Panouri fonoizolante din elemente Durisol

Protectie eficienta cu elemente moderne si estetice a mediului inconjurator si a locuitorilor fata de poluarea fonica

Marca Durisol este cunoscuta pe plan mondial de peste de 50 de ani si reprezinta un element de constructie prefabricat, realizat dintr-un amestec de ciment si aschii de lemn mineralizat. In anul 1934 a aparut primul element de acest tip, care in prezent este foarte raspandit si frecvent utilizat, fiind produs si pus in opera peste tot in lume.
Zgomotul urban este un factor poluant, care afecteaza o mare parte din locuitorii oraselor, localitatilor traversate de sosele sau linii de cale ferata. Odata cu prevederea sistemelor de pereti impotriva zgomotului, efectul acestuia poate fi diminuat semnificativ, in unele cazuri chiar eliminat in totalitate.

Obiectivul Leier, ca firma producatoare de elemente pentru constructii, este sa asigure protectia eficienta, cu ajutorul unor elemente moderne si estetice, a mediului inconjurator si a locuitorilor fata de poluarea fonica, cauzata de traficul rutier, feroviar si obiectivele industriale.

Peretii de protectie impotriva zgomotului din elemente Durisol, produse din aschii de lemn mineralizat si ciment, ating valori ridicate de atenuare (minim 30 dB), respectiv de absorbtie a zgomotului (13-17 dB), datorita porozitatii si samburelui de beton de 13 cm grosime.
Aceste bariere impotriva zgomotului pot fi executate la fata locului, prin umplerea cu beton monolit a golurilor elementelor Durisol sau pot fi alcatuite din panouri prefabricate de diferite inaltimi (0.50-1.50 m) si lungimi (0.50-6.00 m), la fabricarea carora se utilieaza de asemeni elemente Durisol.
Domenii de utilizare recomandate:
  • zone de case particulare, cartiere de locuit, parcuri din cartiere
  • institutii publice (crese, gradinite, unitati de invatamant, cladiri ale administratiei locale) cladiri de birouri
  • piete publice, parcuri, terenuri de jocuri
  • locuri de agrement
  • autostrazi, alte drumuri publice, cai ferate, gari, aeroporturi
  • parcuri industriale
Indiferent de solutia constructiva aplicata, ecranele antizgomot prezentate se caracterizeaza prin rezistenta la intemperii, la inghet, la actiunea sarurilor de combatere a poleiului, impactului cu pietre si actele de vandalism, durata de viata estimata fiind de minim 40 de ani.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre panourile fonoizolante din elemente Durisol, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Leier Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Panouri fonoizolante din elemente Durisol
 
Panouri fonoizolante din elemente Durisol

Peretii de protectie impotriva zgomotului din elemente Durisol, produse din aschii de lemn mineralizat si ciment, ating valori ridicate de atenuare (minim 30 dB), respectiv de absorbtie a zgomotului (13-17 dB), datorita porozitatii si samburelui de beton de 13 cm grosime. Aceste bariere impotriva zgomotului pot fi executate la fata locului, prin umplerea cu beton monolit a golurilor elementelor Durisol sau pot fi alcatuite din panouri prefabricate de diferite inaltimi (0,5-1,50 m) si lungimi (0,5-6,00 m), la fabricarea carora se utilizeaza de asemeni elemente Durisol.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Perete de protectie fonica
Perete de protectie fonica
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...