Familie produse:  Umidificatoare HygroMatik
HygroMatik

Umidificatoare adiabatice cu pulverizare de apa HygroMatik

Sistemul adiabatic cu duze de inalta presiune de la HygroMatik umidifica aerul din sistemele de aer conditionat si ventilatie si asigura performante foarte mari pentru cerinte de energie extrem de reduse. Umidificarea se face cu apa demineralizata facandu-l ideal pentru mediile sterile. Foarte precise, duzele de inalta presiune produc un abur foarte fin care este repede absorbit in camera de umidificare. Panoul pentru vortex, format din module cu un design avansat amesteca aerul reducand astfel distanta de absorbtie.

Produse din aceasta familie

Umidificator HygroMatik LPS
 
Umidificator HygroMatik LPS

Sistemele de umidificare adiabatica Hygromatik LPS sunt folosite pentru complexe de birouri, hoteluri, centre comerciale si in aplicatii industriale cum ar fi industria auto, industria alimentara, in instalatii de vopsit, industria aviatica, pentru a controla in mod fiabil umiditatea aerului pentru conditii de productie optime si stabile. In plus, evaporarea particulelor fine de apa in tubulatura de ventilatie raceste fluxul de aer si astfel asigura racirea aerului din incapere fara consum de energie. Pe timpul verii, se poate folosi si in sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura pentru a raci aerul evacuat inainte de recuperatorul de caldura. Aerul evacuat, racit adiabatic, pre-raceste aerul proaspat introdus fara transfer de umiditate, iar aceasta tehnologie poate economisi pana la ⅓ din sarcina termica de racire. De asemenea, in instalatiile de climatizare pentru spatii de productie, sarcina de racire primara poate fi redusa semnificativ cu ajutorul racirii adiabatice. Designul modular al sistemelor de umidificare LPS permite instalarea sau montarea ulterioara aproape de orice conducta de ventilatie. Sistemele de presiune joasa LPS ofera o solutie compacta pentru debite de pana la 110 kg/h, cu functionare la presiune joasa de la 5 la 15 bar. Sistemele adiabatice HygroMatik se monteaza impreuna cu sistemul de turbulatori Vortex Wall si cu separatorul de picaturi din ‘pasla’ metalica din inox si este certificat igienic conform VDI 6022.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Umidificator HygroMatik HPS
 
Umidificator HygroMatik HPS

Sistemele de umidificare adiabatica Hygromatik HPS sunt folosite pentru complexe de birouri, hoteluri, centre comerciale si in aplicatii industriale cum ar fi industria auto, industria alimentara, in instalatii de vopsit, industria aviatica, pentru a controla in mod fiabil umiditatea aerului pentru conditii de productie optime si stabile. In plus, evaporarea particulelor fine de apa in tubulatura de ventilatie raceste fluxul de aer si astfel asigura racirea aerului din incapere fara consum de energie. Pe timpul verii, se poate folosi si in sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura pentru a raci aerul evacuat inainte de recuperatorul de caldura. Aerul evacuat, racit adiabatic, pre-raceste aerul proaspat introdus fara transfer de umiditate, iar aceasta tehnologie poate economisi pana la ⅓ din sarcina termica de racire. De asemenea, in instalatiile de climatizare pentru spatii de productie, sarcina de racire primara poate fi redusa semnificativ cu ajutorul racirii adiabatice. Designul modular al sistemelor de umidificare HPS permite instalarea sau montarea ulterioara aproape de orice conducta de ventilatie. Sistemele HPS, cu debite de pana la 600 kg/h functioneaza in domeniul de presiune inalta cu o presiune de 25 pana la 75 bar. Presiunea mult mai ridicata asigura o atomizare mult mai buna a particulelor de apa, o absorbtie mult mai eficienta si pierderi mult mai mici de apa. Sistemul HPS functioneaza cu apa complet demineralizata (apa din osmoza inversa), nu recircula apa deci nu permite dezvoltarea de bacterii in tubulatura si asigura absorbita completa a apei in tubulatura pentru a evita scurgeri si coroziune in instalatia de ventilatie. Sistemele adiabatice HygroMatik se monteaza impreuna cu sistemul de turbulatori Vortex Wall si cu separatorul de picaturi din ‘pasla’ metalica din inox si este certificat igienic conform VDI 6022.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...