Klaus Multiparking Systems Srl

Sisteme semi-automate de parcare Klaus Multiparking

Sisteme semi-automate de parcari pe orizontala Klaus Multiparking.

Produse din aceasta familie

Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6100
 
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario 6100

Sistemul TrendVario 6100 este accesat la nivelul solului. Sistemul poate gazdui doua vehicule unul deasupra celuilalt, dintre care unul este coborat in cuva. Prin urmare necesita o inaltime mai mica a camerei. Locurile de parcare sunt deplasate vertical si orizontal, iar sistemul de control automat transporta spatiul de parcare selectat in pozitia dorita. Pentru siguranta maxima de functionare, nivelul de acces este securizat de intregul sistem prin porti. Astfel, vehiculele sunt protejate de asemenea impotriva furtului si vandalismului. Sistemul TrendVario 6100 poate fi echipat cu accesorii premium.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6100+
 
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario 6100+

Sistemul TrendVario 6100+ este accesat la nivelul solului. Sistemul poate gazdui doua vehicule unul deasupra celuilalt, dintre care unul este coborat in cuva. Prin urmare necesita o inaltime mai mica a camerei. Locurile de parcare sunt deplasate vertical si orizontal, iar sistemul de control automat transporta spatiul de parcare selectat in pozitia dorita. Pentru siguranta maxima de functionare, nivelul de acces este securizat de intregul sistem prin porti. Astfel, vehiculele sunt protejate, de asemenea, impotriva furtului si vandalismului. Sistemul TrendVario 6100+ poate fi echipat cu accesorii premium. Prin TrendVario 6100+ se poate trece si astfel poate fi usor combinat cu TrendVario 6100, 6200+ si 6300, la fel de bine ca 6200+ and the 6300+ (peste care se poate de asemenea trece), ca un rand suplimentar de parcare. Deoarece nu este necesara a doua banda de acces, acest tip de sistem de parcare combinat va permite sa aveti si mai multe locuri de parcare in aceeasi suprafata.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6200+
 
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario 6200+

Sistemul TrendVario 6200+ poate gazdui doua vehicule unul deasupra celuilalt. Locurile de parcare sunt deplasate vertical si orizontal, iar sistemul de control automat transporta spatiul de parcare selectat in pozitia dorita. Pentru siguranta maxima de functionare, nivelul de acces este securizat de intregul sistem prin porti. Astfel, vehiculele sunt protejate, de asemenea, impotriva furtului si vandalismului. Sistemul TrendVario 6200+ poate fi echipat cu accesorii premium. Prin TrendVario 6200+ se poate trece si astfel poate fi usor combinat cu TrendVario 6100, 6200+ si 6300, la fel de bine ca 6100+ and the 6300+ (peste care se poate de asemenea trece), ca un rand suplimentar de parcare. Deoarece nu este necesara a doua banda de acces, acest tip de sistem de parcare combinat va permite sa aveti si mai multe locuri de parcare in aceeasi suprafata.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6300
 
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario 6300

Sistemul TrendVario 6300 este accesat la nivelul solului. Spre deosebire de celelalte modele, sistemul gazduieste trei vehicule unul deasupra celuilalt, iar locurile de parcare sunt deplasate vertical si orizontal: in jos in groapa sau pana la al treilea nivel de parcare. Acest lucru permite parcarea mai multor masini in aceeasi suprafata. Locul de parcare solicitat este mutat automat in pozitie. Pentru siguranta maxima de functionare, nivelul de acces este securizat de intregul sistem prin porti. Astfel, vehiculele sunt protejate, de asemenea, impotriva furtului si vandalismului. Sistemul de parcare semi-automat ofera in total pana la 29 de locuri de parcare. Sistemul TrendVario 6300 poate fi echipat cu accesorii premium.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6300+
 
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario 6300+

Sistemul TrendVario 6300+ este accesat la nivelul solului. Spre deosebire de alte modele, sistemul poate gazdui trei vehicule unul deasupra celuilalt, spatiile de parcare fiind mutate vertical si orizontal: jos in cuva sau sus la nivelul al treilea. Astfel se pot parca mai multe masini in aceeasi suprafata. Locul de parcare solicitat este mutat automat in pozitie. Pentru siguranta maxima de functionare, nivelul de acces este securizat de intregul sistem prin porti. Astfel, vehiculele sunt protejate, de asemenea, impotriva furtului si vandalismului. Sistemul de parcare semi-automat ofera in total pana la 29 de locuri de parcare. Sistemul TrendVario 6300+ poate fi echipat cu accesorii premium. Prin TrendVario 6300+ se poate trece si astfel poate fi usor combinat cu TrendVario 6100, 6200+ si 6300, la fel de bine ca 6100+ and the 6200+ (peste care se poate de asemenea trece), ca un rand suplimentar de parcare. Deoarece nu este necesara a doua banda de acces, acest tip de sistem de parcare combinat va permite sa aveti si mai multe locuri de parcare in aceeasi suprafata.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...