Ceresit

Mortare adezive si adezivi Ceresit pentru termosisteme

Mortare si adezivi pentru lipirea placilor termoizolante pe fatade.

Produse din aceasta familie

Ceresit Thermo Universal - Mortar adeziv universal
 
Ceresit Thermo Universal - Mortar adeziv universal

Adeziv flexibil armat cu fibre, ideal pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de polistiren. Usor de folosit, prezinta o lucrabilitate foarte buna si prezinta rezistenta sporita la impact, rezistenta la fisuri si microfisuri si o rezistenta superioara la inghet si intemperii. Are o aderenta puternica la stratul suport si este permeabil la vapori. Optimizeaza izolatia termica si reduce costurile pentru incalzire. Sistemul de termoizolatie se poate aplica prin utilizarea Ceresit Thermo Universal pe toate suprafetele conventionale la interior sau exterior cu conditia ca acestea sa fie rezistente, stabile, curate si uscate. Produsul se comercializeaza in saci de 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 81 - Mortar adeziv
 
Ceresit CT 81 - Mortar adeziv

Mortar adeziv pentru lipirea placilor termoizolante de polistiren expandat in cadrul lucrarilor de reabilitare termica, pentru lipirea placilor de polistiren, pentru imbunatatirea izolatiei termice a peretilor exteriori si pentru renovari de fatade.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 82 - Mortar adeziv
 
Ceresit CT 82 - Mortar adeziv

Mortar adeziv pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante de polistiren in cadrul lucrarilor de reabilitare termica, lipirea placilor de polistiren, realizarea stratului de protectie cu insertie de plasa din fibra de sticla, imbunatatirea izolatiei termice a peretilor exteriori si renovari de fatade.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 84 Express - Adeziv poliuretanic pentru placi de polistiren
 
Ceresit CT 84 Express Plus - Adeziv poliuretanic pentru placi de polistiren

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru fixarea placilor de polistiren expandat si extrudat in cadrul sistemelor de termoizolatie Ceresit Ceretherm si pentru fixarea placilor de polistiren in general. Poate fi utilizat pentru aplicarea placilor de polistiren atat pe fatadele cladirilor noi, cat si pe cladirile ce urmeaza a fi reabilitate termic prin termoizolare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 87 - Mortar adeziv  2 in 1
 
Ceresit CT 87 - Mortar adeziv 2 in 1

Pentru fixarea placilor de polistiren sau vata minerala. Pentru realizarea stratului de protectie cu insertie de plasa din fibra de sticla. Pentru imbunatatirea izolatiei termice a peretilor exteriori. Pentru renovari de fatade. Ceresit CT 87, prin folosirea unei retete noi ce contine o combinatie special conceputa de fibre, mareste rezistenta sistemului la socuri mecanice, impact si la formarea de fisuri si de microfisuri. Continutul de filler cu greutate redusa confera o consistenta foarte flexibila, usoara si omogena. Este foarte usor de mixat, aplicat si intins, ceea ce conduce la o eficienta sporita.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 100 Impactum - Adeziv mono-component
 
Ceresit CT 100 Impactum - Adeziv mono-component

Adeziv mono-component, flexibil, in dispersie, pentru lipirea si spacluirea placilor termoizolante din polistirenul expandat. Pentru realizarea unui strat de ranforsare cu plasa din fibra de sticla pe placi de polistiren expandat (EPS), in sistem de izolatie ETICS pentru cladiri.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 180 - Mortar adeziv
 
Ceresit CT 180 - Mortar adeziv

Adeziv pentru lipirea placilor din vata minerala. Adeziv flexibil, ce prezinta o aderenta puternica la stratul suport mineral si vata minerala. Este destinat izolarii peretilor exteriori ai cladirilor si face parte din sistemul de termoizolatie a fatadelor Ceresit Ceretherm Mineral. Se utilizeaza la fixarea placilor de vata minerala in cadrul acestui sistem, la termoizolarea cladirilor nou construite, precum si a cladirilor ce urmeaza a fi izolate termic. Produsul este disponibil in saci de 25 kg.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 190 - Mortar adeziv si masa de spaclu
 
Ceresit CT 190 - Mortar adeziv si masa de spaclu

Adezivul si masa de spaclu pentru placile de vata minerala. Adeziv flexibil, armat cu fibre, ce prezinta o aderenta puternica la stratul suport mineral si vata minerala. Prezinta o permeabilitate ridicata la vapori. Este destinat izolarii peretilor exteriori ai cladirilor si face parte din sistemul de termoizolatie a fatadelor Ceresit Ceretherm Mineral. Se utilizeaza la fixarea placilor de vata minerala in cadrul acestui sistem, la termoizolarea cladirilor nou construite, precum si a cladirilor ce urmeaza a fi renovate termic. Produsul se comercializeaza in saci de 25 kg.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...