Hilti prezinta noua platforma Nuron de unelte pe acumulatori de 22 Volti

Hilti prezinta noua platforma Nuron

Unelte pe acumulator fara compromis. Mai multa putere si flexibilitate ca oricand

Unelte pe acumulator pentru profesionistii din domeniul constructiilor
Pregateste-te pentru viitor cu ajutorul celor mai noi produse adaugate la portofoliul de unelte Hilti pe acumulator de 12 V, 22 V si 36 V – alimentate de platforma Nuron de 22 V. Realizeaza toate aplicatiile in care aveai nevoie de unelte cu cablu sau cu motor termic, folosind doar o singura platforma pe acumulatori. De la daltuire si taiere, la gaurire si fixare, uneltele pe acumulator Hilti sunt concepute pentru a asigura performanta maxima, siguranta sporita si un grad ridicat de confort pentru utilizator.

Cum te ajuta Nuron in desfasurarea activitatii

Avantajul unei singure platforme
O singura platforma de 22 V Nuron pentru aproximativ 70 de unelte – compatibila de la surubelnite pana la demolatoare.

Hilti prezinta noua platforma Nuron
Hilti prezinta noua platforma Nuron

Mai multa autonomie per incarcare
Obtine mai multa autonomie pentru uneltele tale cu noua platforma de 22 V ce va furniza mai multa putere decat cea pe 36 V, pe cablu sau cu motor termic.

Hilti prezinta noua platforma Nuron
Hilti prezinta noua platforma Nuron

Protejeaza-ti echipele
Solutiile de siguranta variaza de la sisteme de gestionare a prafului pana la tehnologii incorporate care ajuta la reducerea riscului de recul la polizorul unghiular.

Hilti prezinta noua platforma Nuron
Hilti prezinta noua platforma Nuron

O platforma pentru toate aplicatiile tale

Optimizeaza-ti portofoliul de unelte si obtine mai multa flexibilitate pe santier
Gestionarea diferitelor surse de alimentare si sisteme de acumulatori la nivelul mai multor locatii iti poate da batai de cap – in plus, este costisitoare si necesita mult timp.

Cu Nuron, poti avea toate uneltele pe o singura platforma de acumulatori – de la surubelnite cu impact la ciocane demolatoare. Vei avea nevoie de mai putini acumulatori si mai putine incarcatoare pe santier, astfel incat sa depinzi mai putin de uneltele care necesita alte surse de alimentare.

Mai multa putere si autonomie mai mare

Acum poti lucra toata ziua folosind platforma de acumulatori care ofera aceeasi putere ca sculele cu cablu sau cu motor termic
Nuron ofera de doua ori mai multa putere decat platformele echivalente de 18 V si 20 V, datorita unei interfete acumulator-unealta complet reinventate. Pentru cele mai dificile aplicatii, cum ar fi taierea conductelor din fier cu un fierastrau cu motor termic sau spargerea betonului cu un ciocan demolator, se pot combina doi acumulatori de 22 V. 

Pentru aplicatiile mai usoare, cum ar fi fixarea suruburilor in pereti de gips carton sau fixarea diverselor elemente in serie pe metal folosind surubelnite cu impact, poti lucra mai rapid si mai confortabil datorita ergonomiei imbunatatite a uneltelor.

Punem siguranta pe primul loc

Tehnologiile uneltelor pe acumulator menite sa iti protejeze echipele
Cu Nuron, Hilti a crescut numarul de unelte pe acumulator care dispun de sisteme precum:

  • Reducere activa a vibratiilor (AVR) pentru a minimiza expunerea la vibratii mana-brat
  • Control activ al cuplului (ATC) pentru a reduce riscul de recul al sculelor
  • Sisteme de colectare a prafului (DRS) pentru a reduce expunerea la praful de pe santiere – in aplicatiile de taiere, gaurire, demolare a betonului, dar si sisteme de fixare a sculelor pentru a reduce pericolul de cadere a obiectelor atunci cand se lucreaza la inaltime.

Fa acum upgrade la Nuron

Exploreaza catalogul de produse Nuron sau utilizeaza instrumentul nostru de selectare a uneltelor pe acumulator pentru a-ti personaliza propriul kit. Trebuie doar sa alegi "Nuron" din filtrul platformelor de acumulatori. Si daca ai intrebari despre ugrade-ul la platforma Nuron, contacteaza serviciul pentru clienti sau managerul de zona asignat.

Produse mentionate in articol
Ciocan pneumatic pe acumulator Hilti TE 2000-22
 
Ciocan pneumatic pe acumulator Hilti TE 2000-22

Ciocan pneumatic puternic si usor, pe acumulator, pentru spargerea betonului si alte lucrari de demolare (platforma pe acumulatori Nuron). Ciocane pneumatice pe acumulator, fara compromisuri – asigura aceeasi performanta de demolare ca ciocanele pneumatice cu cablu TE 2000 mai mari, dar fara dimensiunile mari. Manevrabilitate de neegalat – cu 10 kg mai usor si mult mai subtire decat ciocanele pneumatice pe acumulator comparabile, TE 2000-22 este ideal pentru lucrari de demolare medii si controlate in care manevrarea, controlul asupra sculei si mobilitatea sunt cei mai importanti factori pentru productivitate. Demolare aproape fara praf – reducere cu pana la 95% a particulelor fine de siliciu atunci cand se utilizeaza impreuna cu un sistem de indepartare a prafului TE DRS-B si un aspirator Hilti compatibil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ferastrau circular pe acumulator Hilti SC 30WR-22
 
