Lac parchet Aqua Extrem NX 85

Pentru sigilarea pardoselilor din lemn si a parchetului

Lac poliuretanic monocomponent pe baza de apa, cu rezistenta ridicata la uzura din frecare, pentru pardoselile din parchet supuse la trafic extrem. Clasa de solicitari C, conform ÖNORM D 2354. Numai la interior, pentru sigilarea pardoselilor din lemn si a parchetului.

Caracteristici:
  • se incadreaza in clasa C de solicitari
  • rezistenta ridicata la uzura
  • rezistenta chimica foarte buna.
Consum:
  • 1L pentru cca 30-35 m² - aplicare cu spaclu special
  • 1L pentru cca 10-12 m² - aplicare cu trafaletul.
Grosime strat:
  • 2 straturi cu rola a cate cca. 150 g/m² = 85 µm
  • 3 straturi cu rola a cate cca. 150 g/m² = 130 µm.
Prelucrare suport

Scule recomandate: spaclu, trafalet cu rola. Curatarea dupa utilizare se face cu apa curata.
Suportul: suportul trebuie sa fie lipsit de praf, murdarie, uleiuri, grasimi, agenti de decofrare, resturi de ceara si particule neaderente.
Recomandat: pardoseli din lemn slefuite fin, parchet, parchet prefabricat.
Nu este recomandat: pe pavele din lemn, pardoseli tehnice suspendate, si dusumele.
Pregatire suport: slefuirea fina se face cu hartie abraziva 100/120, se indeparteaza praful rezultat in urma slefuirii.
Prelucrare: inainte de utilizare se agita continutul, dupa aceea se poate face sigilarea suprafetei prin roluire sau spacluire. Produsul este recomandat pentru spatii cu solicitari normale (spatii de locuit) precum si pentru spatii cu solicitari ridicate (spatii comerciale). Intotdeauna inainte de ultima sigilare este necesara realizarea unei slefuiri intermediare cu hartie abraziva mai fina. Pentru a se evita riscul uscarii excesive a lemnului trebuie mentinuta umiditatea lemnului prin mijloace corespunzatoare, respectiv pastrarea constanta a umiditatii aerului. Trebuie ca aplicatorii sa aiba in vedere aceste variatii si sa aleaga solutia corecta. Este important sa fie abordate cu atentie placarile in cazul pardoselilor tehnice suspendate (pardoseala oscilanta) si in cazul montarii dusumelelor. O scadere considerabila a umiditatii lemnului de pardoseala sub normele specifice aplicarii poate duce la formarea de rosturi in pardoseala. Odata cu utilizarea Grundului Special Aqua AV 20/Murexin Aqua Spezialgrund AV 20 se obtine efectul de incleiere a marginilor lamelelor, iar uscarea lemnului este redusa.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre lacul parchet Aqua Extrem NX 85, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin GmbH, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Izolatii bituminoase Murexin Etansanti si hidroizolatii Murexin Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
 
Produse Murexin
20 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Produse Murexin pentru protectia pardoselilor din lemn
 
Produse Murexin pentru protectia pardoselilor din lemn

Ulei de impregnare colorat NP 90 pe baza de uleiuri din plante, ecologic, cu efect ridicat de penetrare, pentru impregnarea parchetului si a suprafetelor din lemn. Lac de parchet Nanolack NT 100, mat, pe baza de apa, bicomponent, cu rezistenta foarte mare la zgariere si uzura precum si la agresivitati chimice, realizat prin tehnologia NANO. Lac de parchet Objekt PO 70, monocomponent, lucios sau mat, pe baza de rasina poliuretan - acrilica in dispersie, cu rezistente mecanice si chimice superioare. Lac parchet Aqua PU 80, sigilant superior monocomponent, pe baza de apa si poliuretan - acrilat, cu rezistente ridicate la zgariere si la uzura. Grund special de parchet Aqua AV 20, pe baza de rasina in dispersie pentru parchet. Grund universal LV 45, solutie pe baza de polimeri, cu intarire rapida, folosita ca grund de inchiderea porilor, pentru toate tipurile de parchet, inclusiv exotic si toate tipurile de lacuri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Strat de protectie pentru pardoseala, vopsea pentru beton
Strat de protectie pentru pardoseala, vopsea pentru beton
Vopsea, strat de protectie
Vopsea, strat de protectie
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...