ravak.ro.

Formular de inregistrare

Garantie pe viata pentru cazi RAVAK - inregistrare
Garantie pe viata pentru cazi RAVAK - inregistrare

Garantie pe viata
Este o oferta ferma din partea companiei RAVAK, a.s. prin filiala din Romania SC Ravak ROM Srl si se desfasoara pe perioada 01.01.2021 - 31.12.2021. Aceasta garantie se acorda daca cumparatorul achita contravaloarea produselor cumparate catre vanzator. Pe perioada garantiei, produsul va fi reparat, sau daca nu este posibil, va fi inlocuit cu un produs identic, indiferent de numarul de solicitari trimise in acest sens in aceasta perioada.

Cumparator
Cumparatorul la care se refera acordarea garantiei pe viata poate fi doar o persoana fizica. Garantia pe viata se aplica pe toata durata vietii cumparatorului. Aceasta inceteaza in cazul in care produsul cumparat intra in folosinta altei persoane (prin vanzare sau in oricare alt mod).

Solutionarea reclamatiilor
In eventualitatea in care produsul defect, care face obiectul garantiei se scoate din productie in perioada respectiva, producatorul imreuna cu cumparatorul vor agreea schimbarea acestuia cu un produs similar, care este cel mai aproape de produsul schimbat, atat din punct de vedere al pretului, cat si al formei. Daca produsul similar este mai scump cu 10% sau peste, cumparatorul va achita diferenta de pret.  Costurile aditionale generate de instalarea produsului, vor fi suportate de catre cumparator. Ca si costuri aditionale, mentionam costurile de transport, instalare, materiale folosite, etc. Cada trebuie sa poata fi montata, fara lucrari de demolare. In cazul in care sunt insa necesare, costurile vor fi suportate de catre cumparator. Compania RAVAK, ofera garantia pe viata pentru cada. In urma solicitarii aplicarii garantiei pe viata, un reprezentant RAVAK se va deplasa la domiciliul cumparatorului pentru constatare. La solicitarea reprezentantului nostru, va rugam respectuos sa prezentati actul de identitate, pentru a se putea face dovada respectarii conditiilor de garantie mentionate.

Perioada de garantie aplicabila Garantiei pe viata
Garantia pe viata incepe in momentul inregistrarii datelor cumparatorului pe site-ul  www.ravak.ro in cazul in care produsele au fost achitate catre vanzator, sau de la data instalarii acesteia de catre un instalator certificat (daca instalarea este facuta in termen de 7 zile de la cumparare).

Conditiile de aplicare a Garantiei pe viata pentru cazile RAVAK

Garantia pe viata pentru cazile acrilice RAVAK se aplica pentru:

 • cumparatorul care se inregistreaza pe site-ul www.ravak.ro
  cazile nou achizitionate de la partenerii RAVAK ROM, de la RAVAK ROM sau de pe e shopul RAVAK ROM
 • cazi, nu pentru accesorii cum ar fi sisteme de scurgere, tetiere, panouri, panelkituri, etc.
 • cazile instalate in conformitate cu instructiunile de instalare RAVAK, aflate si pe site-ul nostru si livrate impreuna cu cada
 • cazile instalate pe suportul original RAVAK
 • cazile pentru care intretinerea si curatarea se face conform instructiunilor recomandate de producator si indicate in manualul de instalare care insoteste produsul
 • defecte de fabricatie.

Garantia pe viata pentru cazile acrilice RAVAK nu se aplica pentru:

 • cazile cu defecte cauzate de instalarea incorecta (instalarea nu s-a facut conform instructiunilor de instalare si de pregatire pentru instalare)
 • cazile cu defecte cauzate de utilizarea incorecta sau intretinerea necorespunzatoare si in special utilizate si la imbaierea animalelor
 • uzura normala de folosire
 • deteriorari mecanice
 • reparatii facute produsului, slefuire, cimentare, inafara cadrului garantiei pe viata
 • defecte cauzate de forta majora (de exemplu. incendii, cutremure si alte dezastre naturale)
 • defecte cauzate de utilizarea produsului in afara camerei de baie, in conditiile gresite sau extreme (de ex. in aer liber, etc.)
 • cazile achizitionate pentru hoteluri sau pensiuni, adica nu sunt achizitionate pentru uz personal.

In cazul in care nu sunt indeplinite oricare dintre conditiile enumerate aici, conditii definitorii pentru a oferi o garantie pe viata, cumparatorul beneficiaza de garantia normala oferita. Aceasta este perioada legala standard, definita in certificatul de garantie.

Folosirea si pastrarea datelor personale se va face strict in conformitate cu legislatia in vigoare si numai cu acordul peroanelor respective.

Daca ati cumparat o cada, inscrieti-va pentru a beneficia de garantia pe viata aici.

Garantia pe viata este o oferta ferma din partea companiei RAVAK, a.s. prin filiala din Romania SC Ravak ROM Srl si se desfasoara tot anul 2020.

Produse mentionate in articol
Cada asimetrica LoveStory II Cada de baie acrilica stativa Ypsilon Cada Vanda II Cada Magnolia
 
Cazi de baie RAVAK
14 produse

Studiourile de design din Europa folosesc cel mai bun material (Lucite) si technologie de virf in conceperea cazilor Ravak, in scopul de a avea parte de confort maxim si relaxare. Modelele estetice de cazi se potrivesc perfect la dotarile camerelor de baie.

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Cada, paravan pentru cada
Cada, paravan pentru cada
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...