Noile benzi de cant RAUKANTEX, pentru amenajari interioare creative

Materiale versatile de la REHAU pentru canturi, fara rosturi, electrizante, cu efecte luminoase

Fie ca accent creativ in locuinta, ca solutie performanta pentru cresterea calitatii mobilierului de baie sau element functional in bucatarie sau birou – ca aspect, atingere si functii, muchia este mai versatila ca niciodata.

RAUKANTEX laser edge – fara adeziv, fara rosturi, fara probleme
Cel mai important subiect in domeniul materialelor pentru canturi este, ca si pana acum, tehnologia laser, un proces inovator, ce a revolutionat industria mobilei. Prin RAUKANTEX laser edge, REHAU este primul furnizor ce a creat o solutie polimerica pentru canturi, curata, adecvata pentru sudura laser. Aceasta inlocuieste complet adezivul folosit pentru prelucrarea canturilor, permitand formarea de rosturi zero din punct de vedere optic si functional.
REHAU poate livra toate variantele si materialele disponibile din programul sau cuprinzator de canturi pentru a realiza sudura laser. Mai ales produsul ecologic PP si caracteristicile sale avantajoase, precum rezistenta la caldura si umiditate, evidentiaza calitatea exceptionala obtinuta prin intermediul tehnologiei laser. Astfel, compania isi sustine clientii printr-o consiliere tehnica complexa in vederea introducerii produsului pe piata.
Prin includerea RAUKANTEX laser edge in programul de depozitare EXPRESS COLLECTION, REHAU face aceasta inovatie atractiva atat pentru partenerii sai comerciali, cat si pentru constructiile interioare creative.

RAUKANTEX power edge – inovatie electrizanta pentru muchii
Prin RAUKANTEX power edge, REHAU a creat un produs unic pentru industria benzilor de cant. „Muchia oarba” functionala, ce se pozitioneaza sub marginea de decor, mascata de placa, conduce curentul catre consumator, de exemplu lampi, prin intermediul a doua conductoare din cupru inserate.
Cu RAUKANTEX power edge se pot realiza usor, fara straturi de cabluri nedorite, mascate direct in corpul unui dulap, unitati de iluminat, iluminarea sertarelor individuale sau pozitionarea flexibila a statiilor de incarcare, de exemplu pentru aparate electrocasnice sau telefoane mobile.
 

RAUKANTEX visions – elemente din sticla
Aproape peste tot in designul mobilei – inclusiv pentru elementele de fatada – s-a stabilit ca folosirea suprafetelor similare sticlei reprezinta o solutie de calitate si valoroasa din punct de vedere optic. Astfel se ajunge la imbinarea avantajelor materialului polimeric cu optica solutiilor reale din sticla.
Pentru aceste aplicatii, REHAU a realizat, prin RAUKANTEX visions Duo-Design, o noua generatie de materiale pentru canturi, adecvata pentru marginile suprafetelor inovatoare si conditiilor speciale ale acestora.
Canturile din materialul PMMA fac posibila o imagine continua din fata si creeaza impresia unei placi de sticla compacte. RAUKANTEX visions ofera libertate maxima de exprimare, fiind posibila alegerea oricarei culori. Si aceste materiale pentru canturi sunt adecvate pentru prelucrarea prin intermediul tehnologiei laser – obtinandu-se rezultate optice exceptionale.

RAUKANTEX lite - joc de lumini
Pe raftul din camera de zi, pe mobilierul din baie, pe placa de lucru din bucatarie, dar si la montajele din magazine: o iluminare directa asigura o stare de bine si confera un ambient stilizat.
Prin intermediul noului concept RAUKANTEX lite, REHAU a dezvoltat o muchie inovatoare, ce se foloseste la iluminatul din spate. Pentru a realiza acest lucru, se va realiza un gol intr-o placa aglomerata sau MDF si se va lipi o banda LED (optional si banda RGB). La conectarea LED-urilor, lumina patrunde prin zonele de trecere ale benzilor muchiilor.
Aplicarea se poate modifica pentru a fi potrivita si pentru o placa tip fagure.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noile benzi pentru cant RAUKANTEX, cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoanele de contact ale firmei REHAU Polymer Srl - Departamentul Mobila -, folosind butonul corespunzator.
 
Stiri conexe
Noul magazin online de canturi RAUKANTEX Webshop
Noul magazin online de canturi RAUKANTEX Webshop
Cantul perfect in doar patru pasi
Noul magazin online de canturi RAUKANTEX Webshop
Categorii
Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie
Placa mobilier, element de mobilier, fiting mobila, tapiterie
Mobila
Mobila
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...