Eaton Electric Srl

Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+

Dispozitivele automate pentru detectia defectelor de arc electric AFDD+ de la Eaton ofera o solutie completa de protectie impotriva incendiilor declansate de defectele de arc electric. Imbunatateste in mod semnificativ siguranta in ceea ce priveste incendiile electrice din casa. Prin monitorizarea electronica continua a cablului, dispozitivul detecteaza defectiunile de arc electric si declanseaza automat pentru a preveni incendiile electrice rezidentiale. In acelasi timp, elimina in mod convenabil necesitatea existentei a trei dispozitive de protectie separate. Acest dispozitiv multifunctional combina functiile de protectie ale unui intreruptor automat de curent rezidual, a unui intreruptor automat modular si a unui intreruptor de defect de arc electric pentru a proteja impotriva socurilor electrice, a supracurentului, precum si a scurtcircuitului sau a defectiunilor de arc electric in cablurile de alimentare. Acest lucru ofera electricienilor un instrument mai eficient pentru a asigura siguranta clientilor, punand la dispozitie un intreruptor de defect de arc electric de ultima generatie care respecta, de asemenea, pe deplin toate normele aplicabile.

  • protectie impotriva incendiilor cauzate de defectele de arc electric
  • scurtcircuit si protectie la suprasarcina (protectie cablu)
  • protectia impotriva curentului rezidual

Documente

Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - gama produse - prezentare generala

prezentare generala

pdf 1.9 MB
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - gama produse
 
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - prezentare generala

prezentare generala

pdf 856.9 kB
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+
 
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ RCD - prezentare generala

prezentare generala

pdf 4.6 MB
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ RCD
 
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - fisa tehnica

fisa tehnica

pdf 154.9 kB Engleza
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+
 
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - instructiuni de montaj

instructiuni de montaj

pdf 283.5 kB
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+
 
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - Ghid aplicare - ghid de executie

ghid de executie

pdf 762.6 kB Engleza
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - Ghid aplicare
 
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - Ghid standard IEC 60364 4 42 - ghid de proiectare

ghid de proiectare

pdf 2.4 MB Engleza
Dispozitiv de detectie a arcului electric Eaton AFDD+ - Ghid standard IEC 60364 4 42
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Stiri conexe
Eaton AFDD+ dispozitive de detectare a defectelor de arc electric
Eaton AFDD+ dispozitive de detectare a defectelor de arc electric
Un plus de tehnologie de la Eaton ce protejeaza oameni, proprietati si bunuri
Eaton AFDD+ dispozitive de detectare a defectelor de arc electric
Alte produse ale companiei
Intreruptor automat electronic Eaton PKE pentru protectia motorului
 
Intreruptor automat electronic Eaton PKE pentru protectia motorului

Datorita caracteristicilor lor specale, intreruptoarele automate de protectie pentru motoare PKE, seriile Moeller de la Eaton, cu protectie electronica la suprasarcina, completeaza gama PKZ si ofera o alternativa buna la MCB-urile cu benzi bimetalice. Datorita designului compact si modular cu blocuri de declansare plug-in, acestea ofera o flexibilitate maxima in intervalul curentului de pana la 65 A. Adaugand blocurile de declansare PKE-XTUCP, se poate transforma rapid un intreruptor automat de protectie pentru motoare PKE intr-un intreruptor automat PKE pentru protectia sistemului si a cablurilor. Clemele push-in permit cablarea panoului de control printr-un singur clic. Gratie acestei tehnologii de conectare care nu necesita instrumente, cablarea devine mai rapida, mai sigura si mai eficienta. Intreruptoarele automate de protectie a motorului au o gama larga de protectii electronice la suprasarcina si blocurile de declansare tip plug-in ofera o alternativa viabila la solutiile bimetalice din gama actuala, pana la 65 A.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem autonom de testare si monitorizare Eaton CGLine+
 
Sistem autonom de testare si monitorizare Eaton CGLine+

CGLine+ este un sistem de control si monitorizare pentru iluminatul de urgenta si semnele de iesire, care ofera functii automate si teste de durata inregistrate intr-un jurnal, asigurand conformitatea pentru managerii de cladiri, fara deranjul si costurile asociate testarii fiecarui corp de iluminat. Un server web integrat permite controlul sau monitorizarea in mod convenabil pentru toate corpurile de iluminat CGLine+ conectate, de la orice computer conectat la internet, cu un browser web standard si fara software special. Functii de control avansate, cum ar fi modurile de blocare, repaus si oprire, care au un impact pozitiv asupra duratei de viata a corpului de iluminat, a gestionarii zilnice si consumului de putere al instalatiei. In plus, functiile de accesibilitate crescuta si evacuare adaptiva permit cai de evacuare mai sigure pentru ocupantii cladirilor. Este disponibila o gama completa de controlere CGLine+, in functie de dimensiunea instalatiei de iluminat de urgenta, asigurand gradul maxim de siguranta, intretinere imbunatatita si costuri de functionare reduse.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Intreruptor automat in carcasa turnata Eaton Power Defense
 
Intreruptor automat in carcasa turnata Eaton Power Defense

Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense de la Eaton sunt ideale pentru sistemul de distributie a energiei. Sunt concepute sa corespunda necesitatilor de siguranta ale aplicatiilor dvs. Intreruptoarele automate in carcasa turnata Power Defense pot distribui, comuta si controla sigur si fiabil energia electrica pentru constructiile comerciale de dimensiuni mari si mici. Prezinta o conceptie de protectie inovatoare si ofera functii de semnalizare si de diagnosticare a defectiunilor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Gama de intreruptoare automate Eaton PKZ si DIL cu tehnologie Push-in
 
Gama de intreruptoare automate Eaton PKZ si DIL cu tehnologie Push-in

Beneficiile noilor game de protectii pentru motor PKZ si de contactoare DIL, cu borne de tip “Push-in”, sunt evidente atat pentru tehnicieni cat si pentru cei responsabili de bugetul unui proiect. Conectarea sigura si fara instrumente a componentelor din tabloul electric simplifica munca tehnicienilor, iar reducerea cu pana la 50% a timpului necesar acestui proces eficientizeaza costurile companiei.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
UPS Eaton 5E
 
UPS Eaton 5E

Eaton 5E este un UPS line-interactive esential, care ofera o protectie eficienta din punct de vedere al costurilor si fiabila impotriva intreruperilor de alimentare cu energie electrica si impotriva calitatii necorespunzatoare a acesteia. Datorita dimensiunilor sale mici, 5E poate fi instalat cu usurinta, fie intr-un mediu de afaceri, fie acasa. Cu putere nominala de la 500 VA la 2000 VA, UPS-ul Eaton 5E ofera autonomie din baterii si reglarea tensiunii pentru o gama larga de dispozitive. Functionalitatea plug-and-play a UPS-ului 5E permite inceperea asigurari rezervei pentru echipament imediat dupa despachetare. Integrare automata cu Windows, Mac si Linux cu o simpla conexiune la un port USB (doar pentru modelele USB).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Intreruptor, disjunctor, intreruptor diferential
Fir si cablu electric
Fir si cablu electric
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...