Lindab Srl, Divizia Ventilatii

Clapete de reglaj si inchidere Lindab Damper

Se pot aplica direct in sistemul de ventilatie, fara a schimba configuratia constructiva a acestuia, in vederea atingerii parametrilor optimi de curgere prin inchiderea totala sau partiala a circulatiei aerului pe anumite sectoare sau pentru mentinerea unui debit constant, indiferent de caracteristicile aerului la intrare. Desenarea si dimensionarea elementelor Damper se poate face de asemenea prin CADvent.

Documente

Accesorii clapete de reglaj - prezentare generala

prezentare generala

pdf 90.7 kB Engleza
Accesorii clapete de reglaj
 
Clapete pentru debit de aer constant sau variabil  - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 687.0 kB Engleza
Clapete pentru debit de aer constant sau variabil
 
Clapete de reglaj actionate automat - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 382.2 kB Engleza
Clapete de reglaj actionate automat
 
Lindab Damper - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 223.1 kB Engleza
Lindab Damper
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Lindab DIMcomfort
 
Lindab DIMcomfort

DIMcomfort este un program de selectare, proiectare si inserare in proiect a grilelor, anemostatelor si a sistemului VAV din gama Indoor Climate Air. Programul ofera suport de calcul pentru nivele de zgomot, temperaturi, profile de viteze. De asemenea, poate sugera variante alternative, fiind bazat pe cerintele utilizatorului. DIMcomfort a fost conceput in ideea de a putea proiecta un sistem complet de tubulaturi Lindab, care sa contina si elemente terminale necesare unui sistem functional, cum ar fi: grile, difuzoare, sisteme VAV, displacement etc. Dupa selectarea elementelor dorite, datele identificate si caracteristicile functionale pot fi accesate cu un singur clic: distanta critica a jetului pana la urmatorul element sau pana la peretele cel mai apropiat (max. perete - l 02 (m)), nivelul de zgomot al difuzorului (dB(A)), nivelul de zgomot in camera (dB(A)), caderea de presiune cu clapetele de reglaj inchise sau deschise.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Clapete de foc Lindab
 
Clapete de foc Lindab

In aceasta subgrupa se pot selecta clapete de foc rectangulare sau circulare, actionate cu fuzibil, cu fuzibil si bobina electromagnetica, sau cu motor electric. Dimensiunile maxime pentru clapetele rectangulare sunt 1500 x 600 mm sau 1000 x 1000 mm, pentru montaj dintr-o bucata iar pentru suprafete mai mari, se poate opta pentru montaj in baterie. Pentru clapetele circulare, diametrul este cuprins intre 100 si 1250 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grinzi de racire Lindab Plexus
 
Grinzi de racire Lindab Plexus

Plexus asigura toate conditiile pentru reducerea vitezei aerului in zona de confort astfel incat se obtine un climat lipsit de curenti de aer. Plexus este combinatia ideala intre un difuzor, cu caracteristicile sale aeraulice specifice, si un echipament de incalzire/racire locala a aerului, asa cum sunt ventiloconvectoarele.
Pe langa avantajul de a ingloba doua produse intr-unul, deoarece nu contine ventilatoare, Plexus nu necesita conexiune electrica. Datorita lipsei elementelor in miscare, fiabilitatea sistemului este foarte ridicata, consumul de energie electrica este diminuat considerabil iar problema zgomotului dispare complet, fiind astfel un produs ideal pentru amplasarea in spatii precum birourile.
Versiunea standard a grinzii de racire Plexus este adecvata pentru 90% dintre tipurile de tavan existente pe piata. Plexus este disponibila in doua variante de dimensiuni, 600 x 600 mm si 600 x 1200 mm, iar valorile pentru functiile de racire si incalzire sunt setate din fabrica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Valve de introducere / evacuare Lindab
 
Valve de introducere / evacuare Lindab

Pentru spatiile anexe (toalete, holuri, boxe) se utilizeaza guri de introducere sau evacuare a aerului viciat. Montajul se face preponderent in plafon, dar exista si posibilitatea montarii la partea superioara a peretelui.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistemul de tubulaturi si fitinguri circulare de distributie a aerului Lindab Safe Atenuatoare de zgomot Lindab Silencer Clapete de reglaj si inchidere Lindab Damper Elemente de masurare si control Lindab Measuring Unit
 
Lindab Air Duct Systems - Sisteme de distributie a aerului
6 produse

Sistemele de tubulaturi de ventilatie si accesorii pentru distributia aerului – Air Duct Systems sunt solutia sigura incepand cu faza de proiectare si continuand cu instalarea si functionarea sistemului de ventilatie.
Prin Air Duct Systems, Lindab va ofera sisteme circulare de ventilatie, de transport pneumatic, rectangulare, ovale, flexibile, sisteme de prindere si montare, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj si inchidere si piese de masurare, structurate in mai multe grupe de produse.
Tubulaturile si accesoriile pentru sisteme circulare de ventilatie Lindab sunt mai etanse decat cele rectangulare, asigurand astfel pierderi mici de aer (energie) si un montaj simplu si rapid,imbinarea pieselor facandu-se intr-o singura operatie. La montaj, nu sunt necesare materiale de etansare suplimentare. De asemenea, sistemul circular reduce valoarea investitiei in tubulatura, elemente de suspendare si izolatie cu pana la 25%.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Dispozitiv de masurare si control ventilatie
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...