Lindab Srl, Divizia Ventilatii

Sisteme Lindab VAV

VAV (Volum de Aer Variabil) este un sistem revolutionar ce permite o repartitie eficienta a vitezelor si debitelor aerului tratat pentru indeplinirea cerintelor de confort. Sistemele VAV sunt destinate aplicatiilor in care exista un control foarte strict asupra parametrilor de functionare a instalatiei. Zonele care nu sunt folosite sunt izolate de restul instalatiei, realizandu-se astfel economii de energie.

Documente

Sisteme VAV - DCT/DJP - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 668.8 kB Engleza
Sisteme VAV - DCT/DJP
 
Sisteme VAV - PR - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 187.5 kB Engleza
Sisteme VAV - PR
 
Sisteme VAV - FMI - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 220.6 kB Engleza
Sisteme VAV - FMI
 
Sisteme VAV - PKV/LKV - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 190.2 kB Engleza
Sisteme VAV - PKV/LKV
 
Sisteme VAV - PCV/LCV - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 367.0 kB Engleza
Sisteme VAV - PCV/LCV
 
VAV - VRU/FRU - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 154.3 kB Engleza
VAV - VRU/FRU
 
Sisteme VAV - VRA/FRA
	
 - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 207.0 kB Engleza
Sisteme VAV - VRA/FRA
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Sistem de tubulaturi circulare Lindab Elemente terminale Lindab Elemente de vehiculare a aerului Lindab
 
Lindab Residential Ventilation - Sistemul de ventilatie profesional
3 produse

Sistemul de ventilatie profesional Lindab Residential Ventilation va inlocui permanent aerul viciat din interior cu aer filtrat, proaspat si curat de afara, creand in acelasi timp o temperatura optima.
Aerul introdus, este cel care patrunde in casa prin intermediul sistemului de ventilatie si inlocuieste aerul evacuat. Cantitatea de aer introdusa, ar trebui sa fie, de regula, putin mai mica decat cantitatea de aer evacuata. Aerul proaspat (cel introdus) este de cele mai multe ori orientat catre dormitoare si camerele de zi.
Aerul transferat este cantitatea de aer vehiculata intre spatiile de locuit si incaperile de unde se evacueaza aerul. Aerul evacuat este aerul ce contine nocivitati (umiditate, miros, praf, microorganisme) si care este indepartat din casa. Pentru sectorul rezidential, Lindab Ventilatii a dezvoltat un nou concept ce implica ventilarea mecanica a spatiilor de locuit. Functionarea este simpla: sistemul de ventilatie introduce si evacueaza o cantitate de aer controlata necesara ocupantilor.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cutii plenum Lindab
 
Cutii plenum Lindab

Cutiile Plenum au rolul de a facilita integrarea grilelor si a difuzoarelor in sistem si de a imbunatati parametri de functionare a elementului terminal: de scadere a turbulentei si atenuare a zgomotului produs de curgerea aerului prin sistem si de a regla debitul de aer introdus. Plenum-urile sunt prevazute cu reglaj de debit, sunt izolate termic si acustic si se monteaza la capatul canalului de introducere a aerului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grinzi de racire Lindab Plexus
 
Grinzi de racire Lindab Plexus

Plexus asigura toate conditiile pentru reducerea vitezei aerului in zona de confort astfel incat se obtine un climat lipsit de curenti de aer. Plexus este combinatia ideala intre un difuzor, cu caracteristicile sale aeraulice specifice, si un echipament de incalzire/racire locala a aerului, asa cum sunt ventiloconvectoarele.
Pe langa avantajul de a ingloba doua produse intr-unul, deoarece nu contine ventilatoare, Plexus nu necesita conexiune electrica. Datorita lipsei elementelor in miscare, fiabilitatea sistemului este foarte ridicata, consumul de energie electrica este diminuat considerabil iar problema zgomotului dispare complet, fiind astfel un produs ideal pentru amplasarea in spatii precum birourile.
Versiunea standard a grinzii de racire Plexus este adecvata pentru 90% dintre tipurile de tavan existente pe piata. Plexus este disponibila in doua variante de dimensiuni, 600 x 600 mm si 600 x 1200 mm, iar valorile pentru functiile de racire si incalzire sunt setate din fabrica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tubulatura circulara perforata Lindab
 
Tubulatura circulara perforata Lindab

Acest produs este destinat aplicatiilor unde spatiul de montaj este foarte redus si unde exista necesitatea introducerii unei cantitati de aer. Tubul are perforatii ce acopera suprafata acestuia pe diferite unghiuri, lucru ce faciliteaza introducerea sub diverse unghiuri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Panouri de racire si incalzire Lindab
 
Panouri de racire si incalzire Lindab

Pentru situatiile cand se doreste racirea sau incalzirea spatiilor fara a vehicula aer, se pot folosi panouri ce functioneaza preponderent pe efectul de radiatie termica, rece sau calda. Unele modele au, constructiv, posibilitatea de a functiona si prin convectie naturala, acestea fiind folosite pentru incaperi cu regim mic de inaltime.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Sistem de climatizare VRF
Sistem de climatizare VRF
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice
Plafon, placa acustica
Plafon, placa acustica
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...