Nou de la Erlau - Configuratoarele de produse online

Erlau ofera posibilitatea de a personaliza mobilierul de exterior

Datorita dorintei de perfectionare si inovatie, produsele Erlau au un punct comun: avans tehnologic. Acesta s-a obtinut in urma diferitelor parteneriate si colaborari cu centre de cercetare, universitati, distribuitori si clienti. Acesta se bazeaza pe know-how, creativitate si dorinta firmei de a tinde mereu spre mai mult. "Suntem receptivi la nou si permanent curiosi."
Prin configuratoarele online, Erlau pune la dispozitia clientilor si o modalitate unica inedita si interactiva prin care se pot combina diferitele component care compun mobilierul urban, astfel incat rezultatul sa fie in conformitate cu asteptarile si nevoile clientilor.
Erlau ofera posibilitatea de a personaliza mobilierul de exterior, astfel dintr-o multitudine de variante, se poate decide asupra design-ului, materialului, culorii si dimensiunii mobilierului dumneavoastra urban.
Configuratoarele Erlau le gasiti accesand pagina www.shop.erlau.com.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele RUD Florian Rieger, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei RUD Florian Rieger Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Echipamente de fitness Erlau-VitaGym
 
Echipamente de fitness Erlau-VitaGym

Echipamentele de fitness Erlau-VitaGym promoveaza un stil de viata activ si sanatos, sunt certificate TÜV si testate conform DIN 79000: 2012. Produsele Erlau ofera tehnologie de ultima generatie, aspect sofisticat si calitate superioara "Made in Germany"

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cosuri de gunoi Erlau
 
Cosuri de gunoi Erlau

Cosul de gunoi Integro are un design modern si se intergreaza perfect in spatiul urban. Caracteristici standard: scrumiera integrata cu 2 recipienti de colectare (2 x 3 L), cheie pentru deschidere si clapeta pentru blocare, recipient de colectare din otel zincat, material exterior din Durapol, simbol "arunca aici", in varianta aurie, argintie, alb sau negru, simbol tigara. Capaciatea de colectare a cosului este de 90 L.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Aplicatii de proiectare in constructii
Aplicatii de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Software de proiectare in constructii
Echipament sportiv pentru exterior
Echipament sportiv pentru exterior
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Cos de gunoi, tomberon, lada depozitare, incinta depozitare deseuri
Mobilier urban de sezut
Mobilier urban de sezut
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...