Banci noi mmcité pentru cei mici

Banci noi mmcité pentru cei mici - Woody

Extinde gama de mobilier de exterior pentru copii

Jocul este una dintre calitatile naturale ale omului si celor de la mmcité le place sa se joace cu designul mobilierului. Se gandesc la toti cei care doresc sa petreaca timp in aer liber: tineri, mame cu bebelusi, persoane cu dizabilitati, pensionari si copii. Prin urmare, de Ziua Internationala a Copilului, le-a oferit celor mai mici utilizatori mmcité versiuni ale popularelor banci Woody si Radium. Ele extind gama de mobilier de exterior pentru copii din colectia Vera.

Banci noi mmcité pentru cei mici - Woody
Banci noi mmcité pentru cei mici - Woody

La fel ca in Alice in Tara Minunilor, bancile Woody si Radium si-au redus proportiile pentru nevoile copiilor. Chiar si in versiunea pentru copii, constructia masiva a bancii Woody sta pe picioare de otel la o inaltime ideala pentru cei mici. Sezutul nu necesita intretinere, lemnul este mentinut fara nici un tratament, este impregnat doar impotriva daunatorilor si imbatraneste natural si frumos.

Banci noi mmcité pentru cei mici - Radium
Banci noi mmcité pentru cei mici - Radium

Jocul si diversitatea culorilor din gama Radium vor atrage atentia copiilor. Structura din otel perforat seamana cu un element de constructie modular si devine o parte naturala a locului de joaca. Radium va servi drept un tunel pentru trenulete sau masini, precum si scaun pentru un sofer obosit.

Indepartarea copiilor de la telefoanele mobile si computere este scopul parintilor si al multor specialisti. Contributia mmcité este de a face sederea copiilor mai placuta cu ajutorul unui mobilier colorat personalizat. In afara de banci, mese si scaune, este de exemplu si Pinecone. Poate fi un loc de joaca acoperit, o sala de lectura in aer liber si un cort neconventional pentru sefii indieni. Inspirata de legile naturale, structura autoportanta formeaza o cupola din 109 solzi in sapte randuri. Datorita rotirii reciproce a solzilor din straturile individuale, foisorul are un efect aerisit, un microclimat placut si o acustica perfecta. In acelasi timp, insa, ofera un refugiu de soare, vant si ploaie.

Banci noi mmcité pentru cei mici - Vera park
Banci noi mmcité pentru cei mici - Vera park
Masa mmcité pentru cei mici - Vera table
Masa mmcité pentru cei mici - Vera table

Atentia mmcité este axata si pe educatia prescolara. Lunile de vara necesita adaptarea functionarii gradinitei, astfel incat sa fie transferate cat mai mult activitatile educationale si de formare a copiilor in mediul inconjurator, si prin urmare a fost creat proiectul Green Classroom pentru gradinite. Extinderea activitatii copiilor in aer liber intr-un mediu stimulator se bazeaza pe programe educationale pentru gradinite, duce la un stil de viata sanatos si adecvat, imbunatateste perceptia mediului si imbunatateste imaginatia. Clasa verde este formata din banci Vera mini cu spatar si scaun din lamele de lemn sau spatar din HPL si masa Vera mini in varianta dreptunghiulara sau patrata.

Copiii care se joaca stau departe de probleme, iar copiii care se joaca in aer liber sunt mai sanatosi si mai fericiti.

Produse mentionate in articol
Banci mmcité pentru parcuri Landscape Compact
 
Banci mmcité pentru parcuri

In functie de model, bancile mmcité sunt realizate astfel: structura din otel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere, sau din aliaj de aluminiu. Sezutul si/sau spatarul din lemn tropical, salcam, tije metalice rotunde din otel sau inox si HPL, monocrom sau cu aplicarea de orice tema grafica. Imbinarile dintre lamele si cadru sunt realizate discret, astfel incat sa nu fie vizibile.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Adaposturi pentru statii de autobuz mmcité Geomere
 
Adaposturi pentru statii de autobuz si biciclete mmcité

O multitudine de variante si modele mmcité ale adaposturilor pentru statii de autobuz: acoperis, pereti spate si laterali din sticla securizata si nu numai, cu sau fara vitrine publicictare. Structura este din otel galvanizat, acoperit cu un strat de vopsea pulbere.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobilier pentru locuri de joaca
Mobilier pentru locuri de joaca
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Echipament pentru sport, locuri de joaca
Echipament pentru sport, locuri de joaca
Amenajare exterioara si peisagera
Amenajare exterioara si peisagera
Echipamente
Echipamente
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...