Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Vaillant Group Romania Srl

Produse si sisteme din domeniul incalzirii, ventilatiei si controlului automatizat al temperaturii

Vaillant este o marca a Vaillant Group, companie lider in domeniul incalzirii din Europa, al ventilatiei si al controlului automatizat al temperaturii. Vaillant Group este o companie internationala, o afacere de familie prospera cu o traditie de mai bine de 135 de ani.

Gama de centrale termice si sisteme de incalzire Vaillant cuprinde atat solutii ingenioase cat si sisteme economice. Acestea din urma sunt fiabile si foarte usor de operat atat pentru incalzire si ventilatie, cat si pentru apa calda menajera.

Vaillant Group este a doua cea mai mare companie producatoare a tehnologiei de incalzire din Europa. Mai mult decat atat, compania este activa si in industria tehnologiei de ventilatie si aer conditionat.

Vaillant Group este prezent in peste 20 de tari prin companiile sale nationale si, mai mult decat atat, exporta in mai mult de 60 de state. Compania detine centre pentru cercetare, dezvoltare si fabricare in Germania, Franta, Marea Britanie, Spania, Italia, Slovacia, Turcia si China.

Vaillant Group se axeaza pe produse si sisteme ce utilizeaza doar energie regenerabila, cererea pentru acest tip de produse fiind din ce in ce mai mare in Europa. Acest lucru este valabil mai ales pentru pompele de caldura ce utilizeaza caldura provenita din pamant sau aer si pentru sistemele termale. Un alt produs important il reprezinta sistemele hibrid, gama ce poate combina energiile regenerabile cu diferite dispozitive de incalzire pentru un sistem cu adevarat inteligent si eficient.

Vaillant continua sa investeasca in dezvoltarea noilor tehnologii pentru a simplifica instalatiile, functionarea si intretinerea lor, pentru ca operatiunile zilnice ale consumatorilor sa devina din ce in ce mai usoare.

Vaillant Group este in momentul de fata unul dintre producatorii de top ai incalzirii ecologice, incercand in permanenta sa gaseasca un echilibru intre nevoile sociale si cele de mediu. Tehnologia moderna de incalzire poate astazi sa aduca o contributie majora pentru protectia mediului inconjurator. Un exemplu in acest sens este Germania unde, prin inlocuirea sistemelor vechi de incalzire cu unele moderne ce dispun de o tehnologie mult mai eficienta, se poate salva mai mult de 30% din energia anuala si se poate reduce nivelul emisiilor de CO2 cu alte 30%.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Vaillant, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Vaillant Group Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Echipamente solare auroSTEP
 
Echipamente solare auroSTEP

Sistemul solar Vaillant pentru producerea apei calde menajere poate furniza circa 50 - 60% din consumul total anual de apa calda, intrucat foloseste radiatii solare indirecte si nu doar lumina solara directa. Acest sistem este la fel de eficient in Romania, ca si in celelalte tari cu un climat asemanator.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala murala cu tehnica condensarii ecoTEC pure Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus 25-35 kW Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus 26-40 kW Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus, 48-65 kW
 
Centrale termice in condensatie Vaillant
7 produse

Centralele termice cu tehnica de condensare ofera confort maxim cu emisii reduse de noxe. Economisesc bani, protejeaza mediul si sunt mult mai usor de utilizat. Centrala termica ecoCOMPACT este un sistem combinat de incalzire si aplicatii diverse pentru apa, cu dimensiuni reduse si bine structurate.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Panou solar termic
Panou solar termic
Incalzitor instant de apa pe gaz
Incalzitor instant de apa pe gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...