Seria 18 - Senzori de miscare si prezenta cu buton de impuls extern pentru supraveghere

Tipul 18.51.8.230.0040 are doua arii de detectie: "Prezenta" si "Miscare"

Doua arii de detectie: "Prezenta" potrivita zonelor cu activitate redusa si "Miscare" potrivita zonelor de tranzit sau zonelor cu activitate intensa.

Noul 18.51.8.230.0040 functioneaza la fel ca toti ceilalti senzori de miscare ai seriei 18 in modul "Automat", dar avand conexiune si la un buton de impuls (comanda) extern, el poate functiona de asemenea si in modul de "Suprareglare manuala".

Modul "Automatic"
Datorita tehnologiei de compensare dinamica a iluminarii, produsul calculeaza in mod continuu nivelul curent al luminii naturale prin luarea in considerare a contributiei aduse de lumina artificiala. Asa ca, avand lumina aprinsa, dupa detectarea miscarii la un nivel de lumina scazuta, orice crestere ulterioara a nivelului de lumina naturala peste pragul stabilit va fi detectata si se va trece imediat la stingerea lampilor.

Modul de "Suprareglare manuala"
In timp ce functioneaza in modul "Automat", lampile pot fi fortate sa treaca in starea On (aprins) sau Off (stins) prin apasarea butonului de impuls (comanda) extern. Starea de iesire, stabilita prin comanda manuala, ramane activa in perioada de temporizare initiata de ultima miscare detectata. Actionarea butonului de impuls (de comanda) inverseaza intotdeauna starea curenta a contactului de iesire.
Caracteristici:
  • buton de impuls extern, pentru fortarea iesirii in starea On (conectare) sau Off (deconectare)
  • compensare dinamica a iluminarii
  • arie de detectie extensiva
  • 1 contact ND 10 A (conectat la faza retelei de alimentare)
  • tensiunea de alimentare: 110…230 V C.A.
  • montare in tavan, compatibil cu dozele de 60 mm
  • design modern si elegant.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre senzorii de miscare si prezenta cu buton de impuls extern pentru supraveghere Finder 18.51, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Finder Echipamente Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Seria 18 - Senzori de miscare
 
Seria 18 - Senzori de miscare

Senzori de miscare destinati instalatiilor electrice de interior: arie de supraveghere extinsa pana la 120 m2; doua zone de detectie (tipul 18.51): “prezenta” potrivit zonelor cu activitate redusa si ”miscare” potrivit zonelor de tranzit sau zonelor cu activitate intensa; design modern; instalare rapida datorita terminalelor “push-in”; 1 ND - contact normal deschis la 10 A, cu comutatie la “trecerea prin zero”; montare in perete compatibila cu dozele rotunde de 60 mm si dreptunghiulare de tip 502.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...