YTONG primeste in 2016 distinctia de "Marca a Secolului"

Una dintre cele mai puternice marci germane

Editura "Deutsche Standards" a lansat ultima editie a catalogului "Brand of the Century Stars 2016" care trece in revista cele mai importante marci germane. YTONG este una dintre acestea si primeste distinctia "Brand of the Century" pentru a treia oara consecutiv. Blocurile de zidarie termoizolanta YTONG au schimbat la nivel mondial standardele de eficienta termica a locuintelor, aceste solutii de pereti contribuind considerabil la reducerea cantitatii de energie utilizate pentru incalzirea si racirea imobilelor. Creat in 1920, YTONG este prima marca de beton celular autoclavizat din lume, fiind gandit ca un material cu caracteristici tehnice avansate, ideal pentru realizarea unor constructii de calitate superioara.

YTONG primeste in 2016 distinctia de "Marca a Secolului"
YTONG primeste in 2016 distinctia de "Marca a Secolului"

YTONG este una dintre cele mai puternice marci germane potrivit catalogului Brands of the Century - Stars 2016. Lista de marci germane reprezentative prezentata de editura "Deutsche Standards" a fost intocmita de un grup variat de experti.

Fostul cancelar german Ludwig Erhard descria in anul 1952 produsele YTONG afirmand: "Dincolo de greutatea redusa a acestor produse care permit constructia unor elemente structurale de mari dimensiuni, marele avantaj al acestui material de constructie este reprezentat de proprietatile termoizolatoare foarte bune si de usurinta de punere in opera. Aceste elemente joaca un rol signifiant in simplificarea activitatilor de pe santiere prin faptul ca reduce timpii de punere in opera si costurile finale de constructie".

"Aceasta distinctie vine ca o confirmare in plus a faptului ca YTONG respecta standardul de calitate specific industriei germane. Produsele de zidarie termoizolatoare devin din ce in ce mai importante in noul context global marcat de politicile menite sa contribuie la reducerea consumului de combustibili din locuinte. Ne bucura faptul ca modul in care cancelarul Ludwig Erhard descria valorile de baza ale marcii YTONG de acum 60 de ani se aplica la fel si astazi. Consumatorii din Romania inteleg foarte bine importanta tuturor beneficiilor oferite de produsele noastre", a declarat Marius Dragne, CEO Xella Ro.

YTONG este una dintre primele marci comerciale din lume de pe piata de materiale de constructii.

Catalogul "Brands of the Century" editat de "Deutsche Standards" este publicat o data la trei ani. Revista acorda aceste distinctii doar marcilor germane care au devenit un etalon pentru categoria lor de produse.

YTONG este cea mai cunoscuta marca de beton celular autoclavizat din lume. Gama de produse YTONG include elemente de zidarie exterioara, zidarie de compartimentare, elemente pentru placari si decoratiuni, produse completentare (mortar in pat subtire, profile U) si servicii suport.

Produse mentionate in articol
Zidarie exterioara termoizolanta YTONG A+ (D 0,4) Zidarie exterioara pentru pereti portanti si zidarie portanta pentru pereti despartitori YTONG Forte (D 0,6) Zidarie exterioara pentru pereti in sistem multistrat si zidarie clasica pentru pereti de compartimentare YTONG Clasic (D 0,5) Zidarie pentru pereti de compartimentare YTONG Interio XL (D 0,5)
 
Blocuri de zidarie YTONG
5 produse

YTONG este una dintre primele marci inregistrate de beton celular autoclavizat din lume, care astazi continua sa ofere produse de zidarie de calitate premium in peste 30 de tari. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere. Punerea in opera rapida, consumul redus si greutatea proprie redusa a blocurilor YTONG sunt avantaje pe termen scurt care determina costul minim pe metrul patrat de zid construit. Sistemul constructiv YTONG este format din blocuri de zidarie, mortar si unelte profesionale. Oferind o varietate larga de produse atat pentru aplicatii la exterior cat si pentru interior, blocurile de zidarie YTONG nu necesita eforturi de intretinere, nu se deterioreaza in timp si asigura confort din toate punctele de vedere.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Elemente de cofraj profilate YTONG BU
 
Elemente de cofraj profilate YTONG BU

Elementele din gama YTONG BU imbunatatesc radical una dintre operatiile indispensabile in constructii: cofrarea betonului armat. YTONG BU au rol de cofraj pierdut in realizarea buiandrugilor, centurilor si stalpisorilor la pereti de inchidere sau compartimentare, fiind disponibile in latimi incepand cu 20 cm. Utilizarea elementelor BU permite evitarea cofrajului traditional costisitor. Acestea au dimensiuni modulate in conformitate cu cele de fabricatie ale blocurilor de zidarie YTONG, ofera protectie excelenta la foc si constituie o suprafata de finisare unitara cu restul zidariei. Rezultatul final va fi reducerea timpilor si a costurilor de executie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar Ytong in pat subtire
 
Mortar Ytong in pat subtire

Mortarul Ytong este caracterizat de inalta rezistenta, adezivitate si minimizeaza puntile termice. Acest mortar se foloseste in tehnologia cu rosturi subtiri, tehnologie specifica zidariilor din beton celular auoclavizat. Avantaje ale utilizarii mortarului in pat subtire Ytong: scade consumul de mortar si timpul de punere in opera. Pozitia blocurilor de zidarie poate fi corectata timp de 10 minute dupa fixarea in mortarul adeziv Ytong. Folosirea mortarului in pat subtire de numai 1-2 mm, specifica zidariei Ytong, face ca pierderile de caldura sa fie reduse cu pana la 90 %.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...