Aplicatia Integral Mobile: o interfata noua plus si mai multe functii

Pentru accesul de la distanta al sistemelor de detectie si semnalizare a incendiilor

Odata cu aplicatia Integral Mobile, este lansata noua generatie de aplicatii pentru accesul de la distanta la sistemele de detectie si semnalizare a incendiilor. Nenumarate noi caracteristici, o interfata moderna si functia de autentificare cu amprenta, fac si mai confortabila utilizarea de pe telefon sau tableta.

Multiple functii noi
O utilizare intuitiva si imbunatatirile folositoare pentru utilizator au fost preocuparea principala in dezvoltarea aplicatiei Integral Mobile. In acest scop, Schrack Seconet a revizuit complet designul si navigarea in meniul aplicatiei si a creat o pictograma noua cu panoul de operare al centralei de detectie si semnalizare a incendiilor Integral.

Noua varianta a functiei de autentificare este foarte practica, accesul fiind posibil acum doar cu amprenta, in cazul in care dispozitivul permite acest lucru. Exista optimizari si in cazul notificarilor. Un contor de notificari indica mesajele necitite si pot fi definite mesaje e-mail automate pentru diferiti destinatari, in functie de subiect. Un avantaj major il reprezinta multiplele posibilitati de selectare si evaluare a datelor. Sistemele pot fi identificate cu ajutorul unei functii de cautare in timp real, iar memoria de evenimente poate fi exportata pe computer.
Configuratie noua a sunetului
La dezvoltarea aplicatiei Schrack Seconet a tinut cont de parerile utilizatorilor. Acest lucru se poate observa si in cazul configurarii sunetelor. S-au inregistrat tonuri suplimentare, ce pot defini semnale sonore in functie de tipul de eveniment, iar volumul poate fi configurat individual. Per ansamblu, Schrack Seconet a inclus mai multe detalii in Integral Mobile care sa sprijine cat mai eficient utilizarea aplicatiei in rutina zilnica.

Pentru a descarca gratuit aplicatia Integral Mobile cu un simplu clic: Google play sau App Store.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii despre aplicatia Integral Mobile, faceti clic pe butonul Cerere de informatii. Daca doriti sa aflati mai multe despre centralele de incendiu si de stingere Schrack Seconet, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Schrack Seconet AG Reprezentanta, folosind butonul corespunzator.
Categorii
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Sistem de alarma pentru incendiu, fum si gaz
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...