Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei PREFA Hungaria Kft.

Materiale de invelire din aluminiu pentru acoperisuri si fatade, respectiv sisteme de jgheaburi

Sediul PREFA
prefa_sediul_prefa

Unica in sectorul sau, PREFA Aluminiumprodukte GmbH si-a facut un renume in ultimii 65 de ani in domeniul dezvoltarii, productiei si comercializarii de sisteme pentru acoperis si fatade din aluminiu in Austria si nu numai. In 1946 Gödl, tinichigiu si expert in acoperisuri, din Salzburg, a creat tigla din aluminiu pe care a denumit-o "PREFA", derivat din cuvintele PREss (a presa) si Falz (falt).

In anul 1966 PREFA si-a extins gama de produse stabilind noi cai de productie si vanzare in Austria iar in anul 1978 a urmat introducerea pe piata a primelor tigle metalice emailate PREFA si a foilor de tabla din aluminiu.

Incepand cu anul 1990, PREFA s-a extins in tarile din Europa de Vest (Germania, Olanda, Elvetia) in mod constant iar din 2003, in tarile centrale si est-europene (Republica Ceha, Ungaria, Polonia) infiintand noi filiale.

Gama de produse de aluminiu de inalta calitate PREFA (peste 4.000 de produse diferite) este produsa exclusiv in Austria (Marktl, Lilienfeld) si Germania (Wasungen). Produsele PREFA sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu (Al Mn1 Mg 0,5 conform EN 573) cu un strat de vopsea electrostatica.

Toate produsele sunt conform standardelor EN, DIN, ÖNORM, respectiv reglementarilor in vigoare in Ungaria (ÉME A-736/2001).

Invelitoare metalice PREFA pentru fatada
prefa_invelitoare_metalice_fatada_1

Produse mentionate in articol
Tigla metalica pentru acoperis PREFA Classic Placi metalice pentru acoperis PREFA R.16 Classic Sindrila metalica pentru acoperis PREFA Sindrila metalica pentru acoperis DS.19 PREFA
 
Invelitori metalice pentru acoperis PREFA
7 produse

Peste toate produsele PREFA, tigle metalice, sindrile metalice, placi metalice romboidale, tabla prefaltuita, jgheaburi si burlane se aplica un strat de vopsea electrostatica conforma cerintelor stricte ale ECCA (European Coil Coating Association) din Bruxelles.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Lamele metalice pentru fatada PREFA Sidings Lamele metalice pentru fatada PREFA Siding.X Lamele metalice pentru fatada PREFA Lamele metalice pentru fatada PREFA XL
 
Invelitori metalice pentru fatada PREFA
10 produse

Durabilitatea sistemelor de invelire a fatadelor PREFA este un fapt cunoscut de ani de zile. Panourile laterale PREFA sunt extrem de versatile si se pot adapta la orice utilizare. Domeniul de aplicabilitate se extinde de la acoperirea totala a fatadelor, pana la evidentierea decorativa a elementelor arhitecturale.

10 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Jgheaburi si burlane PREFA
 
Jgheaburi si burlane PREFA

Jgheaburile si burlanele PREFA sunt fabricate din benzi de aluminiu vopsite. Avantajele jgheaburilor PREFA sunt rezistenta la coroziune si durata lunga de viata, calitate originala testata, utilizare creativa datorita celor sase culori de baza si a culorilor unice, gama larga de accessorii. Substanta produselor din aluminiu PREFA sunt aliaje care corespund standardelor EN 573 si DIN 1725. Jgheaburile si burlanele sunt vopsite prin procedura Coil - Coating, si corespund prescriptiilor severe ECCA(European Coil Coating Association) din Bruxelles. Produsul PREFA rezista la temperatura de la -30°C pana la +80°C astfel indeplinesc cerintele arhitecturii exterioare. Stratul de lac rezista la toate efectele chimice si efectele generate de vreme.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Dig modular antiinundatii PREFA
 
Dig modular antiinundatii PREFA

Protectie optima pentru situatii meteorologice extreme. Profilele speciale din aluminiu se pot utiliza perfect pentru inchiderea eficienta a ferestrelor, usilor sau a portilor, respectiv pentru protectia zonelor de coasta adiacente sau din apropierea acestora.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Panou solar fotovoltaic
Panou solar fotovoltaic
Dig modular antiinundatii
Dig modular antiinundatii
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Casete si lamele de fatada
Casete si lamele de fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Invelitoare din placi metalice mici pentru acoperis si fatada
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...