35% discount pentru pavelele Elis Pavaje: Cortina D7, Trenova D2 si Trenova Romb Grande

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
35% discount pentru pavelele: Cortina D7, Trenova D2 si Trenova Romb Grande

Ofera magie curtii tale, in toamna plina de culoare!

Inceputul toamnei reprezinta momentul perfect pentru a incepe un proiect de amenajare a curtii; transformand-o intr-un spatiu plin de culoare de care sa ne putem bucura in continuare de zilele insorite. O modalitate de a crea un spatiu ordonat si totodata o extensie a personalitatii noastre, o reprezinta amenajarea curtii cu pavelele potrivite.

Cu diferite nuante si modele, pavelele pot aduce un efect vizual placut si o nota de originalitate spatiului nostru exterior. In schimb, atunci cand decidem sa ne amenajam sau sa ne reamenajam curtea, aspectul estetic nu este singurul element important. Durabilitatea si functionalitatea sunt de asemenea esentiale. De aceea, alegerea unor pavele de calitate superioara, cum sunt pavelele din beton vibropresat oferite de Elis Pavaje, este un pas inteligent. Oferind posibilitati nelimitate de amenajare, montajul pe strat de nisip permite refolosirea lor in cazul reparatiilor subterane. Este important de notat ca acestea permit si o buna aerisire a solului si asigura un drenaj eficient intre rosturi, prevenind acumularea de apa.

Amenajarea curtii nu este doar o chestiune de aspect, ci si de planificare. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, este important sa incepem cu un plan bine pus la punct. Trebuie sa ne gandim la intrebuintarea spatiilor curtii - o terasa, o parcare, o curte sau o alee pietonala. Mai departe, trebuie sa alegem un stil care sa se potriveasca cu arhitectura casei noastre si cu ambientul inconjurator. Putem sa ne gasim inspiratia utilizand instrumente precum un simulator online pentru a vedea cum va arata proiectul final. Sa nu uitam de cea mai important parte, si anume, stabilirea unui buget estimativ.
Selectarea unui montator profesionist este, de asemenea, esentiala pentru un proiect reusit. Asadar, trebuie sa ne luam timp pentru a solicita oferte si pentru a ne asigura ca firma aleasa are experienta pentru realizarea proiectului conform asteptarilor noastre.

In alegerea pavelelor, Cortina D7, Trenova D2 si Trenova Romb Grande de la Elis Pavaje sunt optiuni ce merita luate in considerare; mai ales ca in perioada 20 septembrie - 31 octombrie 2023 beneficiaza de o reducere de 35%.

Aceste pavele pot aduce un efect vizual placut si o nota de originalitate spatiului tau exterior datorita particularitatilor pe care le prezinta:

35% discount pentru pavelele: Cortina D7
35% discount pentru pavelele: Cortina D7
Pavele Cortina D7

Cortina D7 - Adauga un aspect modern si spatios curtii noastre, punand in valoare constructiile contemporane. Suprafata neteda si dimensiunile generoase creeaza un spatiu plin de potential. Aceste dale rezidentiale sunt realizate din beton vibropresat si sunt perfecte pentru zonele pietonale sau parcari pentru trafic usor. Beneficiile includ variatii unice de ton, alegerea din 4 nuante, si protectia culorii cu Vivid Color.

35% discount pentru pavelele: Trenova D2
35% discount pentru pavelele: Trenova D2
Pavele Trenova D2

Trenova D2 / Romb Grande - Daca dorim sa aducem o nota de originalitate si dinamism curtii noastre, modelele Trenova D2 si Trenova Romb Grande sunt alegerea potrivita. Acestea ofera o combinatie moderna de trei nuante pentru un efect vizual tridimensional. Ideale pentru un design cu forme geometrice si culori metalice sau pentru decoruri atipice, aceste modele aduc o nota aparte de frumusete spatiului nostru exterior.

35% discount pentru pavelele: Trenova Romb Grande
35% discount pentru pavelele: Trenova Romb Grande
Pavele Trenova Romb Grande

Asadar, transformarea curtii intr-un spatiu de vis nu este o magie pura, ci un proces bine planificat. Pornind de la pavelele potrivite, vom putea sa ne bucuram de o curte frumoasa si functionala pentru multi ani inainte.

Daca doresti sa beneficiezi de oferta, adreseaza-te unui partener Elis Pavaje (lista disponibila distribuitori si montatori). Produsele pot fi vazute si in showroom-urile fabricilor din Vintu de Jos (jud. Alba), Petresti, (jud. Alba), Stoenesti, (jud. Prahova), Secuienii Noi (jud. Neamt) sau Arad (jud.Arad).

Produse mentionate in articol
Pavele si dale Trenova Romb Grande
 
Pavele si dale Trenova Romb Grande

Trenova este unul dintre cele mai versatile produse din oferta, ce asigura amenajarii un efect tridimensional, obtinut dintr-un mix de nuante: antracit, gri deschis si gri inchis. Conturul drept al dalelor, forma de dreptunghi sau romb, impreuna cu efectul 3D creeaza un spatiu jucaus, colorat si foarte bine structurat. Acest produs se achizitioneaza doar in combinatie de cele trei nuante.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele si dale premium Cortina D7
 
Pavele si dale premium Cortina

Cortina D7 este un model modern datorita dimensiunilor generoase, iar mixul de culori ii confera originalitate si personalitate. Viguros si indraznet, transforma spatiile pavate intr-un ambient elegant, aerisit si atemporal. Culorile Domolit si Café sunt pentru cei care prefera nuantele mai blande, inspirate din natura, iar Granit si Tempo sunt culori puternice, care imprima personalitate spatiului. Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru curti, terase, parcuri sau piete. Cortina P4 impresioneaza prin mixul special de nuante, cu formele drepte si simple ale dalelor. Modelul este disponibil in patru nuante: dolomit, tempo, granit si cafe, si este ideal pentru a crea senzatia unui spatiu larg, aerisit si bine structurat. Usor de intretinut, pavelele Cortina sunt o alegere ideala pentru terase sau piete. Acest nou model combina eleganta pavelelor de mari dimensiuni, potrivite spatiilor largi, cu eleganta si originalitatea suprafetei colormix a pavelelor din gama Cortina. Alege Cortina P7 pentru un aspect modern si elitist al amenajarii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noile pavele si dale Trenova Romb Grande
Noile pavele si dale Trenova Romb Grande
Alege combinatia din trei nuante de antracit, gri deschis si gri inchis, pentru a conferi spatiului un efect vizual tridimensional, foarte bine structurat si un aer modern, plin de energie.
Noile pavele si dale Trenova Romb Grande
elis_pavaje_cortina_d7_tempo
Pavele noi Elis Pavaje in gama Premium: Decora si Cortina D7
Pavele de mari dimensiuni, pentru curti, gradini, alei private, inspirate din natura
Pavele noi Elis Pavaje in gama Premium: Decora si Cortina D7
Categorii
Pavaj, bordura
Pavaj, bordura
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...