Cerberus FIT FC360 - noua centrala anti-incendiu, adresabila, de la Siemens Building Technologies

Centrala anti-incendiu dedicata aplicatiilor mici si medii

Indiferent de tipul cladirii/aplicatiei siguranta oamenilor si a bunurilor este o preocupare majora. Incendiile pun vietile oamenilor in pericol si de cele mai multe ori rezulta in pierderi financiare substantiale. Intr-o situatie de urgenta, o reactie rapida si de incredere este esentiala.

Cerberus™FIT FC360 este o solutie ideala pentru o protectie de incredere, la incendiu a aplicatiilor de dimensiuni mici si medii precum: scoli, magazine din centre comerciale, hoteluri si hosteluri, situri industriale mai mici, camine de batrani. FC360 este parte a sistemului Cerberus FIT, un sistem de protectie la incendiu dezvoltat special pentru utilizare in cladiri si facilitati mici.

FC360 sustine conexiunea a pana la 126 de elemente C-NET, incluzand detectoarele cu tehnologia patentata ASA (Analizare Avansata a Semnalului) din gama Cerberus PRO, care ofera imunitate impotriva fenomenelor inselatoare si previne alarmele false. Detectoarele si perifericele sunt conectate in bucla, ceea ce reduce costurile de cablare si imbunatateste semnificativ fiabilitatea intregului sistem multumita buclei de comunicatie. Sistemul de protectie la incendiu FC360 este usor de instalat, pus in functiune si intretinut datorita interfetei simple si intuitive. Iconitele, indicatoarele LED si butoanele faciliteaza manevrarea si informatia este afisata intr-o maniera simpla si usor de inteles - reducand astfel necesarul de instruire.

Cerberus FIT FC360 - noua centrala anti-incendiu, adresabila
Cerberus FIT FC360 - noua centrala anti-incendiu, adresabila, de la Siemens Building Technologies

Gama FC360 este disponibila in 4 variante constructive:

 • FC361-ZZ, centrala in carcasa compacta cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/12Ah
 • FC361-YZ, centrala in carcasa compacta cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/12Ah si panou LED indicator pentru 16 zone
 • FC361-ZA, centrala in carcasa confort cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/25Ah
 • FC361-YA, centrala in carcasa confort cu loc pentru 2 acumulatori de max.12V/25Ah si panou LED indicator pentru 16 zone.

Optiuni pentru gama de centrale FC360:

 • modul 4 iesiri monitorizate 24V, 1A pe iesire, max 2A pe modul
 • modul comunicatie RS232 sau RS485
 • modul o iesire releu AC230V, max 5A / DC30V, max 5A.

Cerberus FIT FC360 - noua centrala anti-incendiu, adresabila
Cerberus FIT FC360 - noua centrala anti-incendiu, adresabila, de la Siemens Building Technologies

Avantaje si puncte cheie FC360:

 • centrala adresabila cu o bucla, eficienta din punct de vedere al costului, pentru aplicatii mici si medii
 • detectie rapida si de incredere datorita tehnologiei ASA - fara alarme false
 • centrala compacta cu interfata de utilizare simpla si intuitiv
 • usor de instalat, pus in functiune si intretinut - datorita configuratorului integrat
 • sistem deschis care poate fi intretinut cu orice furnizor autorizat
 • punere in functiune via browser web - nu este necesar software de programare aditional.

Gama anti-incendiu Cerberus FIT de la Siemens Building Technologies include si centralele conventionale FC 120
Gama FC120 este disponibila in 4 variante constructive, cu 2, 4, 8 sau 12 zone de detectie, respectiv centralele FC121, FC122, FC123, FC124 cu carcasa cu spatiu pentru 2 acumulatori 12V/4 Ah sau 12V/7Ah respectiv 12V/12Ah sau12V/17Ah.

Optiuni pentru gama de centrale FC120:

 • modul 2 iesiri supervizate 24V, 1A si 2 releee, 2x30V/1A(FC121, FC122)
 • modul monitorizat iesire releu AC230V, max 5A / DC30V, max 5A
 • modul indicator LED 12 zone(FC123, FC124)
 • comutator cheie pentru acces operare.

Cu ajutorul sistemului Cerberus FIT se ofera protectie anti-incendiu de incredere, fiind in acelasi timp o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor si adaptabila unei game mai variate de aplicatii.

Utilizarea facila si intuitiva a centralei de detectie este asigurata de taste simple si indicatori la obiect afisati pe ecranul LCD. Mai mult, se poate face cu incredere testarea sistemului folosind comenzi simple si precise.

Detectoarele conventionale din gama Cerberus FIT sunt de mai multe tipuri: de fum, de temperatura fixa, de temperatura fixa si crestere de temperatura, si combinate: de fum si temperatura. Detectoarele conventionale Cerberus FIT utilizeaza o tehnologie inteligenta de algoritm pentru a detecta rapid si corect focurile deschise, minimizand in acelasi timp riscul alarmelor false. Labirintul patentat impreuna cu algoritmul de verificare extind durata de viata a detectoarelor reducand acumularea de praf si murdarie.

Centrale flexibile, detectoare de incredere si o gama variata de dispozitive periferice - Cerberus FIT cuprinde tot ce este necesar pentru o detectie la incendiu complexa. Detectoarele conventionale si periferice de la Siemens au fost proiectate sa combine performanta excelenta cu instalarea, punerea in functiune, mentenanta si utilizarea zilnica. Cerberus FIT asigura detectia sigura, de incredere si convenabila la costuri cat mai reduse.

Produse mentionate in articol
Centrala adresabila anti-incendiu Cerberus FIT FC360
 
Centrala adresabila anti-incendiu Cerberus FIT FC360

Solutie ideala pentru o protectie de incredere, la incendiu a aplicatiilor de dimensiuni mici si medii precum: scoli, magazine din centre comerciale, hoteluri si hosteluri, situri industriale mai mici, camine de batrani. FC360 este parte a sistemului Cerberus FIT, un sistem de protectie la incendiu dezvoltat special pentru utilizare in cladiri si facilitati mici. FC360 sustine conexiunea a pana la 126 de elemente C-NET, incluzand detectoarele cu tehnologia patentata ASA (Analizare Avansata a Semnalului) din gama Cerberus PRO, care ofera imunitate impotriva fenomenelor inselatoare si previne alarmele false. Detectoarele si perifericele sunt conectate in bucla, ceea ce reduce costurile de cablare si imbunatateste semnificativ fiabilitatea intregului sistem multumita buclei de comunicatie. Sistemul de protectie la incendiu FC360 este usor de instalat, pus in functiune si intretinut datorita interfetei simple si intuitive. Iconitele, indicatoarele LED si butoanele faciliteaza manevrarea si informatia este afisata intr-o maniera simpla si usor de inteles - reducand astfel necesarul de instruire.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Cerberus Portal – Noua aplicatie Siemens pentru gestionarea site-urilor de la distanta
Cerberus Portal – Noua aplicatie Siemens pentru gestionarea site-urilor de la distanta
Cerberus Portal este un portal web securizat si bazat pe Cloud, care permite furnizorilor de servicii sa faca urmatorul pas in digitalizarea ofertei lor in ceea ce priveste monitorizarea, programarea si intretinerea sistemelor de alarmare si avertizare la incendiu CerberusPRO.
Cerberus Portal – Noua aplicatie Siemens pentru gestionarea site-urilor de la distanta
Categorii
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...