Colectia optimizata de pardoseli cork+ de la EGGER se evidentiaza prin noile decoruri, noul format si caracteristicile convingatoare

cork+ - o pardoseala cu tinuta - liniste, caldura si ecologie intr-o noua dimensiune

Pardoseala inovatoare EGGER cork+ si-a demonstrat fiabilitatea - acum EGGER ofera douasprezece decoruri noi, precum si un nou format.

Liniste, caldura si ecologie intr-o noua dimensiune
Colectia optimizata de pardoseli cork+ de la EGGER se evidentiaza prin noile decoruri, noul format si caracteristicile convingatoare.
Pardoselile cork+ de la EGGER sunt silentioase si calde. Ele ofera un raport bun calitate- pret si sunt conforme cu cele mai inalte standarde ecologice. Cele douasprezece noi decoruri confera design modern si comfort in toate spatiile.

Tendinta catre spatiile de locuit naturale si deschise se reflecta in produsele actualizate din actuala colectie de pardoseli cork+ de la EGGER. In colectia optimizata de pardoseli cu pluta pentru comertul specializat, producatorul tirolez prezinta douasprezece noi decoruri. "Punctul forte al pardoselilor cork+ de la EGGER il constituie decorurile de stejar, foarte apreciate in prezent. Printre acestea se numara atat cele naturale, cat si cele robuste, cu noduri vizibile si desenul fibrei lemnoase pe suprafete mari. De mare actualitate este si decorul Stejar salbatic, care a derivat din decorul de succes Stejar Arlington
din colectia Floorline" apreciaza domnul Michael Gerbl, Director Marketing si management de produs EGGER Retail Products.

Noua colectie EGGER cork+ propune pentru prima data, pe langa formatul Classic al placii (1.292x193 mm), sapte decoruri in format Large (1.292x245 mm).
Latimea mai mare a placilor confera impresia de spatiu largit si de atmosfera libera, deschisa. Aspectul de placa din lemn s-a realizat prin tesitura pe 4 laturi, iar impresia tactila prin structura de lemn periat - Rustic.

Increderea in produs: a 2-a generatie cork+
Colectia de pardoseli cork+ de la EGGER reuneste avantajele produsului natural pluta cu functionalitatea parchetului laminat. Tehnologia cork+ permite imprimarea decorurilor si a structurilor cu ajutorul procedurii de printare directa. Rezulta astfel placi cu decoruri moderne de lemn si suprafete perfect adaptate, cu aspect de parchet laminat. Diferenta se resimte in mod evident atat in textura, cat si in acustica: sunt optimizate sunetele de impact si cele ambientale, pardoseala se percepe ca fiind calda si moale.
Compania EGGER este increzatoare in functionalitatea si durabilitatea pardoselilor cork+. De aceea produsul a fost prelucrat continuu, s-au creat noi decoruri si s-au imbunatatit caracteristicile: pardoselile noii colectii au fost certificate conform standardului prEN 16511 cu clasa de utilizare 31, motiv pentru care pot fi utilizate si in spatiile comerciale, cum ar fi camerele de hotel.

Natural, ecologic
Pardoselile EGGER cork+ sunt ecologice si durabile datorita materialelor naturale utilizate, ca lemnul - sub forma placilor fibroase de inalta densitate EGGER HDF Quellstopp Plus - si pluta. Chiar si procedeul de imprimare directa, asadar tiparirea directa a decorurilor pe stratul compact din pluta, contribuie la protejarea mediului inconjurator, deoarece nu utilizeaza hartia decor.

Pardoselile EGGER cork+ nu contin PVC si plastifianti. Toate culorile si lacurile utilizate sunt ecologice. Produsul a primit distinctia "Ingerul albastru", drept recunoastere a sigurantei in utilizarea ambientala. Pardoselile sunt certificate CE si PEFC, iar in urma primirii omologarii pentru constructii poarta sigla de conformitate. EGGER este membru MMFA - Asociatia producatorilor de pardoseli modulare multistrat (societate inregistrata) incepand din mai 2013 si promoveaza astfel la nivel international infiintarea noilor categorii de pardoseli.

Asistenta optima la vanzare
Noua colectie de pardoseli cork+ de la EGGER se comercializeaza prin intermediul distribuitorilor si in magazinele de specialitate pentru montatori si designeri. Pentru a sustine argumentele de vanzare a produsului durabil si convingator prin caracteristici, au fost reeditate toate materialele promotionale.
Colectia se evidentiaza prin mostre pentru fiecare decor. Formatele placilor si structura produsului vor fi ilustrate cu ajutorul mostrelor mari, de latimea placilor.

Testul de impact integrat invita la realizarea unei comparatii pentru pardoseala deosebit de silentioasa. Colectia intocmita in conformitate cu nevoile comerciantilor este completata cu un catalog in format A3, in care fiecare decor poate fi vizualizat la dimensiunile originale si intr-un spatiu amenajat. Fiecare colectie este prevazuta din start cu cincisprezece brosuri de produs in format A4, care se pot transmite clientilor finali. Explicatiile simple ale atributelor - silentios, cald, ecologic si imaginile cu spatii frumos amenajate sunt menite sa informeze si sa inspire in acelasi timp.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre pardoseala EGGER cork+ sau despre pardoseala EGGER FLOORLINE, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei EGGER Retail Products Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Pardoseli laminate EGGER Pardoseli din pluta EGGER Cork+ Pardoseli laminate moderne EGGER Design+ Pardoseala laminata EGGER cu tehnologie aqua+
 
EGGER Retail Products
4 produse

EGGER ofera o gama variata de solutii pentru podele de o calitate clasa intai. Colectiile se remarca prin aspectul natural oferit decorurilor si prin suprafetele potrivite pentru acestea.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Placaj, pardoseala laminata
Placaj, pardoseala laminata
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Finisaj pentru pardoseala si perete, pavaj
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...