Bucura-te de toamna cu 30% reducere la pavelele Anima si Urbana!

Bucura-te de toamna cu 30% reducere la pavelele Anima si Urbana!

Intre 19 septembrie - 31 octombrie 2022 ai 30% discount la achizitia pavelelor din beton vibropresat Anima D2, Anima P3 si Urbana D2

Toamna este anotimpul perfect sa construiesti o noua poveste pentru gradina ta, una cu o baza durabila, cu ajutorul pavelelor pentru trafic usor de la Elis Pavaje.

In perioada 19 septembrie - 31 octombrie 2022 ai 30% discount la achizitionarea pavelelor din beton vibropresat: Anima D2, Anima P3 si Urbana D2.

Pavajele Elis sunt estetice si rezistente, iar in aceasta perioada vin cu un pret special!

Pavelele Anima D2 si Anima P3 sunt ideale pentru alei, terase, cai de acces in garaj sau spatii de promenada. Fiecare pavea are un mix de nuante unic, ce pe o suprafata amenajata creeaza un efect deosebit.

Pavaj Urbana D2
Pavaj Urbana D2

Pavajul Urbana D2 are un finisaj neted si elegant si este perfect pentru amenajari moderne. Fiecare placa de pavaj este unica, precum o fresca pictata in nuante de alb si gri ciment sau negru si gri ciment.

Toate modelele de pavaj din oferta suporta o greutate de pana la 3,5 tone, sunt rezistente la inghet si au protectie superioara a culorii, prin tratarea pavelelor cu Vivid Color, o solutie care asigura rezistenta in timp a nuantelor.

Este momentul sa renovezi spatiul tau exterior, inspira-te din catalogul Elis Pavaje pentru a completa amenajarea cu un mobilier din elemente prefabricate din beton de la Elis Pavaje cu banci, mese, jardiniere sau chiar un semineu exterior.

Instaleaza un ecran LCD sau un proiector si, la caldura semineului exterior, invelit cu o patura, poti sa te bucuri de propriul tau cinema afara in serile de toamna tarzie.

Investeste intr-un loc cu adevarat special: casa ta! Magia in amenajare incepe cu o idee, iar acum proiectul tau poate fi mai aproape si mai accesibil ca oricand.

Bucura-te de toamna cu 30% reducere la pavelele Anima si Urbana!
Bucura-te de toamna cu 30% reducere la pavelele Anima si Urbana!

Oferta este disponibila la partenerii Elis Pavaje din toata tara sau in showroom-urile fabricilor din Vintu de Jos (jud. Alba), Petresti (jud. Alba), Stoenesti (jud. Prahova) sau Secuienii Noi (jud. Neamt).

Gaseste locatia cea mai apropiata de tine.

Avantajele pavelelor vibropresate

  • Montarea pe strat de nisip permite desfacerea, recuperarea si refacerea pavajului in cazul interventiilor subterane.
  • Asigura o stabilitate foate buna suprafetelor pavate datorita imbinarii pe mai multe muchii.
  • Au o rezistenta foarte buna la uzura, risc redus de fisuri sau globuri de aer, datorita materialului dens, omogen, obtinut prin vibropresare.
  • Permit aerisirea solului si un drenaj eficient printre rosturi.
  • Rezistenta la cicluri de inghet-dezghet este foarte buna.
  • Au un aspect deosebit, cu posibilitati nelimitate de amenajare (linii curbe, ruperi de linii prin mixuri de modele).
Produse mentionate in articol
Pavele si dale premium Anima
 
Pavele si dale premium Anima

Oferind o larga variatie a culorilor aceste pavele robuste vor crea cu siguranta o minunata alee perimetrala casei, o terasa sau vor colora curtea cu un detaliu de margine. Pavelele Anima, pot fi combinate pe doua forme, iar marginile ondulate vor estompa liniile prea clare ale unei curti realizate cu pavele dintr-o singura forma rectangulara, dand amenajarii personalitatea dorita.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele si dale premium Urbana D2 - Alb subtil
 
Pavele si dale premium Urbana D2

Constructiile contemporane sunt perfect puse in valoare daca sunt insotite la amenjarea exterioara de pavajul Urbana D2, cu aspect modern, suprafata neteda si nuante mixate de alb si gri ciment sau negru si gri ciment. Utilizare: alei pietonale, terase, acces autoturisme, curti, parcuri, piete.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...