Eurokomax prezinta forezele Berlinger Skycom electrice si pe benzina

Forezele pot fi folosite pentru lucrari pe orizontala sau pe verticala

Firma Eurokomax Kft. a fost infiintata in 1997 cu capital privat maghiar. In anul 2007 denumirea s-a schimbat din Komax in Eurokomax, deoarece acest nume era mai adecvat pentru activitatea internationala. Sunt prezenti pe piata din Slovacia si Romania prin filiale, iar in Serbia si Germania prin firme partenere.

Activitatea de baza este distributia de utilaje pentru constructii si gradinarit. Totodata asigura service pentru utilajele comercializate si dupa posibilitati pentru altele si inchiriere utilaje. Eurokomax considera ca diversitatea este foarte importanta, deci comercializeaza orice scule si utilaje, de la masini de gaurit pana la cilindri compactori.

Forezele, in functie de model, pot fi folosite pentru lucrari de foraj pe orizontala sau pe verticala. Datorita greutatii reduse se pot folosi cu usurinta la orice fel de lucrari de la constructii civile la cele industriale.

Forezele de mana orizontale fac posibila sfredelirea fara demolarea unui pavaj solid, sau a altor obstacole de la suprafata. Astfel se pot construi repede si cu eficacitate conducte de apa, gaz, apa reziduala, curent si altele. Distanta maxima de actionare a sfredelului este de 15 m. Pot fi utilizate in soluri de duritate diferita. Sunt comercializate cu 10 bucati prajini de foraj, a cate 1 m fiecare, cap de sfredel, bara de avansare, rigla de ghidare. Masinile pot fi comandate cu prajina de foraj de 130, 200, 250 mm diametru.
Tip foreza
Electrica
Benzina
Dimensiuni (L*I*h) (cm)
Greutate (kg)
Motor
Dimensiuni (l x L x h)
Diametru gaura max. (mm)
Lungime gaurire (m)
170*50*60
35
electric 400 V 1,5 kW
1700 x 500 x 600
130, 200, 250
10-15
170*50*60
50
HONDA GCV-160 (5 CP)
1700 x 500 x 600
130, 200, 250
10-15
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre forezele orizontale Berlinger, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Eurokomax Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Forezele orizontale Berlinger Skycom
 
Forezele orizontale Berlinger Skycom

Forezele de mana orizontale fac posibila sfredelirea fara demolarea unui pavaj solid, sau a altor obstacole de la suprafata. Astfel se pot construi repede si cu eficacitate conducte de apa, gaz, apa reziduala, curent si altele. Distanta maxima de actionare a sfredelului este de 15 m. Pot fi utilizate in soluri de duritate diferita. Sunt comercializate cu 10 bucati prajini de foraj, a cate 1 metru fiecare, cap de sfredel, bara de avansare, sina de ghidare. Masinile pot fi comandate cu prajina de foraj de 130, 200, 250 mm diametru.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana electrica si pneumatica
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta,protectia muncii
Unealta de mana, aparat de masurat, imprimanta,protectia muncii
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...