Profilele EJOT Pro GAP Active Flex si Giga Flex

Profilele EJOT Pro GAP Active Flex si Giga Flex

Noile profile EJOT de conexiune fereastra cu plasa pentru sisteme termoizolante

EJOT Pro-Line s-a dezvoltat. In domeniul profilelor de conexiune fereastra cu plasa pentru sistemele termoizolante in zona ferestrelor, doua produse noi extind gama.

Profilele cu plasa pentru sistemele termoizolante in zona ferestrelor fac trecerea dintre suprafata fatadei si deschiderile cladirii, cum ar fi ferestrele si usile. In aceste puncte de imbinare iau nastere, de ex. din cauza influentelor datorate temperaturilor, diverse deformari / miscari ale stratului de tencuiala si ale ferestrei. Aceste miscari trebuie preluate de profile pentru a asigura o imbinare permanenta intre componente, impermeabila la ploaie.

Pe masura ce grosimea stratului de izolatie din sistemul de izolare exterioara a peretilor creste, ferestrele se instaleaza mai mult spre stratul de izolatie. Aici, solicitarea crescuta implica automat mai multa miscare, pe care profilele trebuie sa o suporte.

EJOT Pro GAP Active Flex - 9 mm

Noul produs GAP Active Flex este convingator prin noua banda din spuma de inalta performanta. Aceasta poate prelua permanent o miscare tridimensionala. Disponibil in culoarea alba a profilului, cu si fara membrana de protectie.

EJOT Pro GAP Giga Flex - 10 mm

Tehnologia cu membrana permite o miscare tridimensionala mult mai mare, pentru cele mai inalte cerinte, de ex. in cazul ferestrelor cu suprafata mare incorporate in materialul de izolatie. Disponibil in culoarea alba si antracit a profilului, cu si fara membrana de protectie.

Profilele Ejot Pro GAP Active Flex si Giga Flex
Profilele EJOT Pro GAP Active Flex si Giga Flex
EJOT Pro GAP Giga Flex

Noul profil cu plasa pentru conexiune tamplarie Gigaflex 10 mm, cu clasificare A conform normelor de montaj germane, prezinta urmatoarele beneficii:

  • Preia miscarile / deformarile tamplariei si tencuielii decorative, care apar la rosturi si conexiuni cu tamplaria
  • Cu cat izolatia este mai groasa si deschiderea tamplariei este mai mare, cu atat miscarile intre elemente sunt mai ample. Profilul cu membrana si tehologie Gigaflex preia tridimensional aceste deformari (vezi video)
  • Etanseaza astfel sigur si constant la ploaie si umezeala
  • Previne crapaturile intre tencuiala si tamplarie.
Categorii
Profile si accesorii de fatada
Profile si accesorii de fatada
Acoperis, fatada
Acoperis, fatada
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...