RAVAK prezinta noutatile anului 2021

Cabine si usi de dus Blix Slim

Noile cabine si usi de dus Supernova si Blix Slim, respectiv sistemul patentat AntiBlock

RAVAK prezinta o inovatie a celei mai bine vandute cabine de dus, Supernova. Cea mai durabila cabina de dus RAVAK are un design revigorat si un profil negru, la moda. Supernova a castigat popularitate pentru sistemul sau de culisare absolut fiabil, cadrul stabil si latimea exceptionala a combinatiilor. Gama de modele ofera o paleta larga de dimensiuni, geamuri, finisaje ale profilelor si mai multe tipuri de inchideri ale usilor (glisante, pliabile, pivotante). Cele mai cunoscute sunt usile glisante ale cabinelor Supernova, care nu numai ca economisesc spatiu in baie, ci elimina si toate riscurile de blocaje si incrucisari ale pieselor glisante, datorita brevetului AntiBlock. In 2021, Supernova intra pe piata cu o inaltime marita cu 10 cm si acum si in negru mat. Designul inovator este in concordanta cu tendinta liniilor mai subtiri din baie, care sunt subliniate in continuare de o culoare contrastanta la cabina Supernova. Cabinele Supernova sunt singurele din gama RAVAK care pot fi livrate asamblate, asa ca tot ce trebuie sa faceti in baie este fixatul in perete si etansarea.

Cabine si usi de dus Supernova
Cabine si usi de dus Supernova

De absoluta incredere
Gama de modele Supernova include cele mai populare cabine de dus de pe piata. Acum RAVAK ofera si profile in culoarea neagra, de asemenea, in alb sau cu un finisaj satinat extrem de durabil. Se poate alege sa fie cu geam din sticla securizata sau cu geam din plastic. Raportul dintre eficienta si estetica moderna la Supernova, reprezinta o solutie atemporala avantajoasa pentru fiecare baie.

Promisiune de functionare silentioasa si utilizare fara probleme, pe viata
Sistemul de culisare cu care sunt echipate cabinele de dus Supernova este un sistem patentat AntiBlock, care asigura o utilizare fara probleme pentru multi ani si previne blocarea usilor. Durata de viata testata este de un million de miscari de inchidere si deschidere. RAVAK asigura pentru cabinele Supernova, o garantie de 10 ani a sistemului AntiBlock.

Cabine si usi de dus Supernova
Cabine si usi de dus Supernova

Profile construite pentru eternitate
Profilele cabinelor Supernova sunt construite din aluminium cu pereti grosi, cu un finisaj de metal satinat de inalta calitate. Sunt potrivite atat pentru camerele de baie personale cat si pentru hoteluri sau pensiuni.

Cabine si usi de dus Supernova
Cabine si usi de dus Supernova

Instalare simpla
Produsele se livreaza asamblate, astfel incat necesita doar fixarea pe perete si siliconarea.

Modele Supernova

  • Cabine de dus semirotunde
  • Cabine de dus scunde, semirotunde cu inaltime redusa
  • Cabine de dus rectangulare
  • Usi de dus
  • Perete fix.

Noile cabine si usi de dus Blix Slim

Usi de dus Blix Slim BLSRV2K+BLSRV2K

Cabine si usi de dus Blix Slim BLSRV2K
Cabine si usi de dus Blix Slim BLSRV2K + BLSRV2K

Cabina de dus din patru elemente cu doua usi culisante - produsul este format din doua parti fixe drepte si doua parti mobile glisante. Pentru a obtine o cabina, trebuiesc comandate doua bucati BLSRV2K. Dimensiunile acestora se pot combina, obtinand astfel cabine patrate sau dreptunghiulare, cu diverse dimensiuni (de exemplu 80×80 sau 90×120 cm). In design lucios sau negru.

Cabine de dus rectangulare Blix Slim BLSDP2+BLSPS

Cabine si usi de dus Blix Slim BLSDP2 + BLSPS
Cabine si usi de dus Blix Slim BLSDP2 + BLSPS

Combinand usa si partea fixa, se pot obtine cabine de dus de dimensiuni de la 80×90 cm, pana la 90×120 cm. In design lucios sau negru.

Usa de dus Blix Slim BLSDP2

Cabine si usi de dus Blix Slim BLSDP2
Cabine si usi de dus Blix Slim BLSDP2

Solutie ideala pentru crearea unui spatiu de dus de dimensiuni de 100 sau 120 cm intr-o nisa. In design lucios sau negru.

Produse mentionate in articol
Cabine semirotunde Supernova SKCP4
 
Cabine si usi de dus Supernova

Gama de modele ofera o paleta larga de dimensiuni, geamuri, finisaje ale profilelor si mai multe tipuri de inchideri ale usilor (glisante, pliabile, pivotante). Cele mai cunoscute sunt usile glisante ale cabinelor Supernova, care nu numai ca economisesc spatiu in baie, ci elimina si toate riscurile de blocaje si incrucisari ale pieselor glisante, datorita brevetului AntiBlock. In 2021, Supernova intra pe piata cu o inaltime marita cu 10 cm si acum si in negru mat. Designul inovator este in concordanta cu tendinta liniilor mai subtiri din baie, care sunt subliniate in continuare de o culoare contrastanta la cabina Supernova. Cabinele Supernova sunt singurele din gama RAVAK care pot fi livrate asamblate, asa ca tot ce trebuie facut in baie este fixarea in perete si etansarea.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cabine si usi de dus Blix Slim
 
Cabine si usi de dus Blix Slim

Designul produselor Blix Slim s-a adaptat la baia moderna, dimensiunile fine ale cadrului confera cabinei de dus un aspect tanar si nu incarca baia din punct de vedere vizual si sustine impresia libera a intregului spatiu. Latimi intre 80-90 cm si inaltimi de 195 cm. Prin apasarea usoara a mecanismului de eliberare din partea inferioara a usii glisante, usa poate fi inclinata inapoi sau complet indepartata. Astfel, nu exista locuri inaccesibile care sa fie greu de curatat. Intretinerea cabinei de dus este simplificata si de curatarea cu usurinta cu ajutorul RAVAK Cleaner, proiectat pentru toate suprafetele din baie. Usile glisante economisesc spatiu, fara a interfera cu spatiul din baie. Apa nu stropeste pe podea in afara cabinei, caz in care ar putea creste riscul de alunecare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Baterie, echipament sanitar, sistem igienic
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...