Norme de deviz pentru solutiile constructive YTONG

Normele de deviz pentru solutii constructive YTONG ofera informatii exacte despre consumul de materiale, timpul de executie si cuantificarea costurilor necesare in procesul de punere in opera

Pentru a simplifica parcurgerea etapelor de lucru, YTONG vine in sprijinul firmelor de executie, cu normele de deviz pentru toate produsele din portofoliu, norme realizate in parteneriat cu Intelsoft si care urmaresc intocmai metodologia prevazuta de legislatia in vigoare.

In normele de deviz pentru solutii constructive YTONG, se regasesc informatii exacte despre consumul de materiale, despre timpul de executie, sfaturi privind modalitatile de lucru, utilajele necesare cat si cuantificarea costurilor in procesul de punere in opera. Rolul acestor documente este de a ajuta profesionistii din domeniu sa ridice constructii de calitate, intr-un timp scurt si cu pierderi minime de material.

Norme de deviz pentru solutiile constructive YTONG
Norme de deviz pentru solutiile constructive YTONG

YTONG pune la dispozitie sisteme complete de zidarie termoizolanta, cu parametri tehnici avansati, create special pentru a satisface nevoia crescuta de confort termic, dar si pentru a reduce consumul de materiale pentru zidire. Blocurile de zidarie YTONG pot fi usor aduse la dimensiunile dorite asa ca pierderile de material sunt minime fata de cazul zidariei clasice, astfel la 100 de metri cubi construiti se realizeaza o economie de 2 metri cubi de zidarie. Mortarul in pat subtire YTONG are de asemenea un rol important intrucat ajuta la o economie de material de pana la 8-10 ori comparativ cu utilizarea mortarului clasic, grosier.

Totodata, produsele YTONG sunt perfect adaptate nevoii de rapiditate si usurinta in executie. Astfel, datorita locaselor de prindere si a imbinarilor nut-feder ale zidariei YTONG, manipularea individuala a blocurilor de zidarie este usoara, procesul de zidire este mult simplificat, iar calitatea zidariei este considerabil imbunatatita. YTONG este un sistem complet care, pe langa materialele de zidarie pune la dispozitie mortarul in pat subtire, produse complementare, uneltele profesionale si consultanta tehnica.

Produse mentionate in articol
Zidarie exterioara termoizolanta YTONG A+ (D 0,4) Zidarie exterioara pentru pereti portanti si zidarie portanta pentru pereti despartitori YTONG Forte (D 0,6) Zidarie exterioara pentru pereti in sistem multistrat si zidarie clasica pentru pereti de compartimentare YTONG Clasic (D 0,5) Zidarie pentru pereti de compartimentare YTONG Interio XL (D 0,5)
 
Blocuri de zidarie YTONG
5 produse

YTONG este una dintre primele marci inregistrate de beton celular autoclavizat din lume, care astazi continua sa ofere produse de zidarie de calitate premium in peste 30 de tari. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere. Punerea in opera rapida, consumul redus si greutatea proprie redusa a blocurilor YTONG sunt avantaje pe termen scurt care determina costul minim pe metrul patrat de zid construit. Sistemul constructiv YTONG este format din blocuri de zidarie, mortar si unelte profesionale. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Mortar Ytong in pat subtire
 
Mortar Ytong in pat subtire

Mortarul Ytong este caracterizat de inalta rezistenta, adezivitate si minimizeaza puntile termice. Acest mortar se foloseste in tehnologia cu rosturi subtiri, tehnologie specifica zidariilor din beton celular auoclavizat. Avantaje ale utilizarii mortarului in pat subtire Ytong: scade consumul de mortar si timpul de punere in opera. Pozitia blocurilor de zidarie poate fi corectata timp de 10 minute dupa fixarea in mortarul adeziv Ytong. Folosirea mortarului in pat subtire de numai 1-2 mm, specifica zidariei Ytong, face ca pierderile de caldura sa fie reduse cu pana la 90 %.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mortar
Mortar
Zidarie portanta si neportanta
Zidarie portanta si neportanta
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Beton, mortar, tencuiala, sapa de nivelare
Structura portanta si zidarie
Structura portanta si zidarie
Constructii
Constructii
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...