Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru

Tehnologie care mentine toaleta cu adevarat curata

Vasele WC Uni Chrome RimOff sunt complet lipsite de o margine de spalare, ceea ce prezinta un risc potential de acumulare de murdarie. Fara o margine de spalare, nu exista ascunzisuri inaccesibile in interiorul vasului de toaleta, vasul de toaleta este perfect neted, limpede si murdaria nu are de unde sa se lipeasca.

Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru
Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru

Designul special al toaletei permite o clatire precisa cu doar un jet de apa, fara a fi nevoie de curatare suplimentara. Solutia ideala pentru cei carora le pasa de curatenia perfecta, igiena si intretinerea usoara. Estetica acestor vase WC este conceputa pentru a urma conceptul larg de baie Chrome, inclusiv toate echipamentele de baie. Datorita suspendarii pe perete, vasul WC Uni Chrome RimOff faciliteaza curatarea pe podeaua baii sau a baii de serviciu. Punctele de montare sunt ascunse pe vas pentru a nu deranja designul curat si integral al acestuia. Fara margini si pliuri unde s-ar putea depune murdaria, intr-un design negru de lux.

Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru
Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru

Linii clare ale vasului WC Chrome cu stilul simplu, fara detalii care sa deranjeze privirea si cu un sistem eficient de spalare a interiorului vasului. Multumita sistemului de instalare suspendat al vasului Chrome, este facilitata intretinerea intregii pardoseli din baie. Sistemul de instalare este ascuns, ceea ce favorizeaza intretinerea vasului si in acelasi timp are un design compact. Vasul WC Chrome are un capac practic, cu sistem de inchidere SoftClose.

Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru
Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru

 

Caracteristici:

  • dimensiuni (l/L/i): 360 × 510 × 350 mm
  • material: ceramica solida, glazura neagra mata fara a fi nevoie de tratamente suplimentare de suprafata
  • varianta culoare: negru
  • EasyFix - sistem de prindere invizibil
  • garantie: 5 ani
  • accesorii necesare: capac WC Uni Chrome Flat negru, buton comanda negru Chrome, modul de instalare

Material ceramic negru mat de calitate, cu un design proaspat si sofisticat pentru fiecare zi.

Designul toaletei fara margine de spalare permite spalarea intregii suprafete. Toaleta este conceputa pentru a fi atarnata pe perete.

RAVAK recomanda cumpararea unui modul de instalare, un buton de comanda Chrome negru si un capac negru dotat cu sistem de inchidere SoftClose - capacul de WC Uni Chrome Flat negru.

Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru
Noul vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru

WC Uni Chrome RimOff black are sistemul Click, care permite scoaterea cu usurinta a capacului cu o singura miscare si curatarea perfecta a spatiului de sub el.

Pentru o solutie cuprinzatoare pentru o toaleta sau o baie, este posibila achizitionarea produselor suplimentare din conceptul Chrome (bideuri, chiuvete, mobilier, etc.).

RAVAK recomanda:
- Consultati instalatorul (furnizorul) pentru o combinatie adecvata a unui rezervor de spalare (modul de instalare) cu un WC suspendat RimOff.
- O combinatie nepotrivita poate afecta dinamica apei spalate din rezervor cu posibila revarsare peste marginea vasului.
- Se recomanda folosirea WC-ului cu tehnologie RimOff cu modulul RAVAK sau modulele cu reglarea cantitatii de spalare la 4,5 l apa​.

Produse mentionate in articol
Vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru
 
Vas WC RAVAK Uni Chrome RimOff negru

Vas WC modern, suspendat, dimensiuni 360 × 510 × 350 mm, negru. Vasele WC Uni Chrome RimOff sunt complet lipsite de o margine de spalare, ceea ce prezinta un risc potential de acumulare de murdarie. Fara o margine de spalare, nu exista ascunzisuri inaccesibile in interiorul vasului de toaleta, el fiind perfect neted, limpede si murdaria nu are de unde sa se lipeasca. Designul special al toaletei permite o clatire precisa cu doar un jet de apa, fara a fi nevoie de curatare suplimentara. Solutia ideala pentru cei carora le pasa curatenia perfecta, igiena si intretinerea usoara. Estetica acestor vase WC este conceputa pentru a urma conceptul larg de baie Chrome, inclusiv toate echipamentele de baie. Datorita suspendarii pe perete, WC Uni Chrome RimOff faciliteaza curatarea pe podeaua baii sau a camerei de toaleta. Punctele de montare sunt ascunse pe vas pentru a nu deranja designul curat si integral al acestuia. Fara margini si pliuri unde s-ar putea depune murdaria.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Chiuveta, bideu, WC, pisoar
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...