TROAX

Partitionare boxe rezidentiale si birou TROAX

Produsele de partitionare boxe rezidentiale si de birouri sunt solutiile profesionale pentru protectia bunurilor. Spatiile de depozitare create cu panourile metalice retea au multe avantaje. Proprietarii persoane fizice din multe orase in intreaga lume aleg sistemele TROAX pentru configurarea spatiilor de depozitare, datorita faptului ca acestea asigura o buna aerisire si iluminare, excelenta protectie la foc, vandalizare si efractie. Sunt disponibile mai multe sisteme TROAX cu diferite nivele de protectie. Combinate cu o variata gama de usi si incuietori, se pot crea solutii de depozitare elegante si sigure, perfect adaptate nevoilor clientului.

  • extrem de dificil de fortat
  • solutii de securitate pentru compartimentari de poduri, subsoluri, garaje
  • pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior

Documente

Partitionare boxe rezidentiale si birou TROAX - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 4.2 MB Engleza
Partitionare boxe rezidentiale si birou TROAX
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Sisteme de securitate TROAX pentru depozite automate
 
Sisteme de securitate TROAX pentru depozite automate

Datorita cererii tot mai mare de produse din partea consumatorilor, canalele de distributie si logistica trebuie sa se adapteze. Acest lucru va shimba pe viitor sistemele de depozitare, iar una din tendinte este adoptarea sistemelor de depozite automate. Datorita cantitatii mari de marfa si a vitezei de deplasare in interiorul depozitelor sunt necesare sisteme de securitate imbunatatite. TROAX a gasit solutia combinand doua dintre grupele sale de produse Machine guarding si Partitii depozite. In functie de necesitatile proiectului, solutiile Toax pentru depozitele automate includ: sistem de panou; sistem anti-collapse; sistem de acces controlat; zona aerosoli; usi de acces. Toate produsele folosite in cadrul sistemelor pentru depozitele automate sunt testate si certificate la un impact de 2.500 jouli.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Porti culisante pe sina Decorio
 
Porti culisante pe sina Decorio

Gama larga de porti culisante pe sina marca: Famavi, Decorio, HERAS.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Gabioane de stabilizare dubla torsiune Decorio
 
Gabioane de stabilizare dubla torsiune Decorio

Gabioanele sunt cutii in forma de prisma rectangulara cu o structura de plasa dublu rasucita (dubla torsiune) din fire de otel foarte bine protejate la coroziune. Protectia la coroziune se face prin galvanizare la cald, acoperirea cu aliaj de zinc- aluminiu si acoperire cu PVC. Nivelul de protectie la coroziune este stabilit in functie de agresivitatea mediului in care sunt montate aceste gabioane. Structura plasei utilizata la producerea gabioanelor este hexagonala, cea mai folosita dimensiune fiind 8x10 cm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Amortizor 180° cu balama inclusa Mammoth 180°
 
Amortizor 180° cu balama inclusa Mammoth 180°

Amortizor elegant si puternic. Amortizorul Mammoth 180° permite o deschidere si inchidere eleganta pentru porti de pana la 150 kg si 1500 mm lungime. Performanta amortizorului este neafectata de fluctuatii de temperatura, ploi sau ninsori. Balamaua cu acelasi design este inclusa. Montabil cu sistemul Quick-Fix. Pentru porti cu deschidere pe dreapta sau stanga. Protectie la vandalism. Viteza de inchidere neafectata de temperatura. Deschidere 180°. Balama inclusa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panouri gard speciale Nature
 
Panouri gard speciale Decorio

Gama larga de panouri gard speciale, ideale atat pentru imprejmuirea caselor, parcurilor rezidentiale, proiecte private, vilelor, zonelor industriale, educatie, mediului de sport, cat si aplicatiilor speciale unde este necesara utilizarea gardurilor antivandalism. Marca panourilor gard speciale: Baldassar Grigliati si HERAS.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Perete despartitor mobil, compartimentare mobila
Perete despartitor mobil, compartimentare mobila
Mobila de birou
Mobila de birou
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...