Leier Rom Srl

Pavaje, amenajare gradini Leier

Oferta de dale si pavele din beton variata si bogata in forme, culori si modele asigura o solutie estetica, economica, durabila si ecologica pentru pavare. Pavelele sunt executate in grosimi de 6, 8, respectiv 10 cm, in culorile gri, antracit, rosu, respectiv la pavelele cu efecte exclusive si in alte culori speciale. Suprafata are o executie frumoasa, structurata. Fac parte din oferta produse si pavelele tratate prin innobilarea suprafetei cu caracter antic, presarat cu nisip, spalat sau cioplit. Ca si forma exista pavele patrate, dreptunghiulare, hexagonale, poligonale, cu laturi drepte, arcuite si neregulate, conectate, cu efect de imbinare, respectiv fara conectare, fara efect de imbinare.

Produse din aceasta familie

Dale premium Leier Patio Antik Pavele premium de beton Leier Taverna Dale si pavele premium Leier Taverna Gigant
 
Dale si pavele premium Leier
3 produse

Dalele si pavelele premium Leier includ gamele: Patio Antik, Taverna si Taverna Gigant. Prin forma, culoarea si suprafetele antichizate, dalele Leier Patio intaresc imaginea rurala, idilica, ele putand fi integrate usor si in arhitectura urbana. Gama Patio ofera solutii unice pentru realizarea pavajelor precum si a peretilor ornamentali. Pavajul Taverna Gigant imbina cromatica speciala si eleganta, cu rezistenta si calitatea. Este o alegere ideala si adecvata pentru spatiile exterioare din zonele rezidentiale, spatiile comerciale mari, terase sau spatii pentru evenimente. O versiune la fel de atractiva ca si Taverna Gigant, este varianta Taverna Clasic, in dimensiuni mai mici si cu o varietate mai mare.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele Leier
 
Pavele si dale de beton Leier

Pavajul din pavele este o solutie mai buna decat asfaltul deoarece este mai estetic, mai variat, asigura un aspect adecvat stilului, dispozitiei mediului, si nimic nu pune limite in realizarea pavajului, doar fantezia proiectantului. Daca pavajul trebuie desfacut (din cauza canalizarii, asezarii tevilor de gaz, apa, a cablurilor de telefon, a cablurilor de televiziune, a cablurilor electrice subterane etc.), elementele pot fi indepartate simplu, fara zgomot, si pot fi depuse din nou fara deteriorare. Materialul desfacut nu trebuie eliminat sau indepartat.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele industriale Leier Uni-Leier
 
Pavele industriale Leier

Pavelele industriale Leier includ gamele Uni-Leier, Serpentino si Solido. Cu un design simplu, pavelele Uni-Leier pot prelua incarcari mari, rezultate din traficul auto (autoturisme, camioane) si sunt alegerea ideala pentru amenajarea unor zone practice, accesibile si rezistente. Cu pavajul Leier Serpentino se poate crea intr-un mod economic, un pavaj stabil, estetic si durabil. Recunoscute pentru rezistenta lor, pavelele Leier Serpentino se disting prin calitate, cromatica, forma, dar si functionalitate. Potrivite pentru amenajari clasice, pavelele Serpentino se pot utiliza pentru curti, terase sau zone pietonale. Solido este tipul de pavaj robust, cu un design simplist, foarte potrivit pentru zone comerciale, parcari sau zone cu trafic intens. Datorita imbinarii in doua puncte, rezista la incarcarile intense, perpendiculare pe planul de montare. Pentru un plus de design, culorile pavelelor Leier Solido pot fi combinate pentru delimitarea unor spatii sau marcarea unor zone. Nuantele rosu sau antracit, ofera posibilitatea crearii unor spatii simple si elegante in acelasi timp.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Suporti pentru flori Leier
 
Jardiniere si suporti pentru flori Leier

Accesoriile pentru gradini completeaza posibilitatile de amenajare a mediului dorit. Suportii de flori de diferite forme geometrice si jardinierele au suprafete prelucrate diferit. Suprafata suportilor pentru flori este realizata din pietris natural concasat, fara adaos de coloranti, fiind rezistenta la inghet, la raze UV si stabila, avand totodata o durata de viata indelungata.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Piatra de gard Leier Cartuzian
 
Elemente de gard Leier

Acoperirea pilonilor, panourilor, soclurilor, precum si protectia acestora impotriva inghetului constituie o problema estetica si tehnica importanta. Elementele de gard prefabricate pot fi combinate liber cu toate tipurile de materiale de constructii. Prin forma extraordinara si suprafata perfect neteda aceste elemente impodobesc gardurile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Borduri Leier
 
Borduri Leier

Bordurile produse si comercializate de firma Leier sunt prevazute cu un strat special de uzura, aplicat pe miezul de beton. Muchiile frontale superioare sunt tesite. Tehnologia de productie prin vibrare, precum si compozitia betonului utilizat reprezinta o garantie in privinta asigurarii constante a calitatii impuse. Produsele sunt verificate in permanenta de catre organele de control al calitatii Leier, si de asemeni, de catre organisme de certificare externe.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...