Schenider Electric lanseaza configuratorul MyPact

Configuratorul MyPact permite configurarea rapida a intreruptoarelor automate de joasa tensiune de la 630 la 6300 A din gamele Compact NS si Masterpact NT/NW

Schneider Electric Romania a lansat pe piata configuratorul MyPact care permite configurarea rapida a intreruptoarelor automate de joasa tensiune de la 630 la 6300 A din gamele Compact NS si Masterpact NT/NW.

Acest configurator MyPact ofera in plus fata de configurarea propriu-zisa a intreruptoarelor automate, si optiunea de incarcare a preturilor referintelor de Compact NS si Masterpact NT/NW, fapt ce salveaza timp in procesul de cotatie/comanda.

Beneficiile aduse clientilor cu utilizarea acestui tip de configurator:

Rapiditate
  • timp de raspuns scazut
  • posibilitate de salvare a anumitor configuratii pentru a salva timp la solicitarea pe viitor a unei configuratii similare
  • posibilitatea de a crea configuratii si cotatii independent de Centrul Suport Clienti
Siguranta
  • oferta este coerenta si continuu updatata
  • eliminarea greselilor de configurare (nu se permite terminarea configuratiei pana nu sunt alese toate elementele obligatorii)
  • compatibilitatea asigurata intre echipamentul principal si accesorii/auxiliare
Inteligenta
  • filtrare automata a caracteristicilor compatibile
  • alegeri ghidate si usoare
  • verificare daca configuratia este completa sau nu
Configuratorul web MyPact - pentru intreruptoarele automate Compact NS si Masterpact NT/NW ii permite utilizatorului sa realizeze si sa trimita o configuratie salvata in format xml, ceea ce va contribui la castigarea de timp in procesarea comenzilor.
Produse mentionate in articol
Automate programabile Modicon M221 Automate programabile Modicon M241 Automate programabile Modicon M251 Automate programabile Modicon M580
 
Automate programabile Modicon
4 produse

Fiecare model din gama Modicon este conceput pentru a oferi solutia ideala pentru fiecare tip de masina. Astfel, automatele programabile Modicon M221 sunt destinate masinilor simple, cu arhitectura de automatizare compacta, ajutand la optimizarea dimensiunilor dulapurilor si cutiilor de automatizare. Avand un port Ethernet incorporat, acestea pot fi integrate cu usurinta in arhitecturile sistemului de control pentru comanda de la distanta si intretinerea masinilor prin intermediul aplicatiilor instalate pe PC, tableta sau smartphone. Produsele Modicon M241 sunt destinate masinilor compacte de inalta performanta, care incorporeaza functii de control al vitezei si al pozitiei. Acest model prezinta un port Ethernet integrat ce ofera servicii FTP si server web, asigurand si acesta o integrare usoara in arhitecturile sistemelor de control pentru comanda de la distanta a masinilor. Cu automatele programabile Modicon M251, Schneider Electric ofera o solutie inovatoare, de inalta performanta, in domeniul masinilor modulare si arhitecturilor complexe distribuite. Produsele din acest model pot optimiza dimensiunile dulapurilor montate pe perete sau podea in sistemele de control. De asemenea, solutia ajuta la eficientizarea costurilor masinii datorita functiilor incorporate in automatul programabil, modulul de extensie Modicon TM3 si modulul de comunicatie Modicon TM4.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Prize si intrerupatoare Asfora
 
Prize si intrerupatoare Asfora

Asfora ofera tot ce gamele de prize si intrerupatoare ar trebui sa ofere. Designul neted, elegant se armonizeaza perfect cu aproape orice interior. La fel de placut la atingere, cat si pentru privire, produsele Asfora sunt realizate din materiale de inalta calitate, care nu vor ingalbenii de-a lungul timpului. Si, cu o gama de functii concepute pentru confortul dumneavoastra, Asfora ofera zi de zi performanta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator crepuscular, variator de tensiune, reostat
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Intrerupator programabil, releu de temporizare
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Distributie electrica de joasa tensiune
Distributie electrica de joasa tensiune
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...