mmcité prezinta noul website www.mmcite.com

mmcité prezinta noul website www.mmcite.com

mmcité a actualizat absolut totul. Si pentru ca ar dori sa ramana conectati, speram ca nu va deranjeaza sa creati un cont nou. Pentru a va conecta la noul site, introduceti adresa de e-mail si creati o noua parola. Pentru a va proteja datele, deoarece nu le-au putut pastra pe cele vechi...

La fel ca si mobilierul de strada, mmcité mentine noul site www.mmcite.com la cele mai inalte standarde, asa ca l-au conceput astfel incat sa fie nu doar functional, ci si clar si inspirat.

mmcité prezinta noul webiste www.mmcite.com
mmcité prezinta noul webiste www.mmcite.com

Produse

Pe noul site se gasesc toate produsele mmcité afisate clar. S-a extins galeria foto a produselor si se pot descarca mai usor toate fisierele dupa ce v-ati autentificat. Daca aveti nevoie de fisiere 3D sau fise tehnice pentru anumite modele, le veti gasi acum sub fiecare model. Nu stiti care model este cel mai bun pentru proiectul dumneavoastra? Filtrati-le! Sortati dupa materiale, componente, optiuni suplimentare sau parametrii pentru produse personalizate. Pentru orice altceva, mmcité va va pune in contact cu un reprezentant de vanzari oriunde va aflati in lume.

Referinte

Exemplele de proiecte finalizate sunt acum sortate in functie de tara. Gasiti exact ceea ce cautati atunci cand doriti sa va inspirati. Sunt disponibile fotografii de calitate care prezinta povestea proiectelor mmcité. Va intereseaza un produs, dar nu stiti care este? Veti gasi raspunsul in referinte. Sau doar scrieti echipei mmcité.

Catalog

Cel mai recent catalog mmcité este disponibil 24/7 in forma virtuala. Descarcati-l, rasfoiti-l, inspirati-va.

Despre mmcité

Vreti sa ii cunoasteti si mai bine? Accesati pagina „Despre noi”. Acolo sunt prezentati designerii mmcité, proiectele pe care le sustin cu mandrie si chiar ceea ce creaza din rebuturile proprii de lemn ca parte a proiectului social mmcité. In lista de produse s-a inclus un rezumat al tuturor materialelor pe care le ofera, precum si o poveste direct din productie.

mmcité prezinta noul webiste www.mmcite.com
mmcité prezinta noul webiste www.mmcite.com

Logo-ul mmcité a suferit de asemenea mari schimbari, iar in atelierul lui Petr Babák, care l-a proiectat, a fost creata o noua identitate vizuala. Acest aspect nou modeleaza estetica mmcité mai larga si este un raspuns la dezvoltarea pe care au facut-o in ultimii douazeci de ani. Pe masura ce gama de produse s-a diversificat, la fel s-au divesificat si interesele comerciale ale companiei mmcité. Se intorc la radacini, la mmcité, la stalpul fundamental al muncii mmcité si la data de baza a creatiei. Cei doi "m" reprezinta cuvintele pentru mobilier stradal in Cehia natala, mobilier stradal pentru orase si nu numai. Design accesibil pentru toti.

Deci, acum stiti la ce au lucrat in tot acest timp. Noul site mmcité este functional de la inceputul lunii noiembrie 2020 si speram ca va facilita si mai mult lucrul si comunicarea.

Produse mentionate in articol
Grilaje de protectie pentru copaci mmcité Sinus
 
Grilaje de protectie pentru copaci si jardiniere decor pentru plante mmcité

Grilaje de protectie pentru copaci si jardiniere pentru flori gandite pentru folosinta universala. Grilajele de protectie sunt proiectate pentru traficul pietonal. O varianta pentru trafic auto cu rezistenta ridicata pana la 3,5 t este disponibila. O noutate este personalizarea tijelor cu culoare ce permite o trecere mai usoara la modelele pavajului din jur. Jardinierele pentru flori sunt gandite pentru folosinta universala. Structura lor este realizata din otel galvanizat cu invelis din placi din otel galvanizat vopsite cu vopsea pulbere. Optional cu lamele de lemn.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cosuri de gunoi mmcité Quinbin
 
Cosuri de gunoi mmcité

Cosurile de gunoi mmcité au structura din otel galvanizat acoperit cu vopsea pulbere. Anumite modele au structura din aliaj de aluminiu. Exteriorul este realizat fie din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere, fie din aliaj de aluminiu, HPL sau din lamele verticale de lemn tropical sau salcam. Modelele prevazute cu capac sunt dotate cu sistem de inchidere cu cheie si/sau scrumiera.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Stalp mmcité Donat
 
Stalpi si balustrade mmcité

Stalpii mmcité sunt realizati din otel galvanizat si acoperiti cu vopsea pulbere sau din aliaj de aluminiu turnat. Cap din aliaj de aluminiu lasat in stare naturala sau prevazut cu un strat de vopsea pulbere. Structura permite cap si corp in culori diferite. Ancorare pe si sub pavaj cu suruburi ascunse. Posibilitatea montarii unui lant pentru interconectare.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Adaposturi pentru statii de autobuz mmcité Geomere
 
Adaposturi pentru statii de autobuz si biciclete mmcité

O multitudine de variante si modele mmcité ale adaposturilor pentru statii de autobuz: acoperis, pereti spate si laterali din sticla securizata si nu numai, cu sau fara vitrine publicictare. Structura este din otel galvanizat, acoperit cu un strat de vopsea pulbere.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Rastel mmcité pentru biciclete Elk
 
Rastel mmcité pentru biciclete

Standuri pentru biciclete foarte rezitent si cu un design ultra modern. Cadrul este din otel galvanizat si vopsit cu vopsea pulbere. Usor de ancorat in ciment sau pavaj.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Banci mmcité pentru parcuri Landscape Compact
 
Banci mmcité pentru parcuri

In functie de model, bancile mmcité sunt realizate astfel: structura din otel galvanizat, acoperit cu vopsea pulbere, sau din aliaj de aluminiu. Sezutul si/sau spatarul din lemn tropical, salcam, tije metalice rotunde din otel sau inox si HPL, monocrom sau cu aplicarea de orice tema grafica. Imbinarile dintre lamele si cadru sunt realizate discret, astfel incat sa nu fie vizibile.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Echipament sportiv pentru exterior
Echipament sportiv pentru exterior
Mobilier pentru locuri de joaca
Mobilier pentru locuri de joaca
Refugiu, rastel biciclete, copertina pentru parcari
Refugiu, rastel biciclete, copertina pentru parcari
Sistem de delimitare si anti-parcare
Sistem de delimitare si anti-parcare
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Jardiniera, grila de protectie a arborilor
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...