ATREA prezinta noua gama de ventilatie centralizata EASY Box

Control independent pentru toate sistemele de tratare a aerului

ATREA doreste sa fie un partener apropiat si, asa cum a obisnuit, se gandesc in permanenta la nevoile clientilor si se straduiesc sa se perfectioneze pentru a oferi cele mai eficiente si avantajoase solutii in ceea ce priveste confortul termic.

ATREA prezinta cu mult entuziasm lansarea noii game de ventilatie centralizata EASY Box.

Incepand din 2017, ATREA a oferit, ca singur producator de pe piata, un sistem unic de ventilatie centralizata cu unitati SMART box. In acest moment, se lanseaza versiunea economica a acestui sistem unic si complet de ventilatie centralizata, care se bazeaza pe o CTA centrala si controlere de debit VAV si CAV, cunoscute impreuna sub numele de unitati EASY Box. In plus, sistemul este disponibil in doua versiuni standard, A si SR, care permit oferirea unei game largi de configuratii, care sa satisfaca cerintele variate ale proprietarilor si proiectantilor.

Sistemul cu EASY Box asigura control independent pentru toate sistemele de tratare a aerului de scara mare, utilizand principiul controlului presiunii constante si se preteaza pentru toate tipurile de aplicatii, precum apartamente rezidentiale, cladiri de birouri, scoli, hoteluri si fabrici de productie. Reprezinta cea mai buna alegere atunci cand eficienta ridicata in timpul functionarii si rentabilitatea sunt necesare, pentru a raspunde in special nevoilor proiectelor largi si proprietarilor preocupati de pret. Asemenea sistemelor cu SMART box, unitatile EASY Box beneficiaza de o garantie completa pentru intregul sistem, o functie apreciata atat de companiile de service, cat si de proprietari.
Intregul sistem poate fi impartit in trei grupe de baza, fiecare fiind optimizata sa functioneze sinergic, fiind furnizate de un singur producator. Acest lucru faciliteaza proiectarea si functionarea ulterioara a sistemului pentru proiectanti si proprietari.
 1. Centrala de tratare a aerului centrala poate fi orice unitate DUPLEX cu un sistem de control RD5, CPM sau CPA - de ex., unitati DUPLEX Multi, MultiEco, Flexi, Roto si Silent. In functie de dispunerea specifica, poate fi o versiune de interior sau de acoperis. Pe langa recuperarea caldurii si filtrare, unitatea poate furniza si o tratare completa a aerului (incalzire, racire). Conditia necesara este ca unitatea sa fie in modul de control al presiunii constante. Tipurile variate de sistem de control al unitatii centrale permite urmatoarele moduri de control al puterii:
  • CPA
   • Numai presiune constanta de introducere/extractie, al doilea ventilator in modul de control identic al debitului, cu posibilitatea unei temporizari reglabile
  • CPA
   • Numai presiune constanta de introducere/extractie, al doilea ventilator in modul de control identic al debitului, cu posibilitatea unei temporizari reglabile
  • RD5
   • Presiune constanta independenta de introducere si extractie
   • Presiune constanta de introducere/extractie, al doilea ventilator in modul de control identic al debitului.

 2. Unitatile EASY Box sunt montate in fiecare sectiune care este ventilata. Debitele controlate de introducere si extractie ale unitatilor EASY Box se seteaza pentru fiecare sectiune de la unul din panourile de control disponibile in functie de cerintele utilizatorului. De asemenea, debitele se pot controla automat dupa semnalele primite de la senzorii optionali. Ca o optiune, temperatura aerului introdus se poate regla la fata locului.

 3. Instrumente si control - Unitatea centrala si unitatile EASY Box sunt conectate prin cabluri pentru a functiona impreuna. Principiul sistemului are la baza unitatea centrala care este controlata prin intermediul presiunii proportionale din tubulatura centrala de aer - controlul presiunii constante. Puterea de ventilatie din fiecare sectiune se controleaza automat la nivelul unitatii EASY Box.
EASY Box - Versiunea A: O versiune cu control direct al puterii printr-un sistem principal sau semnale de intrare de contact cu doua niveluri predefinite de putere.

EASY Box - Versiunea SR: O versiune cu control direct continuu al puterii printr-un sistem principal cu semnale 0-10 V sau printr-un sistem de control CPB sau CPA, care permite setarea manuala a sistemului sau programarea directa a acestuia de la nivelul sectiunii ventilate.
Avantajele sistemului ATREA - EASY Box:
 • doua tipuri de control de baza: A si SR
 • o gama larga de aplicatii datorita unui numar mare de debite de pana la 5500 m³/h/unitate box
 • panouri de control cu ecran tactil usor de utilizat (versiune SR)
 • dimensiuni compacte care permit instalarea si in tavane false
 • tuburi de control separate
 • variabilitate a instalatiei ca rezultat al gamei de versiuni
 • pret scazut
 • un numar de aplicatii datorita multitudinii de debite
 • control precis al debitului pentru intregul domeniu definit
 • multe accesorii care se potrivesc la fiecare unitate EASY Box
 • confort al utilizatorului marit si reducere si mai semnificativa a costurilor de functionare
 • usor de pus in functiune si de controlat de catre utilizator
 • software complet de proiectare - cu descarcare gratuita.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de control al unitatilor EASY Box, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ATREA Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem centralizat de ventilare cu control al unitatilor EASY Box
 
Sistem centralizat de ventilare cu control al unitatilor EASY Box

Easy Box este un concept nou de ventilatie cu sisteme VAV-Easy Box ce ofera un control usor si independent al sistemului de ventilatie centralizat. Componentele periferice Easy Box se instaleaza pe tubulatura si permit un control in presiune constanta al unitatilor centrale Duplex si au ca rezultat un sistem de ventilatie eficient si flexibil cu optiunea de control variabil al debitiului de aer pe fiecare spatiu in parte, in functie de necesitate. Aceasta solutie este adecvata ca sistem de baza pentru ventilatia centralizata din scoli, birouri, apartamente si alte tipuri de cladiri, cu mai multe sectiuni ventilate individual.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Tehnologie de ventilatie
Tehnologie de ventilatie
Instalatii mecanice
Instalatii mecanice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...