2011 - an crucial pentru Energia Regenerabila de pe piata din Romania

Stire arhivata
Continutul acestei stiri nu mai este de actualitate.

Enreg Energia Regenerabila - Expo Arad International Romania - intre 7 si 9 aprilie 2011

2010 si 2011 sunt doi ani decisivi pentru piata energiilor regenerabile din Romania.
Dupa inaintarea Planului National de Actiune pentru promovarea Energiilor Regenerabile, Romania trebuie sa inceapa sa puna in aplicare toate aceste planuri. In acest sens, statul a facut pasi importanti in sustinerea proiectelor din acest domeniu.
Pentru a contribui la dezvoltarea acestui sector in Romania REECO Grup, organizator de targuri si conferinte internationale, planifica cea de a patra editie ENREG ENERGIA REGENERABILA®, ce se va desfasura intre 7 si 9 Aprilie 2011. Acest eveniment este unicat in vestul Romaniei si regiunea europeana Dunare-Mures-Cris-Tisa, reusind sa reuneasca interesele celor trei tari vecine in ceea ce priveste energiile regenerabile.

Hartile ce identifica resursele de vant si soare, arata ca Romania are foarte putine regiuni ce nu prezinta potential in producerea de energie regenerabila. Sursele de energie regenerabla se datoreaza in special climatului marin si localizarii sudice din Europa.

Contextul actual al energiilor verzi din Romania, cu resurse ce sunt in mare parte neexploatate, este cu atat mai atractiv pentru investitori, dezvoltatori si operatori ce cauta alternative la situatia din piata din vestul Europei. (Potrivit lui Roland Berger)

Din aceste motive, ENREG ENERGIA REGENERABILA® targ international si conferinte pentru energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari respectiv case pasive si cu consum redus de energie, este locul ideal sa veniti in contact cu experti si actori principali din domeniul energiei regenerabile din Romania. Intre 7 – 9 Aprilie 2011 la Expo Arad International toate aceste persoane cheie din sud-estul Europei, se vor intalni in cadrul unui eveniment comun, la ”triunghiul de frontiera” dintre Republica Sarba, Ungaria si Romania.
Targul international va asteapta cu topici precum: energia pe baza de lemn, hidroenergie, biogaz, tehnologie solara, pompe de caldura si energie geotermala, contructii si renovari eficiente energetic, servicii pentru energie alternativa, cogenerare si multe altele. Parcul Solar, Strada pe Biogaz, Bulevardul pe Hidroenergie sunt parti separate ale acestui targ, unde expozantii din acelasi domeniu pot fi identificati mai usor de catre vizitatorii de specialitate.

Conferintele specializate pe energie regenerabila cu teme din: biogaz, energie solara, energia pe baza de lemn, hidroenergie si eficienta energetica, vor avea loc paralel cu targul. Aici autoritati publice, asociatii, oameni de stiinta si companii din mediul national si international vor prezenta tendintele, rezultate ale cercetarilor, tehnologii si inovatii din mediul lor.

Mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, targ international si conferinte pentru energie regenerabila si eficienta energetica in constructii si renovari respectiv case pasive si cu consum redus de energie, ce are loc intre 7 – 9 Aprilie 2011 la Expo Arad International – pot fi gasite pe site-ul www.enreg-expo.com.


Ebuild si ProIDEA sunt parteneri media al evenimentului.

Pentru alte informatii legate de acest eveniment luati legatura cu persoana de contact a firmei REECO Ro Srl sau faceti clic pe butonul Cerere de informatii.
Categorii
Panou solar fotovoltaic
Panou solar fotovoltaic
Pompa de caldura
Pompa de caldura
Panou solar termic
Panou solar termic
Sistem de epurare
Sistem de epurare
Sursa de alimentare, generator electric
Sursa de alimentare, generator electric
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...