Placi de acostament Lefix BP-35 si BP-50

Disponibile in diferite latimi si culori

Placa de acostament este un prefabricat din beton care asigura marginea partii carosabile. Poate avea utilitate complexa si asigura astfel mai multa siguranta si eficienta pe drumuri carosabile.

Datorita traficului de mare tonaj mereu in crestere, zonele de acostament de pe strazile inguste, de pe autostrazi, dar si din zona intersectiilor sunt tot mai des avariate sau distruse. Aceasta implica nu doar costuri permanente pentru intretinerea drumurilor ci afecteaza si siguranta conducatorilor de autovehicule.
Totusi trebuie luat in considerare si aspectul economic. Placa de acostament previne avariile la marginea partii carosabile si asigura pe termen lung mai putine lucrari de reparatie ale bordurilor strazii. Prin aceasta se reduc costurile si timpul de lucru. Va creste de asemenea si siguranta rutiera. Prin zgomotul produs la trecerea peste placa de acostament, conducatorilor de autovehicule le va fi semnalizat sfarsitul partii carosabile.
Placa de acostament BP-50 este disponibila optional cu sau fara orificiu pentru stalpul de ghidare. Astfel, va exista un orificiu doar acolo unde este nevoie de un stalp de ghidare.

Placa de acostament Lefix este disponibila in urmatoarele variante:
  • cu sau fara orificiu pentru stalpul de ghidare, la cerere in rosu
  • cu dungi reflectorizante
  • 500 mm latime si doar 450 mm lungime
  • 350 mm latime si 1 metru lungime

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placile de acostament Lefix, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Hydro BG Srl, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Element de constructie pentru drumuri si poduri
Element de constructie pentru drumuri si poduri
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...