Intreruptoare automate de putere Masterpact MTZ - de la 630A la 6300A

Cresterea timpului de functionare si eficienta energetica cu noul intreruptor in aer Masterpact™ MTZ

Intreruptoare automate de putere Masterpact MTZ - de la 630A la 6300A
Intreruptoare automate de putere Masterpact MTZ - de la 630A la 6300A


Bazandu-se pe performanta legendara, siguranta si fiabilitatea gamei Masterpact existente, intreruptorul Masterpact MTZ este pregatit pentru viitor. Masterpact MTZ duce distributia electrica in epoca "Internet of Things". Acesta include functia de comunicatie, precum si masurarea puterii/energiei cu Clasa 1 de precizie pentru a asigura functionarea inteligenta. Masterpact MTZ conecteaza tabloul electric la orice sistem de management al cladirii si al energiei. In plus, acum puteti utiliza telefonul inteligent ca principal HMI pentru a monitoriza si controla Masterpact MTZ, oferindu-va confort maxim si usurinta gestionarii.

Schneider Electric a fost punctul de referinta la nivel mondial pentru intreruptoarele automate in aer (ACB) din 1987; la inceput cu Masterpact M, urmat de Masterpact NT/NW. Intreruptoarele Masterpact MTZ incorporeaza caracteristici inovatoare, impreuna cu principiul lor legendar de rupere si un design modular, compact. Schneider Electric intregeste acum aceasta mostenire cu Masterpact MTZ, intreruptorul conectat. Pe langa faptul ca ofera performante, siguranta si fiabilitate dovedite, intreruptorul Masterpact MTZ incorporeaza cele mai noi tehnologii digitale si este destinat sa devina o componenta cheie a tablourilor inteligente Schneider Electric.

Caracteristici
  • Intreruptorul Masterpact MTZ este disponibil in 3 modele diferite: Masterpact MTZ1 de la 630 la 1600 A, Masterpact MTZ2 de la 800 la 4000 A, Masterpact MTZ3 de la 4000 la 6300 A
  • Versiuni tripolare si tetrapolare - Capacitatea de rupere: 42 pana la 150 kArms (Icu la 415 V c.a.)
  • 4 tipuri de unitati de control Micrologic, personalizabile cu module digitale pentru masurari avansate, gestionarea energiei si functiile de analiza a retelei
  • Gama larga de auxiliare si accesorii comune - interschimbabile la fata locului
  • Conform standardelor internationale IEC 60947-1 si 2.
Aplicatii
Masterpact MTZ are functii de protectie, masurare si comunicatie in retelele electrice de joasa tensiune, in special pentru motoare si generatoare si asigura fiabilitatea instalatiei datorita imbunatatirii performantelor mecanice si electrice, chiar si pentru aplicatii grele si in medii dure.

Imagine de ansamblu
Intreruptoarele Masterpact MTZ va pregatesc pentru viitorul distributiei energiei electrice: conectivitate, monitorizare la distanta, configurare usoara si rapida. Masterpact MTZ ofera caracteristici inovatoare care simplifica proiectarea, constructia si functionarea sistemului. Pentru configurarea acestora, va recomandam sa utilizati MyPact.
MyPact isi propune sa ofere o modalitate rapida, sigura si inteligenta de a selecta si configura un intreruptor de joasa tensiune. Acest configurator va permite sa alegeti blocul de rupere, unitatea de control, accesoriile si modulele digitale.

Beneficii
Comparativ cu metoda traditionala de completare a formularelor de comanda sau de specificare a unor functii particulare, MyPact ofera urmatoarele avantaje:
  • Interfata moderna, ergonomica si intuitiva care usureaza configurarea
  • Regulile de configurare sunt integrate, optiunile compatibile sunt filtrate automat, iar configuratia nu este validata decat atunci cand este completa
  • Configuratiile pot fi salvate fie la nivel local, fie prin intermediul unui serviciu cloud. Acestea pot fi regasite folosind codul de produs. Modificarea sau reutilizarea configuratiilor sunt mult mai rapide.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre intreruptoarele automate de putere Masterpact MTZ, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schneider Electric Romania, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Intreruptoare automate de putere Masterpact MTZ
 
Intreruptoare automate de putere Masterpact MTZ

Masterpact MTZ are functii de protectie, masurare si comunicatie in retelele electrice de joasa tensiune, in special pentru motoare si generatoare si asigura fiabilitatea instalatiei datorita imbunatatirii performantelor mecanice si electrice, chiar si pentru aplicatii grele si in medii dure. Intreruptorul Masterpact MTZ este disponibil in 3 modele diferite: Masterpact MTZ1 de la 630 la 1600 A, Masterpact MTZ2 de la 800 la 4000 A, Masterpact MTZ3 de la 4000 la 6300 A. 4 tipuri de unitati de control Micrologic, personalizabile cu module digitale pentru masurari avansate, gestionarea energiei si functiile de analiza a retelei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Regulator
Regulator
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...