Allbim Net prezinta noutatile Allplan Inginerie 2019

Solutia BIM de ultima generatie pentru inginerii civili si structurali, detasamentele structurale si contractorii

Allbim Net prezinta noutatile Allplan Inginerie 2019
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Inginerie 2019


Allplan Engineering este solutia BIM de ultima generatie pentru inginerii civili si structurali, detasamentele structurale si contractorii. De la cladiri la poduri, Allplan Engineering suporta intregul proces BIM cu fluxuri de lucru eficiente si directe. Realizati mai eficient proiectele:
  • detaliere 3D armatura beton
  • desene, rapoarte si vizualizari de inalta calitate
  • fluxuri de lucru BIM optimizate.
Cresterea rolurilor definite de utilizator in bara de actiune
Bara de actiune ajuta utilizatorii sa acceseze cu usurinta functionalitatea necesara rolului lor (Arhitectura, Inginerie, Mediu, Proiectare, Bridges). De asemenea, este posibil sa personalizati bara de actiune implicita prin adaugarea, eliminarea sau rearanjarea functiilor. Acum este suportat mai mult de un rol definit de utilizator, iar configuratia devine mai flexibila. Rolurile pot fi exportate, individual sau toate impreuna, si importate pe acelasi computer.

Cresterea rolurilor definite de utilizator in bara de actiune
Cresterea rolurilor definite de utilizator in bara de actiune


Nivel intuitiv si plan de management
Managementul nivelului si al planului este optimizat si este introdusa o noua paleta Manager de cote. Noua paleta face mult mai convenabila crearea si modificarea etajelor si nivelurilor. Se pot selecta etajele si numele sau cotele se ajusteaza usor. Elementele de constructie, cum ar fi peretii, placile sau coloanele, pot fi acum legate de orice suprafata poligonala sau libera. Capabilitatile extensive de modificare directa a obiectului asigura fluxuri de lucru eficiente in conditii reale. Pentru a reduce in continuare volumul de munca, modificarile facute nivelurilor pot fi reflectate automat in structura proiectului.Rastru nou
Este introdus un nou rastru cu functionalitate suplimentara. Interfata utilizatorului se bazeaza pe palete, astfel incat toate proprietatile sa poata fi definite si ajustate intuitiv. Modificarile devin imediat vizibile in model. In plus, indicatorii va stau la dispozitie de fiecare data cand creati sau modificati o retea.

Imbunatatiri multiple in PythonParts
PythonParts existente au fost imbunatatite. De exemplu, scara are acum indicatori suplimentari. De asemenea, se afiseaza daca sunt respectate valorile de prag pentru lungimea pasului, confort si siguranta.Imbunatatirea muncii in echipa pentru arhitecti si ingineri
Sunt disponibile noi vederi si sectiuni pentru detalierea armaturii. Cu aceasta dezvoltare, accesul de lucru la toate componentele cladirii nu mai este necesar atunci cand se detaliaza armarea, aducand dupa sine un numar de beneficii. De exemplu, in timp ce arhitectii pot avea acces de lucru la toate componentele cladirii, inginerilor care se ocupa de armare li se poate acorda acces de lucru doar pentru componentele unde se face plasarea armaturii, cu acces de citire pentru restul componentelor cladirii. Acest lucru impiedica modificarile neintentionate in timp ce lucreaza pe proiecte comune, impartasind munca in echipa pe diferite discipline.

Imbunatatirea muncii in echipa pentru arhitecti si ingineri
Imbunatatirea muncii in echipa pentru arhitecti si ingineri


Paleta de proprietati optimizata
Paleta de proprietati permite gestionarea setarilor pentru format, vizualizare si atribute pentru componente ale cladirii, cum ar fi pereti, placi, fundatii, acoperisuri si incaperi. Obiectele au setari suplimentare pentru detalii si atribute. Cu un singur clic, utilizatorii obtin o imagine de ansamblu mai buna, iar modificarile pot fi efectuate mai repede decat inainte. Mai mult, este posibil, de asemenea, sa modificati in mod convenabil mai multe obiecte in acelasi timp.

Paleta de proprietati optimizata
Paleta de proprietati optimizata


Integrarea bibliotecii cu sectiuni din otel prin Allplan Bimplus
Pentru a simplifica fluxurile de lucru atunci cand utilizati profile de otel, se poate accesa catalogul Nemetschek valabil la nivel international pentru sectiuni din otel prin Allplan Bimplus. Aceste profile de otel sunt disponibile in Allplan, inclusiv geometria si atributele. Pe masura ce acelasi catalog este utilizat pentru mai multe produse Nemetschek, cum ar fi Frilo Statics si Scia Engineer, acest lucru permite un transfer de date fara probleme intre aceste produse.

Integrarea bibliotecii cu sectiuni din otel prin Allplan Bimplus
Integrarea bibliotecii cu sectiuni din otel prin Allplan Bimplus


O mai buna prezentare cu o paleta de obiecte imbunatatita
Paleta de obiecte permite inspectia si schimbarea eficienta a unui numar mare de obiecte. Acum este posibila sortarea obiectelor in functie de atribute. Obiectele cu atribute lipsa, depasite sau atribuite in mod gresit pot fi identificate si revizuite cu usurinta, asigurand astfel modele de cladiri de inalta calitate. De asemenea, acum este posibil sa mutati obiecte prin intermediul aplicatiei Drag & Drop, de ex. de la un etaj la altul.

Imbunatatirile interfetei IFC4
IFC este interfata standard pentru proiectele openBIM. Cea mai recenta versiune a IFC4 aduce imbunatatiri suplimentare, care sunt esentiale pentru proiectele BIM, cum ar fi exportul BaseQuantities. In plus, interfata utilizatorului a fost simplificata. Au fost introduse noi optiuni, printre altele, pentru a imparti elemente cu multe layere, cum ar fi peretii si acoperisurile, in elemente individuale.

Noi caracteristici pentru setarile proiectului in functie de tara
Pot fi instalate mai multe setari, sau pot fi adaugate ulterior. Setarile pentru tara pot fi alese pentru fiecare proiect. In plus, este inclusa si scrierea din dreapta in stanga pentru limbajul ebraic.


Incercati-l gratuit!
Allplan Engineering Building este solutia actuala BIM pentru inginerii constructori care proiecteaza cladiri de la concept, la proiectare finalizata. Inginerii pot crea cu usurinta modele, pot detalia in mod eficient armarea betonului si pot genera desene de lucru de calitate, totul intr-o singura solutie.

Cresterea productivitatii:
  • modelare si armare eficienta a structurilor cladirilor
  • documente actualizate in timp real si prezentari profesionale
  • cantitati precise pentru materiale si costuri exacte
  • testati gratuit timp de 30 de zile versiunea completa Allplan Engineering.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre Allplan Inginerie 2019, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALLBIM NET Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Allplan Inginerie Expert - Armare Allplan Drumuri
 
Programe Allplan Inginerie
2 produse

Allplan Inginerie cuprinde programele: Allplan Ingrinerie Expert - Armare si Allplan Drumuri.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Arhitectura 2019
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Arhitectura 2019
Solutia BIM de ultima generatie, dezvoltata in mod special pentru arhitecti
Allbim Net prezinta noutatile Allplan Arhitectura 2019
Categorii
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Software, plotter
Software, plotter
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...