Ceresit

Amorse Ceresit pentru suprafata suport

Amorse Ceresit R 777, R 766, R 740, rasina epoxidica R 755 si mortar de reparatii Ceresit RS 88.

Produse din aceasta familie

Ceresit R 777 - Amorsa pentru suport absorbant
 
Ceresit R 777 - Amorsa pentru suport absorbant

Amorsa este recomandata pentru betoane absorbante, sape pe baza de ciment, sape pe baza de sulfat de calciu (anhidrit) inaintea aplicarii sapelor autonivelante Ceresit sau a adezivilor Ceresit. Ceresit R 777 este folosit pentru pretratarea suprafetelor absorbante, reducand porozitatea si fixand praful dupa prepararea corespunzatoare a suportului (sablare si aspirare). Potrivita pentru sistemele de incalzire prin pardoseala, unde temperatura nu depaseste 50°C. Nu este o bariera de vapori. Numai pentru uz interior. Pentru rezultate superioare se recomanda aplicarea a doua straturi de amorsa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit R 766 - Amorsa universala
 
Ceresit R 766 - Amorsa universala

Amorsa concentrata si cu emisii foarte scazute (EC1). Aplicatii: sape de ciment, placi de beton, sape de sulfat de calciu, sape autonivelante, placi prefabricate pentru pardoseala, pardoseli din piatra si ceramica. Pentru suporturi absorbante se recomanda aplicarea a doua straturi. Nu este potrivita pentru sape pe baza de magneziu. Ceresit R 766 nu este o bariera de vapori.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit R 755 - Rasina epoxidica bicomponenta
 
Ceresit R 755 - Rasina epoxidica bicomponenta

Ceresit R 755 este o amorsa epoxidica fara solventi, bicomponenta, pentru tratamentul preliminar al suprafetelor absorbante si neabsorbante (pardoseli din placi de piatra, metal, sapa cu resturi de magnezit, asfalt si adeziv). Pe sapa de magnezit - dupa slefuire sau sablare - este suficienta aplicarea unui singur strat din amorsa epoxidica (plus presarare de nisip). Este impermeabila fata de vaporii de apa. Poate fi folosita pentru repararea fisurilor sau imbunatatirea suprafetelor suport absorbante sau critice. Se foloseste ca amorsa in cazul aplicarii sapelor autonivelante in grosimi mai mari de 9 - 10 mm, cu crearea „cheii mecanice” din nisip de cuart de granulatie 0,3 - 0,8mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit R 740 - Amorsa bariera rapida
 
Ceresit R 740 - Amorsa bariera rapida

Ceresit R 740 poate fi aplicat universal ca strat de amorsare cu uscare rapida inainte de nivelare pe suprafetele suport absorbante si neabsorbante. Poate fi aplicat inainte de lipirea directa a pardoselilor din lemn cu adezivi reactivi (pe baza de rasina).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ceresit RS 88 - Mortar rapid pentru reparatii
 
Ceresit RS 88 - Mortar rapid pentru reparatii

Ceresit RS 88 este un mortar de umplere si nivelare care poate fi aplicat in grosimi de 1-100 mm. Se utilizeaza pentru reparatii la sape pe baza de ciment, beton (fisuri sau mici denivelari). Ideal pentru nivelarea scarilor. Se poate utiliza si in cazul pardoselilor incalzite. RS 88 trebuie acoperit (de exemplu, cu un covor PVC). Numai pentru uz interior. Capacitate buna de umplere. Intarire rapida in orice grosime. Gata de trafic in 30-60 minute. Uscare rapida cu tensiuni scazute. Pentru suprafete de maximum 4 m².

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...