Aplicatia Project Assistant de la Bosch

Setarea camerelor video fara atingerea acestora

Project Assistant App este o solutie software inteligenta de la Bosch care ajuta instalatorii/integratorii de sisteme de supraveghere video sa realizeze un management facil si complet al Proiectelor la care lucreaza in oricare din fazele de desfasurare ale acestora: planificare, configurare, instalare, punere in functiune si raportare.Cu Project Assistant App, pre-configurarea proiectului poate incepe la birou chiar si fara a avea fizic camerele video. Cu doar planurile de proiect, setul de adrese IP si parolele furnizate de client, integratorul de sistem poate creea deja un nou proiect, introducand toate detaliile direct in aplicatie sau incarcandu-le prin intermediul unui fisier compatibil Excel.

Introducerea parolelor si a adreselor IP de retea se poate realiza camera cu camera sau simultan pentru toate camerele din proiect economisind astfel timp pretios. Project Assistant App permite deasemenea adaugarea si a altor informatii despre proiect precum numele camerelor si locatia de instalare, fara a necesita prezenta fizica a echipamentelor.

Astfel, se creeaza foarte usor un set de camere virtuale in cadrul aplicatiei Project Assistant App si se elimina necesitatea despachetarii fizice a echipamentelor, pre-programarii, etichetarii si reambalarii acestora. Acest lucru duce la economii importante de timp (testele arata economi de pana la 30%). Echipamentele pot fi astfel transferate de la depozitul producatorului direct catre locatia clientului, pentru instalarea fizica.

Odata ce camerele sunt instalate fizic in teren si conectate la o retea IP, corespondenta camerelor virtuale cu camerele reale Bosch se face simplu si eficient prin simpla scanare a coduriolor QR ale acestora (aflate direct pe camere sau pe ambalajul acestora).

Informatiile existente in aplicatia Project Assistant (parole, adrese IP, nume camera, locatie, etc) se transfera astfel in camerele reale. Din acest moment, integratorul de sistem se poate conecta la camere pentru ajustarea claritatii imaginii si a focalizarii, pentru setarea campului vizual si pentru oricare alte setari suplimentare daca este necesar. La final, raportarea este deasemenea simplificata. Cu o comanda simpla, fiecare camera din proiect poate fi contactata si verificata in cateva secunde. Rezultatul verificarii incluzand chiar imagini ale pozitiilor de instalare ale camerelor, se poate livra clientului/utilizatorului final pentru confirmarea finala.

Proiectele create in aplicatia Project Assistant pot fi distribuite - prin Cloud, catre toate partile/entitatile interesate de proiect. Fiecare dintre entitati poate accesa detalii si poate avea o situatie clara a starii proiectului in orice moment.Project Assistant App este o aplicatie gratuita disponibila pentru dispozitive (desktop/mobile) bazate pe Windows, iOS si Android.
Produse mentionate in articol
Camere de supraveghere Bosch tip box Camere de supraveghere Bosch tip Dome Camere de supraveghere analogice Bosch pentru aplicatii speciale Camere de supraveghere Bosch IP HD PTZ
 
Sisteme de supraveghere video Bosch
7 produse

Sistemele de supraveghere video Bosch cuprind camere IP, camere analogice, encodere si decodere, inregistratoare video, software video, iluminatoare, monitoare, matrici video si tastaturi comanda si accesoriile aferente sistemelor.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Software de proiectare pentru instalatii mecanice si electrice
Camera, adaptor de camera
Camera, adaptor de camera
Software, plotter
Software, plotter
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...