Conferinta analiza de risc 2021, editia a VI-a

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.
Conferinta analiza de risc 2021, editia a VI-a

Optimizare si performanta in reducerea riscurilor de securitate

Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS) impreuna cu Asociatia Nationala a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizica (ANERSF) va invita la cea de a VI-a editie a Conferintei de analiza a riscului, care se va desfasura online prin intermediul platformei de gazduire a evenimentului si va fi transmisa Live pe retelele Youtube si Facebook ale ARTS.

Editia 2021 va naviga in siajul pandemiei, care ne-a aratat insa ca securitatea reprezinta un pilon important al societatii contemporane, dar si ca dificultatile stimuleaza inovatia. Agenda evenimentului surprinde atat actualitatea si lectiile invatate in pandemie, dar mai ales perspectivele si masurile de abordat pentru optimizarea si performanta in reducerea riscurilor de securitate. Iata cateva din temele propuse spre analiza: evaluarea riscurilor de securitate fizica si planificarea sistemelor tehnice de securitate – cazul SaaS (Security as a Service), optimizarea interventiei autoritatilor la evenimente cu ajutorul sistemelor de detectie incendiu, gaze si stingere a incendiilor, tendinte si influente in practicile evaluatorilor de risc la securitate fizica.
Sunt asteptati sa ni se alature dialogului reprezentanti ai autoritatilor, medici ATI, evaluatori de risc la securitate fizica, proiectanti si formatori de formare profesionala.

Va asteptam si pe dumneavoastra sa ne fiti alaturi, Miercuri, 12 Mai 2021 ora 10:00, la conferinta cu tema Optimizare si performanta in reducerea riscurilor de securitate gazduita pe platforma ZOOM, pe Youtube si pe Facebook.

Agenda conferintei
Optimizare si performanta in reducerea riscurilor de securitate
10:15 - 11:15
PANEL I
Teme de discutii
Oxigenul elixirul vietii sau amenintare?
Riscul de incendiu in spatiile ATI
• Tehnologii - Din varietatea de tehnologii actuale, ce alegem? Care este cea mai buna si cea mai sigura tehnologie pentru detectarea fumului si a scurgerilor de oxigen din spatiile ATI?
• Procese - Cum obtinem rezultate optime in privinta protectiei impotriva incendiului in spitale? Sunt tehnologiile suficiente, fiind ele chiar si cele mai avansate?
• Competenta si responsabilitate - Educatia tuturor partilor implicate (proiectanti, instalatori, utilizatori) constituie un element critic in combaterea riscului de incendiu. Cum asiguram un nivel inalt de educatie?
11:15 - 11:25 Pauza
11:25 - 12:25
PANEL II
Teme de discutii
Evaluarea riscurilor de securitate fizica si planificarea sistemelor tehnice de securitate • Cum trebuie formulate recomandarile evaluatorilor de risc la securitate fizica pentru a putea fi implementate efectiv de catre proiectanti? Care sunt competentele necesare evaluatorilor si proiectantilor care sa conduca la un mecanism efectiv de securitate?
• Cum sunt asimilate noile tehnologii de scuritate in evaluarea riscurilor de securitate fizica si proiectarea masurilor tehnice de securitate - cazul SaaS (Security as a Service).
12:25 - 12:35 Pauza
12:35 - 13:35
PANEL III
Teme de discutii
Optimizarea interventiei autoritatilor la evenimente cu ajutorul sistemelor de detectie incendiu, gaze si stingere a incendiilor • Necesitatea infiintarii dispeceratelor la brigazile de pompieri.
• Utlizarea comunicatoarelor certificate la incendiu.
• Prevederea panourilor de pompieri cu aspect si operare unitara.
• Utilizarea serviciilor Cloud si standardul de servicii la distanta.
13:35 - 14:45 Pauza
14:45 - 15:45 PANEL IV Teme de discutii
Tendinte si influente in practicile
evaluatorilor
• Evolutia serviciilor de securitate pe timpul crizei sanitare
• Dezvoltarea profesionala a evaluatorilor de risc
Momentul sponsorului - Sisteme de securitate integrate pentru Protectia Infrastructurilor Critice
• Impactul GDPR asupra securitatii fizice.
15:45 - 16:00 Inchiderea conferintei
Conferinta analiza de risc 2021, editia a VI-a
Conferinta analiza de risc 2021, editia a VI-a

LAPP Romania sustine cea de a VI-a editie a Conferintei de analiza de risc

De 60 de ani, LAPP inseamna inovatie. Pregatiti mereu pentru lumea de maine, gandim solutii pentru toate industriile, aplicabile chiar si in conditii dure de mediu. Drept dovada a calitatii si increderii LAPP, produsele noastre sunt supuse celor mai stricte certificari din lume. Acest lucru ne-a ajutat sa ne pastram reputatia de producator german de cabluri si solutii integrate pentru tehnologia de conectare si sa ne castigam pozitia de lider global in calitate si inovatie.

Expertiza si solutiile noastre prezente peste tot in lume, ne recomanda drept partenerul perfect pentru o conectare fiabila fie ca este vorba despre cabluri de alimentare si comanda - Ölflex®, sisteme de transmitere date pentru tehnologia Ethernet – Etherline®, sisteme de transmisie optica – Hitronic®, conectica industrial – Epic®, presetupe – Skintop®, sisteme de tuburi de protectie si sisteme de lant port cablu – Silvyn® sau sisteme de marcare si etichetare – Fleximark®.

Va asteptam miercuri, 12 mai 2021 cu incepere de la ora 10.00, la Conferinta de analiza a riscului unde vom discuta, prin intermediul product managerului LAPP, Dan Ciortea, despre optimizare si performanta in reducerea riscurilor de securitate. Plecand de la provocarile folosirii produselor nepotrivite, vom trece in revista componentele care asigura functionalitatea intr-un sistem unitar.
De asemenea, va stam la dispozitie cu informatii tehnice si consultanta specializata pe www.lapp.ro.

ibuild.info si Proidea sunt parteneri media al evenimentului.

Categorii
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...