Ferastrau circular pe acumulator Hilti SC 30WR-22

Ferastrau circular pe acumulator, cu interval de adancime de taiere extrem de mare, pentru taieturi precise la o adancime de pana la 70 mm; 2-5/8" (platforma pe acumulatori Nuron). Viteza de taiere triplata – noul motor fara perii taie mai rapid decat orice alt ferastrau circular pe acumulator de la Hilti. Taiere aproape fara praf – include port rotativ pentru praf pentru conectarea ferastraului circular pe acumulator la un aspirator. Proiectat pentru o utilizare mai precisa si mai confortabila – manerele ergonomice, lanterna LED pentru o vizualizare imbunatatita a liniei de taiere si compatibilitatea cu sinele de ghidare faciliteaza realizarea mai rapida si mai simpla de taieturi.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ferastrau cu motor termic pe acumulator Hilti DSH 600-22
 
Ferastrau cu motor termic pe acumulator Hilti DSH 600-22

Ferastrau cu motor termic, pentru sarcini mari, pe acumulator, pentru beton, metal si zidarie (platforma pe acumulatori Nuron). Ferastrau cu motor termic pe acumulator pentru sarcini mari – DSH 600-22 efectueaza la fel de multe sarcini ca un ferastrau cu motor termic pe benzina de 60 cc, dar fara fum, zgomot, intretinere suplimentara si probleme asociate amestecului de combustibil. Manevrabilitate imbunatatita – cantarind doar 8,9 kg (sau 12,2 kg, inclusiv doi acumulatori B 22-170 si o lama de 300 mm), acest ferastrau cu motor termic este proiectat pentru o manevrare confortabila in timpul lucrarilor obisnuite de taiere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rotopercutor pe acumulator Hilti TE 60-22
 
Rotopercutor pe acumulator Hilti TE 60-22

Rotopercutor SDS Max (TE-Y) pe acumulator, cu sistem activ de reducere a vibratiilor si control activ al cuplului, pentru aplicatii de gaurire si daltuire in beton, pentru sarcini mari (platforma pe acumulatori Nuron). Performanta sporita – cantarind doar 8,1 kg (incluzand acumulatorul B 22-170), TE 60-22 dispune de puterea de gaurire si aschiere la care v-ati astepta de la un rotopercutor pe acumulator mult mai greu. Caracteristici de siguranta imbunatatite – include sistem de control activ al cuplului (ATC), pentru a proteja mai bine impotriva rasucirii necontrolate a sculei in cazul in care bitul se blocheaza, si sistem activ de reducere a vibratiilor (AVR) pentru o protectie sporita impotriva vibratiilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pistol de cuie pentru beton pe acumulator Hilti BX 3-L-22
 
Pistol de cuie pentru beton pe acumulator Hilti BX 3-L-22

Scula de fixare pe acumulator Nuron pentru atasarea profilurilor pentru pereti de gips-carton si alte elemente de fixare pentru sarcini mici pe beton, otel si zidarie (lungimea maxima a cuielor de 36 mm; 1-13/32"). Este un pistol de cuie complet electric, cu magazie de 30 de cuie, dezvoltat special pentru lucrarile ce implica pereti din gips-carton – BX 3-L-22 poate inlocui sculele dvs. cu gaz pentru amplasarea profilurilor cu zgomot, recul si mentenanta reduse si fara costuri pentru gaz sau certificare pentru utilizator. Caracteristici mai inteligente – scula se pregateste automat pentru prima fixare atunci cand o ridicati. Remediere activa a problemelor prin intermediul aplicatiei ON!Track si un indicator de reumplere a magaziei de cuie, care va ajuta sa reduceti intreruperea lucrului pe santier. Proiectat pentru o manevrare imbunatatita – prinderea conturata, bataia scurta si lanterna LED va ajuta sa lucrati mai confortabil atunci cand montati sute de cuie toata ziua.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Polizor unghiular pe acumulator Hilti AG 6D-22 (125 MM)
 
Polizor unghiular pe acumulator Hilti AG 6D-22 (125 MM)

Polizor unghiular puternic pe acumulator, cu motor fara perii, control SensTech si caracteristici de siguranta avansate, pentru discuri de pana la 125 mm (platforma pe acumulatori Nuron). Cel mai bun raport putere-greutate – viteza de taiere de doua ori mai mare, insa aceeasi greutate ca modelele anterioare de polizoare unghiulare pe acumulator de la Hilti. Ergonomie inovatoare – maner mai subtire cu functie de siguranta SensTech activata tactil in loc de o paleta mecanica, pentru confort si manevrabilitate sporite. Caracteristici de siguranta imbunatatite – un nou sistem de control activ al cuplului (ATC) pentru protectie sporita impotriva reculului polizorului unghiular in orice directie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aspirator pe acumulator Hilti VC 10L-22
 
Aspirator pe acumulator Hilti VC 10L-22

Aspirator pe acumulator pentru medii umede/uscate, cu putere mare de aspirare, cu rucsac optional, pentru lucrari de curatare pe santier - clasa L (platforma pe acumulatori Nuron). Cel mai puternic aspirator pe acumulator de la Hilti – cu caracteristici concepute special pentru curatarea mai eficienta pe santier. Conceput pentru mobilitate – datorita amprentei compacte, manerelor mari si greutatii de mai putin de 6 kg, acest aspirator Hilti este cel mai agil aspirator pentru santiere din prezent. Curatare automata a filtrului – ajuta la mentinerea unei aspirari puternice si constante, fara sa va intrerupa munca (aceasta caracteristica poate fi dezactivata pentru o functionare mai silentioasa).

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Aspirator profesional, purificator de aer pe santier
Aspirator profesional, purificator de aer pe santier
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Utilaj, unealta de curatat
Utilaj, unealta de curatat
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta, protectia muncii
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta, protectia muncii
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...