Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Robert Bosch Srl - Sisteme de securitate

Robert Bosch Srl - liderul furnizorilor de sisteme electronice de securitate

Robert Bosch
Robert Bosch
Bosch in lume
Grupul Bosch este unul din liderii globali ai furnizorilor de tehnologie si servicii. In domeniile auto, tehnologie industriala, bunuri de larg consum si constructii, cei aproximativ 275.000 de angajati au generat in anul fiscal 2009 vanzari de 38,2 miliarde €. Grupul Bosch cuprinde compania Robert Bosch GmbH si aproximativ 300 de filiale si companii regionale din peste 60 de tari. Aceasta dezvoltare la nivel global, productia si reteaua de vanzari reprezinta fundatia unei continue cresteri. Bosch investeste mai mult de 3,5 miliarde € in fiecare an in cercetare si dezvoltare, iar in ultimii ani a inregistrat peste 3800 de patente in toata lumea. Compania a fost infiintata in Stuttgart in 1886 de catre Robert Bosch (1861-1942) sub numele “Atelier de mecanica fina si inginerie electrica”.
Robert Bosch - Sisteme de securitate
Robert Bosch - Sisteme de securitate
Departamentul Sisteme de Securitate
In vederea consolidarii pozitiei pe piata, in anul 2004 a fost achizitionata firma Video Communication Systems AG cu sediul in Nuremberg, unul din liderii in supravegherea video in retea. Prin preluarea firmei Micos GmbH s-a consolidat si pozitia in domeniul controlului accesului in cladiri. Aceasta achizitie a permis si extinderea competentei in domeniile tehnologiillor de recunoastere biometrica si identificare de proximitate.

Ca specialisti cu multi ani de experienta, pe langa produsele in sine, ofera si solutii la cheie pentru sisteme de securitate. De la stadiul de planificare pana la vanzare, asamblare, intretinere si service, ofera solutii personalizate nevoilor clientilor.

Gama de servicii include:
  • Sisteme de supraveghere video, cu solutii IP
  • Sisteme de alarma de incendiu
  • Sisteme de evacuare
  • Sisteme de detectare a spargerilor
  • Sisteme de control al cladirilor
  • Sisteme de pontaj si control al accesului
Robert Bosch
Robert Bosch
Produse Robert Bosch - Sisteme de securitate
Produse Robert Bosch - Sisteme de securitate
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Bosch, faceti clic pe pozele produselor prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Robert Bosch Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
APE/CCTV software pentru controlul accesului Camere de supraveghere Bosch tip box Centrale adresabile Bosch Sistem de alarma antiefractie Bosch AMAX
 
Departament Sisteme de Securitate si Siguranta - Bosch
40 produse

Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovative si de inalta calitate pentru securitate, siguranta si comunicare, caracterizat prin inovatie si prezenta globala. Portofoliul de produse cuprinde:Sisteme de televiziune cu circuit inchis (CCTV), inclusiv solutii IP de ultima generatie; Sisteme de control al accesului; Sisteme de detectie efractie; Sisteme de detectie si semnalizare incendiu; Sisteme de management integrat al securitatii; Sisteme de adresare publica si evacuare vocala; Sisteme de conferinta; Sisteme pentru securitate personala si paging; Sisteme de alarma sociala pentru varstnici si persoane cu dizabilitati.

40 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Inregistratoare video Bosch
 
Inregistratoare video Bosch

Mai mult decat niste simple videorecordere, familia recorderelor digitale de la Bosch va ofera flexibilitatea de a varia de la o platforma de inregistrare digitala simpla la o solutie completa de videomanagement.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Sistem de alarma, sistem antiefractie
Sistem de alarma, sistem antiefractie
Video server, video recorder, video codificator
Video server, video recorder, video codificator
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...