Prognoza pietei de constructii pentru 7 tari Est-Europene pana in 2015

Rapoartele EECFA ale pietelor de constructii din Slovenia, Serbia, Bulgaria, Romania, Ucraina si Rusia sunt disponibile

Membrii Eastern European Construction Forecasting Association (EECFA) au prezentat rezultatele in Moscova. In primul rand, antreprenorii care se ocupa de cladiri si constructii civile si producatorii de materiale de constructii si componente din regiune au fost interesati de prelegerile conferintei. Produsele fabricate de firmele participante sunt diverse, spre exemplu: ciment, produse pe baza de beton, produse din otel, blocuri de zidarie, chimicale pentru constructii, izolare termica, izolatii pentru acoperis, tencuieli fatade, ferestre si usi, porti industriale, pardoseli, pardoseli industriale, instalatii sanitare, sisteme de tevi, incalzire si ventilatie, distributie electrica, tehnologii de iluminare, ascensoare, utilaje de constructii, scule si unelte de mana.

EECFA total construction output
Prognoza pietei de constructii pentru 7 tari Est-Europene pana in 2015

Scopul principal al prognozei pe 3 ani este de a veni in ajutor profesionistilor responsabili pentru marketing strategic si business planning de la firmele implicate in piata Est-Europeana de constructii. Performantele trecute si prognozate din sectorul constructiilor ale tarilor implicate: Slovenia, Serbia, Bulgaria, Romania, Ucraina, Rusia si Turcia sunt prezentate in raport intr-o maniera care permite comparabilitatea. In completarea datelor cuantificabile, rapoartele contureaza si factorii care influenteaza tendintele si sumarizeaza de asemenea impactul previzibil al schimbarilor legale, institutionale si financiare. Constructiile noi si renovarile sunt tratate separat si detalieaza toate cele 18 sub-segmente ale pietei: rezidential, birouri, comercial, industrial, hotelier, cladiri transport, cladiri agricole, educatie, medicale, alte cladiri, rutier, cai ferate, aeroporturi, poduri, tunele, porturi, centrale, utilitati si alte tipuri de infrastructura.

EECFA este parteneriatul institutiilor economice de cercetare din 7 tari Est-Europene pentru prognozarea pietei de constructii. Abordarea pe baza de model si metodele standardizate folosite in analiza au fost dezvoltate in aproape 2 ani pe baza experientei de 10 ani in cercetare. Rapoartele de prognoza sunt publicate o data la 6 luni intr-un mod unic de catre cercetatorii locali familiarizati cu particularitatile locale.

Ebuild Srl, firma care administreaza ProIDEA serviciu informatii produse, este membru fondator a EECFA. Daca sunteti interesat de o oferta personalizata pentru rapoarte ne puteti contacta la datele de mai jos sau puteti utiliza butonul pentru cerere de oferta.

Produse mentionate in articol
EECFA Construction Forecast Report
 
EECFA Construction Forecast Report

Publicate semestrial, rapoartele de prognoza sunt realizate de institutii economice locale de cercetare ale pietelor de constructii din Bulgaria, Croatia, Rusia, Romania, Serbia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Card produs
Categorii
Analize ale pietei europene de constructii
Analize ale pietei europene de constructii
Publicatie
Publicatie
Unelte
Unelte
Echipamente
Echipamente
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...