EGO SMART: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan

EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan

GEWISS prezinta rama inteligenta care integreaza puritatea stilistica cu tehnologia pentru o abordare holistica a casei inteligente

EGO SMART este noua rama inteligenta care imbina tehnologia cu elementele de design din lumea artei. Aceasta completeaza ChoruSmart, o gama de solutii, cu sisteme conectate si versatile, menita sa simplifice fiecare functie a casei.

Cu linii fine si compacte, EGO SMART se adapteaza perfect unei case inteligente care isi propune sa combine stilul cu utilul si confortul cu automatizarea.

Cu EGO SMART, rama traditioanala face un salt evolutiv pentru a deveni un element functional si interactiv in comunicare constanta cu dispozitivele si senzorii inteligenti din casa.

EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan
EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan

La fel de atractiva ca si ramele GEWISS traditionale, EGO SMART adauga un afisaj grafic dinamic integrat, cu mesaje text derulante si pictograme care se schimba pentru a indica diferitele comenzi activate. Astfel, EGO SMART ofera informatii imediate despre starea sistemului casei inteligente. Te poti relaxa stiind ca rama inteligenta iti va transmite avertizari privind pierderile de apa, detectarea fumului si a gazelor, niveluri de umiditate depasite toate incluse in functia de siguranta. Rama inteligenta afiseaza inclusiv date de monitorizare precum scenarii de bun venit si de la revedere, starea luminilor si a ferestrelor. EGO SMART ofera confort prin afisarea in stand-by a temperaturii si a orei, dar si sustenabilitate pentru ca te anunta asupra depasirii pragurilor de consum si starea consumatorilor. Toate sustin o gestionare mai eficienta a casei inteligente si sporirea calitatii vietii.

Cu o arhitectura de ultima generatie, rama inteligenta are un sistem de retroiluminare cu LED care ii pune in valoare liniile, semnaland orice mesaj de alerta cu ajutorul unor culori diferite.

Cu designul sau elegant si compact, rama inteligenta EGO SMART, impreuna cu intrerupatoarele si prizele GEWISS, sunt o sursa de inspiratie pentru cei ce doresc sa isi personalizeze locuinta cu elemente decorative inovatoare. Suprafata usor curbata si grosimea redusa spre margini transmit echilibru si eleganta, in timp ce profilele opalescente din interiorul ramei inteligente, care difuzeaza lumina LED, adauga un element de identitate sobru. Fiecare detaliu al EGO SMART a fost proiectat pentru a transpune personalitatea si claritatea stilului.

EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan
EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan
Fabricat din tehnopolimer, EGO SMART este disponibil atat in forma dreptunghiulara, cu trei si patru module, cat si in forma patrata, cu 2 module, conform standardului international. Cele trei linii de culori diferite (nuante deschise, neutre si inchise) pentru o paleta de 12 culori cu finisaj satinat, permit o potrivire perfecta cu celelalte dispozitive din gama ChoruSmart pentru o integrare armonioasa in stilul de viata contemporan.

Culorile deschise intruchipeaza cele mai pure linii de mobilier si design, evidentiind diferite stiluri, de la cele decorative la cele esentiale, de la cele personale la cele tehnologice. Tonurile neutre incalzesc, ofera senzatii tactile si afinitate cu elementele naturale, transformand camerele in locuri versatile si estetice. In cele din urma, culorile inchise ofera mister, seductie si putere, evidentiaza contrastele si adauga lux si rafinament atemporal.

Comenzile axiale conectate sunt dispozitive SMART cu caracteristici inovatoare. Pe langa functia standard, acestea pot fi completate cu noi scenarii si puncte de comanda. In plus, prin instalarea unei rame inteligente EGO SMART si prin utilizarea modului SHIFT, functiile de control se dubleaza.

EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan
EGO Smart: Un dialog multisenzorial pentru un stil de viata contemporan

Functiile noii rame inteligente pot fi programate si gestionate de la distanta prin intermediul aplicatiei Home Gateway care permite accesul la toate caracteristicile aparatajului in mod simplu si intuitiv, datorita graficii moderne, cu comenzi personalizate pentru fiecare scenariu setat. Aplicatia Home Gateway iti permite sa gestionezi intreaga locuinta, de la configurarea sistemului pana la operare. O singura aplicatie atat pentru profesionisti, cat si pentru utilizatori.

Datorita tehnologiei wireless, dispozitivele din familia Smart Home Connected permit adaugarea de noi functii la un sistem traditional, fara a recurge la lucrari de renovare, un exemplu fiind pulsantiera ECO care nu necesita o sursa de alimentare sau conexiuni electrice. Este solutia ideala pentru spatii in care nu s-a realizat proiectare si precablare initiala.

Solutiile Smart Home Connected ofera o varietate larga si completa de functii inteligente pentru aplicatii rezidentiale, cu un control intuitiv pentru utilizator. Ideale atat pentru cladiri noi, cat si pentru renovari.

Ofera casei tale finisaje arhitecturale, de design si tehnologie de cea mai inalta calitate. Ramele inteligente, prizele si intrerupatoarele GEWISS combina versatilitatea, creativitatea, dar si confortul sporit al unei case inteligente. 

Produse mentionate in articol
Rame inteligente EGO SMART
 
Rame inteligente EGO SMART

EGO SMART merge dincolo de estetica pura si devine un element functional si interactiv al casei. La fel de atragatoare ca o rama GEWISS conventionala, EGO SMART aduce in plus un sistem de iluminare perimetrala si un afisaj grafic integrat. Interactiunea cu utilizatorul se bazeaza pe tehnologia Dynamic Matrix LED, prezenta in rama decorativa sub forma unei matrici dinamice de LED-uri, care poate fi personalizata pentru a indica functiile atribuite dispozitivelor SMART HOME.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Rama Smart de la Gewiss - Punctul de atractie in era digitala
Ego Smart - Punctul de atractie in era digitala
ChoruSmart este gama de solutii GEWISS, care simplifica modul de viata al oamenilor
Ego Smart - Punctul de atractie in era digitala
Categorii
Automatizare cladiri
Automatizare cladiri
Aparataj electric
Aparataj electric
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Aparataj electric, cablaj
Aparataj electric, cablaj
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...