Sistem de panouri Durisol contra zgomotului

Diminueaza zgomotul semnificativ, iar in unele cazuri chiar eliminandu-l

In timp ce in majoritatea tarilor constructia de ziduri contra zgomotului este parte integranta a investitiilor infrastructurale, constructiilor de drumuri si renovarea cailor ferate, in Romania exista foarte putine localitati in care linistea locuitorilor fata de zgomotul daunator a traficului sa fie asigurata de elemente speciale si frumoase din punct de vedere estetic. Desi odata cu montarea zidurilor contra zgomotului impactul de zgomot poate fi diminuat semnificativ, in unele cazuri chiar si eliminat in totalitate.
Montare, asamblare
In cazul executarii cu panouri este necesara realizarea unei fundatii dimensionate corespunzator dimensiunilor de ziduri, incarcarii de vant (in general fundatie izolata de 60 cm, respectiv in cazul unor dotari nefavorabile fundatie pe piloti forati), si inglobarea stalpilor portante in forma de „H” in acestea. Interaxul stalpilor portante din otel zincat „HE-A” sau „HE-AA” poate fi de maxim 600 cm. Intre stalpi se va monta un element de soclu din beton armat cu o lungime corespunzatoare interaxului si inaltime corespunzatoare figuratiei de pamant, din care se ridica elementele de zidarie din cofraj pentru atenuarea zgomotelor, inglobate, manevrabile cu ajutorul unor carlige cu bila. Rosturile de imbinare orizontale ale panourilor de pereti trebuie etansate cu banda neopren. Deplasarea laterala a elementelor este blocata de surubul de montaj. Zidul protector contra zgomotului nu necesita rigidizare speciala.
Deschidere pe panou contra zgomotului – solutie alternativa


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de panouri Durisol contra zgomotului, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Leier Rom Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Panouri fonoizolante din elemente Durisol
 
Panouri fonoizolante din elemente Durisol

Peretii de protectie impotriva zgomotului din elemente Durisol, produse din aschii de lemn mineralizat si ciment, ating valori ridicate de atenuare (minim 30 dB), respectiv de absorbtie a zgomotului (13-17 dB), datorita porozitatii si samburelui de beton de 13 cm grosime. Aceste bariere impotriva zgomotului pot fi executate la fata locului, prin umplerea cu beton monolit a golurilor elementelor Durisol sau pot fi alcatuite din panouri prefabricate de diferite inaltimi (0,5-1,50 m) si lungimi (0,5-6,00 m), la fabricarea carora se utilizeaza de asemeni elemente Durisol.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Perete de protectie fonica
Perete de protectie fonica
Constructii de infrastructura
Constructii de infrastructura
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...