Noul website ACO dedicat colectarii apelor uzate din industria alimentara si bucatariile comerciale
Expertii ACO inteleg rolul esential pe care il are colectarea apelor uzate in industria alimentara si in bucatariile comerciale. Studiile arata ca 30% din cazurile de contaminare cu bacterii periculoase din industria alimentara provin de la sistemul de colectare a apelor uzate.
Igiena ca prima prioritate este schimbarea de paradigma fata de sistemele de colectare a apelor uzate propusa de campania HygieneFirst initiata de ACO.
Solutiile ACO rezolva cele mai mari provocari cu care se confrunta industria alimentara: scaderea costurilor de intretinere si reducerea riscului de contaminare a alimentelor.
In sistemele de colectare a apelor uzate au fost integrate principiile designului igienic care se aplica in proiectarea echipamentelor specializate utilizate in industria alimentara.
Expertii ACO sunt dedicati dezvoltarii continue a standardelor de siguranta a alimentelor si a oamenilor prin solutii si principii de proiectare inteligente si igienice. Rezultatul este minimalizarea costurilor totale, prin cresterea sigurantei alimentelor.
Site-ul campaniei HygieneFirst: www.hygienefirst.com/ro.
Igiena ca prima prioritate este schimbarea de paradigma fata de sistemele de colectare a apelor uzate propusa de campania HygieneFirst initiata de ACO.
Solutiile ACO rezolva cele mai mari provocari cu care se confrunta industria alimentara: scaderea costurilor de intretinere si reducerea riscului de contaminare a alimentelor.
In sistemele de colectare a apelor uzate au fost integrate principiile designului igienic care se aplica in proiectarea echipamentelor specializate utilizate in industria alimentara.
Expertii ACO sunt dedicati dezvoltarii continue a standardelor de siguranta a alimentelor si a oamenilor prin solutii si principii de proiectare inteligente si igienice. Rezultatul este minimalizarea costurilor totale, prin cresterea sigurantei alimentelor.
Site-ul campaniei HygieneFirst: www.hygienefirst.com/ro.