Hitachi

Sisteme de climatizare Hitachi VRF

Solutiile ideale pentru facilitatile business (de la mici afaceri sau spatii la nivelul strazii, pana la birouri comerciale mari) sunt sistemele Hitachi VRF. Aceste sisteme permit conectarea a pana la 64 de unitati interioare, fiecare cu propriul control individual. Exista, de asemenea, o gama larga de optiuni pentru a se potrivi cu cerintele definite de client pentru fiecare instalatie in parte, cum ar fi montate pe perete, casete, conducte si module hidro, precum si o gama larga de optiuni de control.

Produse din aceasta familie

Unitate exterioara Hitachi VRF IVX Unitate exterioara Hitachi VRF IVX Centrifugal Unitate exterioara Hitachi VRF Set Free Mini Unitate exterioara Hitachi VRF Set Free Sigma
 
Unitati exterioare Hitachi VRF
5 produse

Alternativa simplificata Hitachi VRF pentru aplicatii comerciale mici si mijlocii. Control independent pentru pana la patru camere, permitand selectarea temperaturilor pentru diferite spatii, respectiv perioade si cu viteze diferite ale ventilatorului.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Unitate interioara Hitachi Cassette Unitate interioara Hitachi Ducts Unitate interioara Hitachi Wall-mounted Unitate interioara Hitachi Console
 
Unitati interioare Hitachi VRF
7 produse

Unitatile interioare Hitachi VRF sunt de mai multe tipuri, cum ar fi: caseta, montate pe tavan si conducte. Senzorul de prezenta permite adaptarea unitatii in conformitate cu ocuparea camerei. Daca unitatea este instalata intr-o camera in care prezenta persoanelor fluctueaza in mod constant, se regleaza automat functionarea ca si cand nu ar fi nimeni prezent, fara a fi nevoie oprirea manuala a unitatii interioare. Acest lucru reduce consumul inutil si genereaza economii semnificative de energie.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...