Euroklimat

Pompe de caldura reversibile aer-apa Euroklimat Hera

Pompele de caldura reversibile Hera sunt proiectate sa reziste chiar si la cele mai severe conditii de iarna cunoscute. Sunt proiectate si testate sa functioneze la temperatura ambientala de pana la -20°C. Software-ul inovator si personalizat permite gestionarea dinamica si cicluri de dezghetare eficienta. Un algoritm special dezvoltat de echipa tehnica Euroklimat simuleaza o inteligenta artificiala care permite o exploatare mai buna a performantei masinii si minimalizeaza risipa de energie in timpul fazelor de dezghetare. R290 (propan): agent frigorific natural si eficient, potrivit pentru aplicatiile pompelor de caldura. Datorita ingrijorarii pentru efectele eliberarii de agenti frigorifici HFC asupra mediului global, cauzate de potentialul ridicat de incalzire globala al acestor substante, exista un mare interes in Europa si in alte parti ale planetei, pentru utilizarea hidrocarburilor ca agenti frigorifici. R290: solutia pe termen lung. GWP foarte scazut (GWP R290 = 3) potrivit pentru a fi utilizat pana in 2030 fara nici o restrictie legata de reglementarea gazelor fluorate.

  • refrigerant: propan R290
  • capacitate incalzire: 35-95 KW
  • capacitate racire: 30-82 KW

Documente

Pompe de caldura reversibile aer-apa Euroklimat Hera - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 4.9 MB Engleza
Pompe de caldura reversibile aer-apa Euroklimat Hera
 
Pompe de caldura reversibile aer-apa Euroklimat Hera - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 207.5 kB Engleza
Pompe de caldura reversibile aer-apa Euroklimat Hera
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Norwegian Postal Services Choose Euroklimat R290 Heat Pumps for Logistics Center
Norwegian Postal Services choose Euroklimat R290 Heat Pumps for Logistics Center
Installation of the R290 heat pumps from Euroklimat in Tromso
Norwegian Postal Services choose Euroklimat R290 Heat Pumps for Logistics Center
Alte produse ale companiei
Perdea de aer Teddington seria E
 
Perdea de aer Teddington seria E

Perdele de aer versatile, gata de instalat, disponibile in trei clase de performanta pentru montaj orizontal in campul de vizibilitate sau ascunse in tavanul fals. Se utilizeaza in toate domeniile in care sunt solicitate performante de top in asociere cu cerintele de consum redus de energie si fiabilitate. Design modern, carcasa din otel fabricata cu masini CNC, acoperire cu pulbere in culoare RAL 9010 (alb) sau optional culoare la alegere. Sunt dotate cu tehnologia de ultima ora CONVERGO ®, camera de presiune cu duze ce ofera o economie de energie cu pana la 40% fata de perdelele de aer conventionale. Optional se pot comanda cu motoare dotate cu tehnologia EC pentru economisirea energiei. Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica. Functii de racire si incalzire, pot fi integrate intr-un sistem VRF. Dimensiuni: inaltimi de instalare 2,75, 3,25 si 4,0 m, lungimi cuprinse intre 100 si 300 cm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Perdea de aer Teddington seria C
 
Perdea de aer Teddington seria C

Perdelele de aer Teddington din seria C sunt disponibile in doua categorii de performanta sunt ideale pentru aplicatii din domeniul comercial si pentru cladirile de birouri. Dotate cu tehnologia patentata cu camera de presiune cu duze. Duzele de mici dimensiuni comprima si accelereaza aerul in zona de descarcare. Un curent precis si concentrat de aer este creat pe toata lungimea perdelei de aer. Carcasa cu design modern din otel fabricata cu masini CNC, acoperire cu pudra in culoare RAL 9010 (alb); mai multe culori disponibile la cerere, prezinta clapeta de inspectie pentru schimbarea filtrelor. Ventilatoare radiale cu motor AC 230V / 50 Hz, amortizarea vibratiilor. Dimensiuni: 100 - 300 cm; inaltime maxima de instalare 3,25 m. Functionare cu baterie de incalzire pe apa sau cu baterie electrica. Functii de racire si incalzire, pot fi integrate intr-un sistem VRF.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala de cogenerare Wolf PS GTK 35 - 530 M Centrala de cogenerare Wolf PS GTK 600 - 2000 M
 
Centrale de cogenerare Wolf pe gaz natural
2 produse

Wolf Power Systems produce echipamente de cogenerare pe gaz natural cu puteri electrice intre 7 kW si 2.000 kW pentru aplicatii industriale, aplicatii de incalzire centralizata si instalatii de trigenerare. Avand la baza motoarele termice MAN sau MWM si generatoare electrice sincron, instalatiile de cogenerare pe gaz natural produse de grupul Wolf reprezinta o solutie economica si fiabila pentru acoperirea necesarului de energei electrica si termica. Grupurile de cogenerare sunt o solutie foarte eficienta in special pentru aplicatii industriale unde este nevoie de energie electrica si termica constant pe parcursul unui an, dar si pentru instalatii de trigenerare.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrale de tratare aer Wolf KG Top
 
Centrale de tratare aer Wolf KG Top

Unitatile de tratare a aerului din seria KG Top / KGW Top sunt clasificate ca unitati complete "necombustibile" categoria A1 conform DIN 4102. Toate unitatile pot fi proiectate in conformitate cu normele de igiena conform VDI 6022. Unitatile sunt testate HV si testate la impamantarea standard, poarta simbolul GS (TÜV certificat de siguranta) si sunt desemnate CE. Centralele Wolf KG Top sunt certificate Eurovent, pot fi selectate in varianta ATEX si pot fi echipate cu modulele de umidificare adiabatica HygroFlow LPS/HPS si cu recuperatoare de caldura rotativa, in placi sau cu fluid intermediar Wolf HKVS. In functie de necesitate, se poate opta pentru un debit incepand 1000 pana la 35.000 m³/h, iar viteza aerului este de 1,5 m/s.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Umidificator HygroMatik LPS Umidificator HygroMatik HPS
 
Umidificatoare adiabatice cu pulverizare de apa HygroMatik
2 produse

Sistemul adiabatic cu duze de inalta presiune de la HygroMatik umidifica aerul din sistemele de aer conditionat si ventilatie si asigura performante foarte mari pentru cerinte de energie extrem de reduse. Umidificarea se face cu apa demineralizata facandu-l ideal pentru mediile sterile. Foarte precise, duzele de inalta presiune produc un abur foarte fin care este repede absorbit in camera de umidificare. Panoul pentru vortex, format din module cu un design avansat amesteca aerul reducand astfel distanta de absorbtie.

2 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Cazan mural pe combustibil lichid si gaz
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...